Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 16. ožujka 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 16. ožujka 2018

Mike Quinsey

Budite uvjereni da sve ide dobro iako je kaotično u nekim zemljama. Osnovni razlog je što se događaju dramatične promjene koje su neophodne za stvaranje mjesta onome što se treba uvesti. Sve te promjene su dio vašeg uvođenja u Novo doba koje se postupno pokazuje kako se stare energije raspršuju. Nemojte se obeshrabriti bilo kojim mjerama koje se traže za uklanjanje starog načina, jer ćete biti na dobitku tijekom vremena. Kako vrijeme prolazi, stari načini koji nemaju mjesta u budućnosti postupno će nestati. Bit će to neizbježna uznemirujuća situacija, pa ne gubite iz vida činjenicu da najbolje tek dolazi.

Sada kad ste prošli marker, restrikcije koje su vanzemaljskim posjetiteljima bile zabrinjavajuće su ukinute, ali još uvijek postoji sustav provjere kako bi se osiguralo da nitko od njih ne namjerava ometati vaš put do uzašašća. Došlo je vrijeme da upoznate svoje „duhovne roditelje“ a to su Plejadanci, i u dogledno vrijeme to će se dogoditi. Budući događaji dobro su isplanirani, a sve s namjerom da vas pripreme za podizanje vaših vibracija, a krajnje je naravno vaše uzašašće. Da tako kažem, sretna vremena su iza ugla i najvjerojatnije iznad vaše sadašnje sposobnosti predviđanja. Malo po malo dobit ćete neke ideje o tome što to donosi, ali ćete biti vrlo iznenađeni opsegom blagotvornih promjena.

Postat ćete slobodne duše koje su toliko napredne da ćete biti gospodari svoje budućnosti i imati mnogo više izbora od onog što možete učiniti. Bit ćete odgovorne duše i vodit ćete svoj život u skladu s duhovnim uredbama hijerarhije koja nadgleda sav vaš napredak. Život će od sada biti bolji i već neki od vas osjećate promjene koje se događaju. Veći plan za vaše napredovanje kontroliraju one moćne Božje duše koje se brinu da se sve provodi u ravnoteži i skladu sa Svime Što Jest. U stvari, tijekom svih vaših života više duše vas prate i pomažu vam sa svojim savjetima, ali uvijek poštuju vaš slobodni izbor.

Duhovna učenja se umnogome sastoje od potrebe da ne osuđujete, jer vi ne možete znati životni plan druge duše. Možete biti uključeni s nekim drugim i među vama za bolje ili gore, ako možete to razumjeti, pomažete jedan drugome da evoluirate. Često su duše povezane iz karmičkih razloga i možda su provele ranije živote zajedno i igrajući različite uloge pomogle jedna drugoj da evoluiraju. Imajte na umu da ste kao duše besmrtni, a kad napustite Boga kako biste stekli još jedno iskustvo, vi ne samo da imate mnogo, mnogo života, nego imate razne situacije koje vam nude mogućnost da evoluirate. Iz tog razloga nikad nemojte gledati drugu dušu u lošem svjetlu, nego cijenite to jer one baš kao i vi slijede životni plan koji su već pristale iskusiti.

Između inkarnacija vi obično provodite svoje vrijeme u onome što se zove Summerland iz očitih razloga. Srećete druge duše, svoju obitelj, poznanike i prijatelje uključujući vaše djedove koji vam se svi prikazuju onako kako vole da budu viđeni, a ne kao starci kao što su uglavnom bili kad su umrli. Možete li zamisliti ravninu gdje su vibracije nešto više nego na Zemlji, gdje je moć misli vrhovna. U takvim okolnostima ne trebate novac, iako još uvijek možete ići u dućan po sve što želite, imate čaj i kruh ili što god želite – sve besplatno. Zvuči nevjerojatno, ali vas uvjeravam da vas očekuje ono što sam vam opisao. Postoje rijeke i mora ali nisu baš isti kao na Zemlji, ali i dalje možete ploviti ili uživati u drugim takvim aktivnostima.

Sada čujem odgovor i pitanja poput „gdje je ovo mjesto“ i što je s brojem ljudi između inkarnacija, gdje su svi oni. Prvo, postoje razine postojanja koje su podijeljene nekako kao zemlje na Zemlji, tako da bi se moglo reći vaša vlastita vrsta. Automobili, autobusi i slično su tamo zbog „starih vremena“ i s vremenom možete putovati snagom misli, ali mnoge duše uživaju u metodama transporta na koji su navikle na Zemlji. Sve u svemu, to znači da ne postoji „nebeski promet“ jer nije potreban i ono uvijek izgleda svijetlo i sunčano, otuda ime „Summerland“. Kad prvi put stignete imat ćete ono što biste mogli nazvati kratki razgovor gdje se raspravlja o vašim životnim iskustvima da se vidi gdje možda trebate daljnje lekcije, ali to ne uključuje nikakav oblik osude. Tako, gdje odlazite odavde ovisi o tome kada trebate još jedno životno iskustvo na Zemlji, i kada okolnosti zadovoljavaju vašu potrebu. Zato budite uvjereni da je sve dobro organizirano kako bi se svi osjećali kao kod kuće.

Uzmite zaozbiljno vaš život i slijedite ono što je jasno vaš životni plan, događaji će vam pokazati mjesto gdje namjeravate ići i iz tog toga može se razlikovati od onoga što ste predvidjeli. Već sam vam rekao da se nijednoj duši ne daje više nego što može podnijeti, i naravno da uvijek imate pomoć na putu. Važno je da se zalažete da postignete dobar ishod. U svakom trenutku možete učiniti sve što možete i zato ćete napredovati. Iznenadili biste se kad bi znali koliko se vaši vodiči trude da vam pomognu kako bi dobili uspješno životno iskustvo. Govorite im glasno jer bi im bilo drago da znaju da ste svjesni njihovog postojanja. Oni vas prate na svakom koraku jer stalno trebaju biti s vama, oni su također svjesni vašeg životnog plana i čine najbolje što mogu kako bi vas zadržali na njemu.

Svi vi ste iskusne duše koje su imale stotine, ako ne i tisuće inkarnacija, ali se niste inkarnirali s punim znanjem o tim životima, samo s onim što je potrebno da vidite kroz koju vrstu života morate proći kako bi dalje napredovali. Nikad nećete izgubiti napredak koji ste postigli, ali kao što je navedeno, to vam se može zatajiti ako je potrebno. Vaša iskustva će vas na kraju dovesti do majstorstva pa čak i većih stvari, a možete se kretati vašom vlastitom brzinom jer sve je u „Sada“ tako da imate toliko vremena koliko želite. Vrijeme je iluzija i u 3D postojanju ono je linearno i na njemu radite vrlo dobro.

Stvari na Zemlji sada imaju tendenciju da se mijenjaju mnogo brže nego prije, i općenito sve su pod utjecajem viših vibracija u kojima se krećete. Postupno će neki od vas otkriti da počinju doživljavati sinkronizaciju događaja u svom životu, a drugi mogu postati više telepatski. To će se povećati s vremenom jer sve više i više duša podiže svoje vibracije. Drugim riječima, vi počinjete povećavati vibracijske razine kao dio vašeg puta da postanete galaktičko biće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, mog Božjeg Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge