Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 23. veljače 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 23. veljače 2018

Mike Quinsey

Budućnost je u rukama svake duše, dok će neke projicirati specifične promjene koje bi poželjele, druge jednostavno žele bolje, a da nužno nisu specifične. Neto rezultat je da ćete kao ljudski kolektiv odrediti što budućnost čuva za vas. Već ste bili informirani o novim napredovanjima koja su se u međuvremenu razvila i jednostavno čekaju pravi trenutak za uvođenje. Budite svjesni da će uvijek biti onih koji se pokušavaju držati starih načina, pa budite uvjereni da se napredovanje ne može zaustaviti. Vi ste u novom ciklusu a s njim će doći i mnoge promjene koje će utjecati na razne aspekte života. Kušnje i nevolje starog ciklusa neće se vratiti, i imate sve za dobiti što će podići kvalitetu vašeg života. Vi ste u stvari držani u vremenskoj izvitoperenosti i odbili ste mnoga poboljšanja kojih ste od tada postali svjesni, koja vam se više ne mogu uskratiti.

Međutim, nikakav stvarni napredak neće se postići sve dok se specifične promjene ne dogode u vezi s određenim ljudima i pozicijama koje imaju u vlasti. Stvari se ne mogu pokrenuti sve dok se oni koji imaju drugačiji plan pridržavaju stare paradigme, a ako je potrebno, provest će se prisilne promjene. U tu svrhu, svjetloradnici uklanjaju mnoge mračne kako bi olakšali promjene, ali oni koji upravljaju vlašću na visokim mjestima teže je ukloniti. Međutim, stvari napreduju i najvažnije promjene će se dogoditi u dogledno vrijeme. Ništa ne može zaustaviti da se vibracije nastave podizati, a one utječu na cijelu ljudsku rasu, koja postupno ostavlja stare vibracije za sobom. S vremenom, ništa ili bilo tko tko se drži starih nižih vibracija morat će se promijeniti ili će biti premješten na drugi put koji odražava njihovu razinu evolucije.

Polako, ali sigurno, vaši prijatelji iz drugih dimenzija sada će biti u mogućnosti da vas posjete, dok je većina njih bila zaustavljena kako se ne bi „miješala“ u vašu evoluciju. Opet, zato što ste napredovali nakon 2012. godine, dokazali ste da su mnogi od vas spremni susresti se s njima. Već ste dobili informacije o vašim mentorima – Plejadancima i oni također će vas upoznati kad to bude prikladno. Imate pravo da se počnete osjećati uzbuđeni zbog pomisli na ono što je poredano da doživite. To bi trebalo učiniti sva vaša prethodna iskustva vrlo vrijednima.

Kao ljudska bića trebate još mnogo toga saznati o sebi jer vi ste besmrtna bića koja su imala stotine života, ali zaštićeni od saznanja o njima tako da se možete usredotočiti na izazove koji su pred vama. Poduzeli ste jedan važan izazov, izazov koji je značio da se morate podići u svjetlo, iz pozicije gdje ste bili u nižim vibracijama. Dovoljan broj vas je bio uspješan, toliko da je marker 2012. godine prošao. Općenito govoreći, nekolicina je premašila očekivanja i svi su imali koristi od toga. Stvarno, vi još uvijek ne možete shvatiti kakvo je to bilo prekrasno, čak i iznenađujuće postignuće, nakon prethodnih ciklusa kad niste uspjeli. Možete se osjećati ushićeno jer sada imate lakši put koji će biti pun divnih iznenađenja.

Pa što biste trebali učiniti u međuvremenu, a odgovor je da čvrsto usmjerite svoj pogled na uzašašće, i zanemarite ometanja preostalih mračnih jer njihova snaga se sve više smanjuje. Sad se krećete prema većem svjetlu koje se u vašoj percepciji mijenja na način koji će biti čudesno prihvatljiv i nadahnjujući. Vremena će postati radosni događaji jer sva tama nestaje, a vi postojite u veličanstvenom svjetlu i osjetit ćete ljubav koju ono zrači. Od tada biste također trebali imati vezu s višim bićima svjetlosti koja će vam pomoći dostići sljedeću fazu svoje evolucije. Uvijek ćete doživljavati i učiti nove stvari, tako da će vas one jednog dana učiniti potpuno neovisnim galaktičkim bićem.

Saznanje da vas sreća i radost pozivaju dati će vam snage da vidite sebe u preostalim danima, sve dok se ne podignete. Vaša budućnost će biti toliko drugačija od onoga što sada poznajete da je na neki način to gotovo nemoguće opisati. Da imate savršeno zdravlje, tijelo koje ne stari, da stvarate za vlastite potrebe i budete relativno slobodni kretati se snagom misli, mora zvučati kao vrlo atraktivna ideja. Mislite veliko i što više vas to čini, brže ćete doseći tu razinu postojanja. Obloženi čahurom nižih vibracija rijetko ste osjetili svoj pravi potencijal, ali mnogi su osjećali da u životu ima puno više od onoga što su doživjeli. Sada ste na poziciji da povećate svoju svijest i razumijevanje kako vaša svijest raste s vašim sve većim vibracijama.

Imate nevjerojatan potencijal da budete ono što želite, i ne treba biti nikakvih ograničenja vaših ambicija. Postajete oslobođeni ranijih životnih planova koji su vam bili potrebni da biste se mogli uzdići iz nižih vibracija. Međutim, i dalje ćete moći dobiti smjernice od onih koji vam mogu reći koji bi bio najpametniji i najudobniji put kojim biste mogli krenuti. Sad kad ste se razvili do viših razina, imat ćete veću slobodnu volju da izaberete kojim putem krenuti. Svojim postignućima stekli ste povjerenje onih oko vas i mnogi od njih će vas sada moći otvoreno kontaktirati. To će vam pomoći da ubrzate svoju evoluciju i imat ćete puno bolju predodžbu o tome kojim smjerom želite ići. Uz pomoć korisnih savjeta vaših vodiča, možete biti sigurni da ćete naći pravi izbor za ovo određeno vrijeme.

Trenutno, stvari na zemlji izgledaju kao zbrka bez jasnog znaka kojim smjerom čovječanstvo ide, ali iza kulisa su oni koji imaju moć oblikovati budućnost. U svakom trenutku velika bića nadgledaju napredak čovječanstva i osiguravaju da, bez obzira na karmičke razloge, slijedite put koji unaprjeđuje vašu evoluciju. Jasno je da imate unos, ali priznavajući vodstvo onih koji vide veću sliku, gotovo sigurno ćete slijediti njihove savjete. Zapravo, u svim fazama vašeg razvoja imate pomoć i savjete, i nikad niste ostavljeni bez nekog kome se možete obratiti ako trebate pomoć.

Vrijeme se nastavlja mijenjati kako se novi ciklus odvija i odvlači dalje od onoga što je od starih energija. Ljudi koji nisu svjesni razloga za ono što se događa osjećaju se uznemireni, a budućnost samo čeka da se otkrije ono što će ostaviti ljude bez sumnje da je Novo doba doista počelo. Mračni brzo gube snagu ali će se boriti do posljednjeg trenutka kad mogu kapitulirati. Zasigurno su ozbiljno oslabljeni nastavljanjem uhićenja njihovih podanika. Zbog prirode onoga što se radi u relativnoj tajnosti, teško je dobiti ažuriranja o napretku koji je postignut, ali to jasno smanjuje snagu mračnih.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja i ostavlja vas s ljubavlju i blagoslovima.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge