Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 16. veljače 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 16. veljače 2018

Mike Quinsey

Stvari u koje ste uključeni povezane s dovođenjem Novog doba kreću se vrlo sporo na Zemlji, ali je neto rezultat da počinjete donositi promjene. Misli ljudi sada su sklonije tražiti miroljubivi put, umorni od prijetnji ratom i sukobima. Čim riješite jedan problem pojavi se još jedan, a dijelom to je nasljeđe prethodnih akcija mračnih. Postavka je još uvijek aktivna, ali se s vremenom smanjuje i postaje fragmentirana. Oni sigurno nemaju moć zapovijedanja snagama koju su nekad imali, ali su uspostavili podzemne baze koje su vrlo aktivne. Oni će tako nastaviti sve dok ne ostanu bez sredstava, jer „rat“ očito može biti vrlo ekspanzivan pothvat. Dakle, ne očajavajte, budućnost je predvidiva i pasti će na svoje mjesto s promjenama koje su poredane da izađu.

Nema povratka na ono kako su stvari bile prije 2012. godine, jer već napredujete u novim vibracijama koje podižu čovječanstvo. Budućnost je zlatna i nije važno s koje strane vela se nalazite. Cijela galaksija se premješta u područje u svemiru koje će za vas biti novo. Bit će vam više gostoljubivo i omogućit će vam da živite mnogo boljim životom daleko iznad onoga koji ste mogli zamisliti. Iako ne možete dokučiti veličinu onoga što se događa, kako se budućnost bude razvijala vi ćete biti iznenađeni i oduševljeni putem koji se postavlja pred vama. U relativno kratkom vremenu život će biti neprepoznatljiv u usporedbi s onim sada, i bit ćete više nego zadovoljni stupnjem uzdizanja koje ćete doživjeti. Neke duše će se držati onoga što im je poznato i bit će nesklone promjenama, a to je prihvaćeno jer ste na planetu slobodne volje.

Budite uvjereni da, iako je budućnost unesena u plan, to je način na koji ćete doći do tamo da bude u vašim rukama. Što brže kolektivno podignete svoje vibracije, brže ćete se premjestiti iz nižih i svih negativnosti koje one nose. Vi ste daleko odgovorniji na način na koji stvari djeluju nego što vam je vidljivo. Stoga se svaki pojedinac potiče da se fokusira na svjetlo, i da se ne da omesti onim što se događa oko vas. Doista vaša prisutnost ima mnogo veću vrijednost nego što možda mislite, a kad se dovoljan broj vas udruži, vaša snaga raste do mnogo više razine. Zato nemojte nikada misliti da je vaš doprinos premalen ili neadekvatan, jer imate mnogo više snage nego što mislite. Kako vrijeme prolazi čak ćete primijetiti koliko više možete postići sa Svjetlom.

Vi ga možete koristiti na univerzalan način, ili za pojedince kojima želite poslati iscjeljenje. Trebate samo pronaći mirno mjesto za opuštanje i meditirati kako bi se pripremili za slanje iscjeliteljskih energija. To se događa gotovo automatski kad se nađete u nježnoj i mirnoj situaciji i podijelite te osjećaje s drugim dušama. Postoji klasičan primjer majke koja tješi svoje dijete kad je uznemireno, pokazujući mu svoju ljubav. Riječi imaju moć što je razlog da čim prije odbacite davati negativne komentare, tim brže ćete postići napredak u evoluciji. Također budite oprezni što želite drugoj duši, jer to će imati naviku da se vraća k vama. Bit će teško odjednom promijeniti način na koji razmišljate kad dajete energiju riječima koje izgovarate, ali čak i ako ste svjesni, to je korak na putu promjena koji treba napraviti.

Zemlja je jedini planet slobodne volje u galaksiji, i to vas mora dovesti do toga da se zapitate kako možete živjeti u situaciji u kojoj je nemate. Gledajte to na ovaj način: Vi ste na putu evolucije i na razini na kojoj se trenutno nalazite omogućuje vam slobodnu volju na način koji vas uči kako podići svoje vibracije. Kad dostignete točku u kojoj vaš ego mora sjesti na zadnje sjedalo umjesto da ima naglasak na sebi, počet ćete se osjećati kao dio cjeline umjesto kao pojedinac. Dostigavši tu točku postat ćete Jedno s Bogom, da, sa svojim vlastitim Bogom. U izražavanju ljubavi prema svim dušama bez izuzetaka, živite svoj život u skladu s tim i nemate nikakvu potrebu da koristite silu da bi još uvijek bili individualac. Vi ne gubite svoju individualnost kao takvu i nastavljate evoluirati i dostići ćete viši stupanj, i na kraju postati galaktičko biće.

Sve što trebate biti će vaša snaga misli, i slijedit ćete novi put kao što je vaša Plejadska braća već učinila, i sada se brinu o vama dok se vraćate u više vibracije. Bili ste namjerno ostavljeni da nađete svoj vlastiti put izlaska iz nižih vibracija, pa pošto ste napravili važan napredak time da ste prošli marker u 2012. godini, situacija se promijenila. Pomoć ćete imati kad vam bude potrebna, pa pozovite svoje vodiče, pa čak i galaktičke prijatelje kad je to potrebo, i pomoć će vam biti pri ruci.

Prije početka ovog novog ciklusa držani ste u niskim vibracijama, a pomoć vam je dolazila u skladu s vašom razinom razumijevanja. Međutim, sada ste već počeli podizati svoje vibracije i nastavit ćete to činiti. To vam omogućuje prednost da možete ubrzati svoju evoluciju, a s time i da dobijete više pomoći od izvana. Doista ćete dobiti više nego prije jer se razina vaše svijesti povećala. Oni od vas koji su spremni primiti više znanje ne smiju se više zadržavati, a vi ćete dobiti svaku priliku da napredujete mnogo brže nego prije. Najvažnije je da držite um otvoren i da prihvatite nove informacije koje mogu biti nešto drugačije od onoga što ste prethodno smatrali istinom. Shvatite da je vaša sadašnja razina svijesti mjera po kojoj vam se mogu dati nove informacije. Jasno je da je pravo vrijeme da vam se da više, ali isto tako da izbjegnete preopterećenje u bilo kojem trenutku.

Vi i dalje imate slobodnu volju, ali ostavite stara učenja za sobom, jer ona su dobro poslužila svojoj svrsi dajući vam iskustva koja su vam bila potrebna da se razvijete izvan niže dimenzije. Teškom radu koji ste uložili sada slijedi lakši ciklus u kojem će na kraju samo svjetlo postojati. Niže energije će otići i sve povezano s njima, umjesto toga imate predivnu budućnost pred sobom i postajete majstor vlastitih energija pa ih koristite za sve svoje potrebe. Možete dobiti veliko priznanje da ste se podigli iz nižih vibracija i više im se nećete vratiti. Budite pažljivi s mislima koje šaljete osiguravši da budu od svjetla. Mislite na veliko dok stvarate svoj viši put i znajte da tijekom vremena neće biti ničega što će biti izvan vaših kreativnih mogućnosti. U današnjem vremenu mudro je biti fokusiran na svoje pozitivne vizije za budućnost, jer će čovječanstvo kolektivno projicirati svoje želje o tome što će držati za vas.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge