Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 23. siječnja 2015  

Mike Quinsey - SaLuSa - 23. siječnja 2015   

Kako vas događaji na Zemlji sve više uznemiruju, tako svjetlo napreduje sve brže prema svom cilju zaustavljanja uplitanja mračnih. Oni su držali vlast mnogo stoljeća, i pokrenuli su svoj plan za smanjenje broja stanovnika na Zemlji do tog obima da se lako može njima upravljati. Oni su to djelomično postigli držeći ljude umjetno u stalnom ratnom stanju. Iako oni vjeruju da postižu svoje ciljeve, počinju shvaćati da više ne mogu kontrolirati događaje na Zemlji. Do sada bi uvukli većinu zemalja u još jedan globalni rat, ali zbog naših akcija to nisu mogli učiniti. Njihova namjera da dovedu do Trećeg svjetskog rata je spriječena, i mi ograničavamo njihovu sposobnost da odgode dolazeće promjene koje će signalizirati pravi početak Novog doba. Iz naše pozicije vidimo da stvari napreduju vrlo dobro i dolazak dugo očekivanog napretka koji će pokazati da je Novo doba doista stiglo.

Nemojte biti zabrinuti zbog grupe poznate kao Isis, jer njihov uspjeh će uskoro doći do naglog zastoja kada više neće biti u mogućnosti nastaviti svoj rat protiv ljudi na Zemlji. Mnogi pitaju zašto ih ne zaustavimo sada, ali neka karmička pitanja se moraju odigrati. Mnoge lekcije se uče koje će vrlo dobro poslužiti uključenim dušama i pomoći im da se razviju. Može vam se činiti da su uključene mnoge nevine duše u tim zvjerstvima koja se događaju. Međutim, shvatite da one rade na karmi iz prethodnih života, što može biti samo u njihovu korist. Vi ne možete napredovati u više dimenzije, ako ste još uvijek uključeni u raščišćavanje starih problema. Bez obzira na to, vi možete privući k sebi karmu koja može biti lako očišćena i ni na koji način vas neće usporiti na putu do uzašašća.

Shvaćamo da je za mnoge ovo razdoblje teško, ali držite se svojih zadataka i širite ljubav i svjetlo kad god možete. Vremena će biti teška jer stare energije će se preobraziti, kao što će i stari način života postati neprihvatljiv. Oni od vas koji šire svjetlo imaju vrlo veliku odgovornost da održavaju fokus na svom putu i da ne dopuste da im itko stane na put. Vaša snaga je u vašoj odlučnosti da idete naprijed i da donosite svjetlo ljudima gdje god se nalazili. Biti će znakova duž puta koji će vam jasno pokazati da se Novo doba manifestira, a mi ćemo biti tu kako bi osigurali da svi napreduju prema planu koji nam je dala Duhovna hijerarhija. Važna stvar u razvoju je da mi, zajedno s drugim bićima iz viših dimenzija, imamo izravan interes u vašim aktivnostima, te ćemo vam pomoći da uspijete.

Vi vidite sve više naših brodova na vašem nebu, a isto i neke koji su ogromnih dimenzija. To je zato da bi vas uvjerili da smo vrlo sposobni nositi se sa svim problemima koji se mogu pojaviti, i da mi zapovjedamo prostorom oko vašeg planeta. Ne može proći nezapaženo da dijelimo vaše nebo s vašim letjelicama, ali kad nas pokušaju oboriti, mi smo sposobni da vrlo brzo nestanemo, i tako izbjegnemo bilo kakav sukob. Nije naš način da se uključimo u rat u prostoru i zaista nemamo potrebu da to činimo. Naša miroljubiva prisutnost je dovoljna da dokaže našu superiornost, znanje i sposobnost da se lako nosimo s bilo kakvim prijetnjama našim brodovima. Kad dođe pravo vrijeme, mi ćemo zaustaviti ratoborne aktivnosti i sve ono što je povezano s takvim namjerama. Mi smo ovdje da donesemo trajan mir Zemlji i njenim ljudima, i da vam pomognemo da zauzmete svoje mjesto među nama.

Tek sada se počinjete buditi na svoje pravo ja, i možete razumjeti vaš potencijal da postanete galaktička bića. Shvatite da, kada je počeo ovaj ciklus prije oko 10.000 godina, vi ste došli na Zemlju s vrlo ograničenim stupnjem svijesti. Ona je rasla dok ste živjeli mnoge živote i uvelike se to ubrzalo u posljednjih nekoliko stoljeća. U stvari, sada ste u mogućnosti apsorbirati veće količine informacija, a kroz vaša iskustva ste postigli više razine svijesti. Neki od vas mogu potvrditi takav napredak u tolikoj mjeri, jer kad ponovno pročitate neke od vaših starijih knjiga, vi shvaćate da postižete mnogo veće razumijevanje nego prije. U svakom slučaju, oni od vas koji stalno traže prosvjetljenje, nesumnjivo će evoluirati do viših razina postignuća puno brže.

Onima, dragi moji, koji su tek nedavno pronašli put do Novog doba, teško je preuzeti toliko informacija kada su nešto drugačije od njihovog ranijeg shvaćanja. Molimo vas da držite svoj um otvoren i stavite na stranu sve što ne možete prihvatiti u ovom trenutku, jer istina će se uvijek vratiti k vama u budućnosti. Odbacite sve ono što nije od svjetla i ne osjećate da je "pravo" za vas. Shvatit ćete da istina nije komplicirana i da se djelomično može naći u mnogim religijama. No, istina nije religija, jer "istina" vas može osloboditi od vjekovnih uvjerenja koja više nemaju mjesta u vašem životu. Ako sve ono što se stavi pred vas ne "osjećate" da je ispravno, uvijek vam se vraća u određenom trenutku za daljnje razmatranje.

Što više možete živjeti u sada, tim više ćete ostaviti starih vibracija za sobom. Obuzet će vas veliki osjećaj sreće koji će vas vidjeti kako se sigurno krećete u njima, bez ikakve želje da ih ponovno uključite. Život u sada bi trebao biti vaš cilj ako ste dovoljno evoluirali da bi držali svjetlo u višim dimenzijama. Budućnost je zlatna i vi joj se približavate mnogo bliže nego što biste mogli zamisliti. Radujte se, jer vaše putovanje ne treba ići mnogo dalje prije nego što ćete slaviti odlazak mračnih, koji su stvorili svoj vlastiti put u budućnost. Njihov nije kao vaš, jer oni su već odredili svoj kurs i ostati će u nižim dimenzijama. Njihova sposobnost da ometaju vaš napredak polako gubi snagu i oni će biti žrtve svojih vlastitih postupaka.

Tisućljećima ste živjeli u iluziji koju su stvorili oni koji slijede mračni put. Vaš zadatak je bio težak, ali sačuvali ste vjeru i odlučnost da pronađete istinu. Sve duše koje dostignu ovu razinu privlače pomoć evoluiranih bića i od tog trenutka nadalje dobivaju svaku pomoć da napreduju u svojoj evoluciji. Ponekad se sastajete sa svojim vodičima u stanju sna, i oni vam mogu pomoći s problemima koji se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu. Ponekad se možete sjetiti takvih susreta, ali najčešće to se brzo zaboravlja, ali vi još uvijek možete imati nejasan osjećaj onoga što se dogodilo. Jeste li ikad otišli u krevet sa svojim problemima i zaspali s njima, da bi se ujutro probudili s osjećajem da ste nekako počeli dobivati odgovore? To se događa vrlo često i to je način na koji vam se daje pomoć.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek mi je drago da smo u mogućnosti pomoći vam u ovim teškim vremenima. Zapamtite da kada šaljete svoje misli nama, mi ih primamo, i kada je to moguće poduzimamo sve potrebne mjere da vam pomognemo. Držite svoj fokus na važnim zadacima koji će vas nositi naprijed, i znajte da smo mi sa vama.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge