Home > > Mike Quinsey - 22. svibnja 2020

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 22. svibnja 2020

Mike Quinsey

Vaša iskustva iz 2012. godine koja je bila završetak prošlog vijeka, jasno su pokazala da prolazite kroz promjene, tako da možete otpustiti ono staro koje više ne služi svojoj svrsi. Vi ste u procesu promjene koja će vas odvesti do sljedeće faze vaše evolucije. Jasno, kad se jedan ciklus završi, započinje drugi, pa je potrebno napraviti neko čišćenje kako biste se pripremili za sljedeću fazu svoje evolucije. Štoviše, to će odvojiti „pšenicu od pljeve“, tako da svatko može nastaviti slijediti put određen da omogući daljnji razvoj, na razini koja vam daje prilike da doživite sljedeću fazu koja je potrebna kako biste još više proširili svoju svijest.

Budućnost će vam osigurati da se nastavite razvijati iskusivši mnoge živote u dubinama nižih vibracija koje su bile vaš pakao na Zemlji. Neke duše su bile toliko zahvaćene njima da se nisu mogle izvući iz toga, dok su druge opetovano preuzimale izazove na koje su nailazile ili su bile u stanju to preživjeti. U svemiru slobodne volje bilo vam je dopušteno da birate svoja iskustva, iako s vodstvom koje ste dobili od onih koji su već postigli visoku razinu svijesti.

Shvatite da ste volontirali kako bi iskusili niže vibracije potpuno svjesni da ste u suštini sami, iako je pomoć uvijek bila na dohvat ruke. Atraktivno vam je bilo to da ćete kroz uspjeh biti u stanju napredovati mnogo brže i da ćete zbog toga biti puno jači. Dakle, s punim divljenjem aplaudiramo vašem postignuću i bit ćemo tu kako bi vam poželjeli dobrodošlicu u više dimenzije. To vam se može činiti preuranjeno s obzirom na činjenicu da treba proći još dio puta, ali vi ste završili težak dio i sada se dižete na novu razinu na kojoj ćete iskusiti Veliki solarni bljesak svjetla sa Sunca, koji će vas odmah podići na novu Zemlju – vaše uzašašće.

Možda ne shvaćate koliko ste privilegirani time što ste na Zemlji u sadašnjem trenutku uzašašća i na to se može gledati kao na uzbudljivi trenutak vašeg života. Možete li zamisliti olakšanje koje ćete osjetiti da ste konačno uspjeli, a pred vama je da izaberete svoja sljedeća iskustva koja će biti uzbudljivija u područjima svjetla. Više nećete morati živjeti kao prije, već ćete imati apsolutnu slobodu tako da ćete moći osigurati svoje potrebe snagom svojih misli. Prijatelji i obitelj bit će samo za misao daleko uspostavljajući kontakt s njima vrlo lako.

Volimo da vas uzdižemo dajući vam pogled u vašu budućnost kao uzašlih bića, i u potpunosti možemo procijeniti koliko ste prošli kroz dokazivanje svoje snage i predanosti svjetlu. Bit će sasvim prirodno da nakon što uzađete u nekoj fazi ćete također pomagati i drugima na njihovom putu. Imat ćete mnogo prijatelja, pa čak i obitelji koje će slijediti vaše stope, i razumljivo je da biste im željeli pomoći i imat ćete takvu priliku.

S vremenom koje je na raspolaganju, čovječanstvo trenutno prolazi kroz razdoblje instrospekcije, jer je postalo očito da se stari način života nije pokazao adekvatnim ili korisnom onima koji se žele pripremiti za uzašašće. Više vibracije već izvlače ono najbolje kod mnogih ljudi i postoji više suosjećanja za one duše koje jedva da postoje u svom posebnom okruženju. Nejednakosti među različitim skupinama očito su očigledne, ali bi trebale biti jedno te isto, jer u stvari svi su Jedno. Iako bi se moglo reći da su mnogi sami odabrali svoju sudbinu, nema razloga da im se ne da to pravo i da žive sretan i ispunjen život.

Život na Zemlji trebao bi biti zadovoljstvo i sretno iskustvo, ali mračni koji vjeruju da su na neki način superiorniji zadržali su izume i napredak isključivo za sebe. Površinsko stanovništvo već je eonima vremena pod kontrolom Iluminata, ali srećom, Savez je sada ojačao do te mjere da je dominirajuća sila. Oni su se obvezali da će prekinuti dominaciju mračnih i već su mnoge stavili iza rešetaka. Na kraju, čovječanstvo će zasigurno postati svjesno toga koliko je dugo bilo zatvoreno u „otvorenom zatvoru“ i prihvatilo to kao normalno. To je daleko od istine i zajedno s prijateljskim bićima iz svemira koja čekaju priliku da se predstave i uvedu promjene koje će vam pomoći u pokretanju Novog doba.

Dragi moji, stojite na zemlji poput svjetionika i jedva shvaćate koliko podižete druge svojim prisustvom. Vi ispuštate energiju koja smiruje i uvjerava one koji su upleteni u niže vibracije zbog niskog životnog standarda. Budite sigurni da to nije kazna, nego im trebaju iskustva na takvoj razini da ih probude na istinu. Oni zauzvrat pružaju drugima priliku da pokažu svoje simpatije prema njihovoj nevolji i pomognu im na način koji pokazuje njihovu ljubav i svjetlo onima koji se smatraju manje vrijednim bićima.

Živite u iluziji koja je postala vaša stvarnost, što je razlog zašto je odavno udvojena od vašeg pravog ja. Živite iluzorni život iako je postavljen tako da iz njega možete učiti i evoluirati. Vaše istinsko Ja je vaše Božansko Ja koje ostaje s druge strane vela i koje nadgleda vaš život na Zemlji. To je izvor vašeg bića i vaše uvijek prisutno Božje Ja vječnog života, i ima puno veze s time da vam pomaže da ostvarite svoj životni plan. Mnogi su izabrali svoju sudbinu i nema razloga zašto im se ne bi dalo pravo da žive sretan i ispunjen život.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |