Home > > Mike Quinsey - 8. svibnja 2020

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 8. svibnja 2020

Mike Quinsey

Ne očajavajte zbog naizgled beskonačnih promjena koje se događaju, ali one su neophodne da bi vas preselile iz starih načina koji su sada odslužili svoju svrhu. Biti će mnogo promjena u načinu na koji sada živite, neke će biti dalekosežne i izgledat će drastične, dok će druge proći bez da izazovu više od malog talasanja. Sviđalo vam se to ili ne, možemo vas uvjeriti da, kad jednom vidite prednosti koje će promjene donijeti, bit ćete više nego zadovoljni i nikad više nećete poželjeti vratiti se u stara vremena. Nekim promjenama će trebati dugo vremena da se završe, ali u fazi kad vam se vaši vanzemaljski prijatelji budu mogli sigurno predstaviti, bit će im omogućeno da vam pomognu i ubrzaju vaše aktivnosti do završetka.

Ako možete vidjeti učinke na vaš život kao one koji vas vode do uzbudljivih i uzdižućih vremena, puno bolje ćete se s njima nositi jer u protivnom bi moglo doći do nezadovoljstva i razočaranja. U stvari, oni od vas koji mogu očekivati da će preći cijeli put do uzašašća smatraju se privilegiranim jer mnoge duše žarko žele biti dio njega, ali nisu bile odabrane. To je kako biste rekli „jednom u životu“ prilika da po prvi put budete u mogućnosti doživjeti uzašašće u vašem postojećem tijelu. To je vrijeme koje čekate kada se vaša iskušenja i muke završavaju. Promjene su neizbježne, ali vidjet ćete da je dugoročno gledano svemu suđeno da krenete putem u bolji život, život mira i zadovoljstva.

Majstori koji nadgledaju vašu evoluciju zadovoljni su što ste prošli marker i čekaju s nestrpljivim očekivanjima i radošću što ste konačno dokazali svoju spremnost da uzađete. Pomalo ličite na izgubljenu ovcu koja je odjednom pronašla put kući, i uzbuđeni ste što je napokon stiglo ono za čime ste težili eonima vremena. To je vaša zlatna prilika da krenete dalje u svjetlo i ostavite iza sebe niže vibracije koje su dobro poslužile svrsi. Teško nam je smjestiti one duše koje nisu dostigle potrebnu razinu da uzađu, ali za njih to ne bi imalo svrhe ili značaja dok ne budu spremne. Vaš neposredni problem je taj da, dok ste na Zemlji, nemate puno sjećanje na svoje prethodne živote, i ne možete prosuditi koliki ste duhovni napredak postigli.

Razumijemo vašu zabrinutost u vezi s vezama koje su nastale tijekom vašeg života na Zemlji. Želite osjetiti da ih nekako možete obnoviti, ali to vam ne možemo obećati. Međutim, tamo gdje su odnosi uspostavljeni iz ljubavi jednih prema drugima, nastaje veza koja osigurava da se ponovno sretnete. Imajte na umu da na "drugoj strani" vrijeme, kako ga vi shvaćate, nije isto i prolazi mnogo brže, te možete ići naprijed i unatrag prema vašim potrebama i da ustanovite da vam se činilo da je prošlo malo ili nimalo vremena. Zapravo možete ponovno proživjeti događaje iz svojih ranijih života koji su vam izazvali zabrinutost.

Život u višim vibracijama mnogo je zahvalniji i uzbudljiviji i oslobođen je briga koje ste doživjeli na Zemlji. Općenito govoreći, postoji veći sklad i sloboda da putujete tamo gdje želite, a ako pomislite na nekoga pod uvjetom da je spreman odgovoriti, uspostavit ćete kontakt. Snaga misli ključna je za većinu stvari kad ste na tako visokoj vibraciji, a to znači da za razliku od života na Zemlji možete stvoriti gotovo sve što želite. Shvatite koliko ćete imati više slobode u životu koja se totalno razlikuje od one koju ste ostavili. Sigurno je da nikad nećete poželjeti vratiti se starom načinu života koji, iako na trenutke lijep, može biti i vrlo bolno iskustvo. Ipak, on služi svojoj svrsi pomažući vam da evoluirate.

Iskustvo bilo kog oblika je od suštinske važnosti za duhovni rast i zato ste pristali na fizičku inkarnaciju. Prepoznat je kao najbrži način da evoluirate i dokažete da ste sposobni da uspješno živite u vašim životima. Naravno, kako napredujete, izazovi postaju teži, ali kad ih savladate, to je sjajan osjećaj zadovoljstva. Uz pomoć, na kraju ćete uspjeti jer u svakom vijeku vi prenosite dalje ono što ste već naučili. Sustav postoji eonima vremena, tako da možete biti sigurni da je savršen za iskustva potrebna za evoluciju.

Karma je jedno od sredstava kojim evoluirate jer ona je potrebna da bi istaklnua kuda da idete dalje, kako bi se vaša evolucija nesmetano odvijala. Život nije niz slučajnih događaja već niz pažljivo planiranih iskustava koja će vam osigurati da postignete napredak. Ipak niste ostavljeni da se sami nosite s njima i vaši vodiči su vam uvijek na raspolaganju da vas vode samo ako ih primijetite.

Ako vi niste problem, karma i dalje ostaje s vama i djeluje kao blokada vašeg napretka, pa vas molimo da obratite pažnju na izazove koji vam dolaze u život, jer oni su tako važni.

Vrijeme testiranja kroz koje prolazite pokazat će možete li ići s tokom i ne dopustite da vas događaji uznemiruju, ali prihvatite da se ništa ne događa bez valjanog razloga. Što god se pojavi na vašem putu od vitalne je važnosti, tako da nakon iskustva pažljivo razmislite koja se lekcija može naučiti iz toga. Ako ne uspijete, morate znati već sada da će se izazov ponovno pojaviti. Očito je u vašem interesu da uspješno očistite svoju karmu kako biste mogli dobro napredovati, znajući da nema razloga zašto bi se ona trebala ponovno pojaviti. Dobro naučite lekcije i budite sigurni da nastavljate evoluirati.

Zlatna šansa vas poziva da uzađete tako da više nećete morati ići istim putem. Iskustva ćete ponijeti sa sobom, a ona će vam dobro poslužiti kad god se pojave bilo kakvi izazovi.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |