Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, April 20, 2012

SaLuSa, 20. travnja 2012


Po pitanju uhićenja sve se nastavlja graditi do točke da se ono što se događa više ne može duže zanemarivati od strane medija. Mi ne samo da želimo njihovu potporu, već želimo i da izvještavaju o događajima kako su se oni doista dogodili i sa istinitim objašnjenjem. Na kraju ​​ćemo mi osigurati svoje službe kako bi se osiguralo da naši postupci ne budu pogrešno predstavljeni, ali u međuvremenu pozdravljamo i zahvaljujemo onima od Svjetlosti koji to objavljuju putem Interneta. Ponekad su izvješća malo spekulativna, što znači da morate biti pažljivi u tome kako ih protumačiti. Uglavnom ona će biti pouzdana, ali još uvijek se mora paziti na namjerne dezinformacije.

Mi smo sada aktivniji nego ikada prije po pitanju vaše sigurnost i dobrobiti. Budući da se puno našeg rada provodi tajno, ne možete znati veličinu obavljenog posla ali mi umanjujemo učinak zagađenja zraka i mora. Kad budemo u potpunosti zaustavili aktivnosti koje uzrokuju zagađenje, onda ćemo moći početi raditi i dovršiti naše projekte i u potpunosti ukloniti učinke zagađenja. Mi smo u potrazi za različitim izvorima koji bi razmotrili razotkrivanje i pripremili javnost za njegov dolazak. Šok se više ne može smatrati rezultatom razotkrivanja jer su viđenja naših brodova bila tako raširena već dugi niz godina. Također ćemo se nastaviti pojavljivati ​​češće nego ikada prije, pa čak i nad gušće naseljenim područjima.

Razine svijesti nastavljaju rasti i to je bilo očekivano s obzirom na količinu svjetla koja je usmjerena na Zemlju posljednjih godina. To dira u žice srca mnoge ljude koji su primijetili promjene unutar sebe. Neki se bore protiv toga na svoj način, ali kad istina o svrsi života izađe na vidjelo očekujemo da će se mnogi otvoriti. Drugi važan aspekt je prihvaćanje da je život beskonačan i da ne postoji nešto takvo kao smrt kad je u pitanju duša. To bi trebalo osloboditi ljude koji žive u strahu od smrti i koji ne razumiju da vi niste samo vaše tijelo.
Vi ste predivna duhovna bića koja imaju puno više potencijala nego što shvaćate a kad uzađete, biti ćete na razini na kojoj ćete moći iskoristiti taj potencijal. Biti će maloo ograničenja na vaše slobode za putovanje gdje želite i vi možete poduzeti gotovo svaki izazov koji će unaprijediti vašu duhovnu evoluciju. Naravno, možete i pozvati i mudrije glave od vaše a Majstori će vam dati sve koristi od njihovog iskustva. Mnogi od vas već služe pod jednom od njih i pripadaju njihovim skupinama. Grupni rad je značajka služenja drugima kada dođete u više sfere. Čak i na Zemlji ćete se bez sumnje složiti se da vas privlače slični vama.
Mi iz Galaktičke Federacije također smo povučeni da radimo zajedno, a sa našim različitim iskustvima skupna energija je vrlo moćna. Zbog brojnih novih civilizacija koje nam se pridružuju možemo uživati ​​u učenju o njihovom načinu života. Tu je i dijeljenje novih tehnologija i zanimljivo je koliko je različitih ideja razvijeno, kao na primjer, mnoge vrste plovila koje možete vidjeti na vašem nebu. Vjerujte nam dragi, život je daleko od dosađivanja ili nedostatka uzbuđenja kada uzađete. Doista, život je vrlo zadovoljavajući i ugodan i provodi se s ljubavlju za mnoge oblike života koje susrećemo. Vaša budućnost ne mora nužno biti s nama, ali pošto ste vi članovi naše Federacije, možete nam se pridružiti ako je to vaša želja.

Mi želimo vidjeti da naši saveznici pokrenu veliku akciju da jednom i za uvijek očiste sve od mračnih, tako da oni od vas koji služe Svjetlost mogu provesti ljude kroz posljednje dane ovog ciklusa. Bijelo Bratstvo je odavno sredilo da prave duše budu na Zemlji i da budu spremne da zauzmu svoja mjesta i osiguraju zasluženi kraj dualnosti, kakvom je znate. Mračni nisu jedini koji se mogu organizirati radi maksimalnog učinka, i svjetlo je također dugo planiralo za ovo vrijeme. Uvijek se znalo da će biti pobjeda Svjetlosti, ali zbog dodijeljene vam slobodne volje budućnost nije bila uvijek predvidiva. Sve do 2000. g. nije bilo jasno kako ćete napredovati, i iako je tama ojačala, vi ste veličanstveno ustali da slijedite put Svjetlosti. Činilo se da su mračni preuzeli vlast, ali ste vi ustali protiv njih i usprkos slabim izgledima ste izašli kao pobjednik. Samo još ostaje počistiti nered nakon što Illuminati budu uklonjeni i u tome smo u potpunosti s vama.

Znamo da s približavanjem Uzašašća neki roditelji izražavaju zabrinutost zbog svoje djece, i to je razumljivo. Da vam objasnimo da djeca kao i svaka druga duša u ovom trenutku, slijede svoj životni plan. Oni su izabrali s kim će biti i oni će znati o svojoj budućnosti, kao i vi o svojoj. Gledajte na njih kao duša koje jednostavno postaju aklimatizirane na zemaljski život s istim ako ne i s više potencijal od vas. Dakako, u posljednjih 30 godina ili više, mnoge duše su izabrale da vam se pridruže u ovom posebnom vremenu zbog svojeg visoke razvijenosti. Oni su potrebni da bi iznijeli svoju Svjetlost i pomogli buđenju drugih duša koje trebaju podići nivo svjesnosti. Cijeli proces Uzašašća treba vojsku Svjetloradnika da ga učvrsti na tom putu.

U stvari nema potrebe brinuti o bilo kojoj drugoj duši, mladoj ili staroj i o njihovom mjestu u Uzašašću. Svi vi ste došli na Zemlju znajući jako dobro koji će biti izazovi, i koje će biti vaše karmičke lekcije. Vi ste svi potpuno opremljeni kako bi se suočili sa svojim životnim planom i imate broje vodiče koji vam pomažu kako bi se osiguralo da sve za vas završi uspješno. Čak i neke duhovne avanture s tamnim energijama su unaprijed bile poznate i to je također karmička situacija. Iskustva s vremena na vrijeme, izgledaju vrlo teška ali to je način na koji duhovno učite i napredujete. Ako ste u ovom trenutnom životu pogriješili, prepoznajte svoje pogreške i oprostiti sebi i još uvijek možete stupiti na put do Uzašašća. Ostavite pogreške iza vas, i budite sigurni da s u istim okolnostima te greške ne bi ih napravili ponovno.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i vidim kako valovi uzbuđenja putuje oko svijeta s očekivanim obnavljanjem vaših prava. Predugo ste bili potlačeni od strane tamnih i to vrijeme je prošlo jer su im oduzeta sredstvo kontrole nad vama. Ljubav raste a velik osjećaj olakšanja osjeća se posvuda.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici
previous message > | next message >Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge