Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, February 20, 2012

SaLuSa, February 20, 2012


Od jednog do drugog dana, okolnosti u vašem svijetu se mijenjaju iznimno brzo. Činjenice o tome vam možda nisu sasvim dostupne, ali, kako se odvija čišćenje Mračnih, imat ćete sve više i više spoznaja o tome. Naši saveznici u suradnji s našom logistikom veoma dobro napreduju i ništa u konačnici ne može spriječiti uspjeh. Na primjer, iako su učinjeni mnogi pokušaji da se započne III. svjetski rat, za njih se pobrinulo kako smo vam i cijelo vrijeme obećavali, novog rata neće biti. Ta poruka dolazi do onih koji su trebali poći u rat, a oni tako uviđaju da smo od povjerenja kao i da držimo svoju riječ. Dogodilo se mnogo namještenih incidenata koje smo uspjeli zadržati pod kontrolom tako da smo smanjili izglede za veliki sukob. Neki su bili preveliki da bi bili u potpunosti zataškani pa su procurili neki detalji. Budite promatrač i nesumnjivo ćete naići na neka neobična izvješća.

Jasno je da se ne želimo upuštati u bitke sa Mračnima, ali imamo ovlasti da djelujemo u svrhu vaše zaštite. Vi ste obznanili svoju želju da uđete u novo razdoblje u kojem nema mjesta ratu i koje zahtijeva mir u svijetu. To ćemo i osigurati, čak i borbom ukoliko to bude nužno, sve dok oni odgovorni za takva gnusna djela poput rata više ne budu u prilici ostvarivati svoju volju. Božanskim Ukazom je određeno da vaš ciklus dualnosti završi tako da su svi ratovi izbrisani i da je čvrsto ustanovljen mir. Predugo su vam odricana vaša prava i došlo je vrijeme da ih se potpuno obnovi. Stara paradigma više ne funkcionira i više ne može crpsti energiju za svoje održavanje. Stigao je novi dan koji će u potpunosti procvasti sa Uzašašćem.

Dragi, u svjetlu onoga što smo rekli o tome kako će biti ustanovljen mir, molimo vas da ne podlegnete strahu uslijed problema na Bliskom Istoku. Dogodit će se nagli kraj svih sukoba i oni koji su uključeni će svjedočiti događaju koji će omogućiti da svugdje zavlada mir. Više nema mjesta nuklearnom oružju jer je svo predviđeno za uništenje. Konačno postaje jasna poruka da neće biti dozvoljeno da to oružje bude upotrebljeno ni pod kojim okolnostima. Vaše vlade znaju za nas i zabranjuju takvo oružje već godinama, a konačno uviđaju i da mi mislimo ono što govorimo.

Ovdje smo da bi osigurali podršku Svjetlu na sve moguće načine, a da pritom ne narušavamo slobodnu volju Čovječanstva. Galaktička Fedaracija je mirotvorac Univerzuma i tamo gdje smo mi, tamo je i Svjetlo na djelu. Ništa nam ne može proći nezapaženo i ne postoje skrovišta u koja se mogu zavući Iluminati i njihovi poslušnici ne bi li izbjegli svojoj sudbi. Ponuđena im je nagodba ukoliko odstupe s dužnosti, ali to ne znači da se mogu izvući sa svojim zločinima protiv Čovječanstva. Puno su veće snage od naših uključene u to da pravda bude izvršena.

Galaktička Federacija nikada nije bila aktivna kao sada, budući da kaos i kolaps starih načina uključuje i prilične energije čišćenja koje su bile stoljećima uspavane. Njima nije mjesto u višim vibracijama koje prate Uzašašaće i, doista, iz tog razloga se one tu ne mogu nametnuti. Zakoni Univerzuma su sveti i vrijede na cijelom njegovom području, a mi smo oni koji će se pobrinuti da tako i bude. To je i razlog zašto u Uzašašću ne mogu učestvovati sve duše već samo one koje imaju svoju vibraciju usklađenu s njegovom energijom. Izbor je još uvijek na vama, ali morate dosegnuti određenu razinu vibracija da bi mogli uzaći. Sve duše su bile toga svjesne prije nego što su se inkarnirale, a neke od njih nemaju želju uzaći već žele dodati ovo razdoblje u dualnosti svome iskustvu.

Vi ste na rubu proživljavanja uzbudljivog razdoblja okončanja ciklusa dualnosti koje neće doista započeti dok ne bude dozvoljeno da živite u miru i bez straha. Postat ćete slobodni i uživati obilje kao i druge pogodnosti dok će ogromni val radosti i sreće proći cijelom Zemljom. Otvoreno ćemo biti uz vas i sudjelovati u vašim slavljima jer to će za vas biti povjesna prigoda. Možemo čuti veliki uzdah olakšanja koji će se pronijeti cijelom zemljom jer ćete uživati razinu slobode kakvu niste iskusili tisućljećima. Nastavite svojim svakodnevnim putima s takvim mislima na umu i znajte da se ne morate još dugo nositi sa sadašnjim kaosom.

Često ćete čuti da su oni koji su krivi za zločine protiv vas prisiljeni odstupiti. Korupcija i mito su endemskih razmjera u politici i velikim poslovanjima, ali to će se promijeniti jer će s vremenom samo oni od povjerenja i poštenja će preživjeti čišćenje. Sada se događa iskorjenjivanje onih koji su radili samo za svoju korist. U budućnosti će biti samo duše Svjetla koje će vas predstavljati i brinuti se o vašim interesima. Takve odgovornosti bi se trebale smatrati privilegijom i čašću, a među vama postoje ljudi koji bi rado služili na ovaj način.

Svatko od vas proveo je toliko mnogo života na Zemlji da bi stigao na sadašnju točku evolucije. Bogataš ili prosjak - iskusili ste izazove svake vrste i danas ste mnogo mudriji i svjesniji nego kada ste prvi puta zakoračili u niže dimenzije. Zato je toliko mnogo vas spremno uzaći, jer vas dualnost više nema čemu podučiti, iako će vam iskustva stečena u njoj dobro služiti u budućnosti. Stoga, čak i ako prolazite kroz teška vremena, to je možda posljednja lekcija stavljena pred vas u dualnosti. Čak i ako ste relativno mladi, svejedno ćete imati prilično dobar razlog iskusiti kraj vremena.

Zašto živjeti ukoliko ne postoji očita svrha života. Zasigurno bi bez nje vladao kaos i nered i ne bi bilo cilja kojemu težiti. Dok u stvarnosti sve teče u skladu sa božanskim planom, što će uzdići Čovječanstvo i dati svakoj duši priliku da uzađe. Dakle, u kaosu je gotovo završena vaša evoulcija i ovo je njezin posljednja faza. Nakon nje ćete ući u slijedeći ciklus u višim vibracijama s ciljem da još više napredujete.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i sretan sam što smo zajedno sa svima drugima imali priliku pratiti vas na putu vašeg povratka kući.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana




Share |





Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge