Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, February 17, 2012

SaLuSa, February 17, 2012


S dovoljno vjere ne postoji ništa što ne možete učiniti, a vi sada shvaćate koliko ste moćni. Vi stvarate cijelo vrijeme bez obzira jeste li toga svjesni ili ne. Kroz mnoge živote vi ste ti koji su stvarali sve što doživljavate sada i vjerojatno ste iznenađeni time. Zapamtite da niste često vježbali svoje moći zaustavljanja marša tamnim. Iako je istina da su dosta lutali u svojim postupcima, ipak je bilo premalo otpora njihovim ciljevima. Međutim, upravo u posljednje vrijeme ste počeli shvaćati što se događa oko vas. Bez potrebnog shvaćanja onog što ste postigli fokusiranjem na različite ishode, stvorili ste energiju za promjenu koja je ogromno narasla i otvorio moćnu vremensku liniju ka Uzašašću. Sada vidite puno jasnije što trebate učiniti da ovaj ciklus dovedete do uspješnog završetka.

Pogledajte oko sebe dragi naši i vidjeti ćete znakove koji su tu da bi ih svi vidjeli, jer iz prividnog kaosa postaje očit novi početak. Vi ste ispravno čuli o svjetskom planu mnogih zemalja za rušenje Illuminata, i o predstavljanju svijetu novog sustava i novog sporazuma o financijskim pitanjima. To će ukloniti nezakonite strukture i metode koje su vas bacile u društvo sklonom dugu koje je u opasnosti od urušavanja. Kad se dosegne ta točka, svaka mogućnost će biti iskorištena da bi se uveo taj novi pošteni sustav. To će ukloniti teret koji mnogi od vas nose i teškoće koje on uzrokuje. Još važnije, to će omogućit ponovnu preraspodjelu bogatstava od kojih je većina bila stečene kriminalnim djelima. Vi ste namjerno držani siromašnima jer je to bio način da vas se drži pod kontrolom. Isto tako ste držani u neznanju o vašem statusu u povijesti, i zato ćete biti u potpunosti informirani o vašoj prošlosti i o razlogu zbog čega ste na Zemlji.

Život može biti apsolutno jadan sa nedostatkom kvalitete života koju ima većina drugih ljudi, ali imajte na umu da je to dio vaših iskustava koje ste vi preuzeli. U različitim vremenima i vi ste živjeli u luksuzu i imali moć, ali za ravnotežu u drugim životima ste doživjeli i druge različite razine. Mi čujemo vaš vapaj: “Zašto sam ja ovdje” jer se ne čini da to ima očiglednu svrhu, ali ono u čemu ste, to je iskustvo u tijeku kojim se podiže vaš nivo svijesti. Krajnji cilj toga je da se pripremite za povratak u punu svijest i Uzašašće, tako da možete konačno napustiti dualnosti kakvu je poznajete. Neki se pitaju kako je to bilo u prethodnim životima, ali ne brinite se previše o njima. Na nekom stupnju, imati ćete moć punog sjećanja, ali važan dio toga je da ste naučili iz njih, a detalji su nevažni. Danas je ono što je važno kad ste vi u pitanju, jer vi ste zbroj svih vaših iskustava. Za mnoge od vas je to ono što dokazuje da ste se razvili dovoljno da razumijete prirodu bezuvjetne ljubavi, a to je najljepše dostignuće.

Sada više nego ikada postoji potreba da se ljudi skupe zajedno kako bi koristili svoju kolektivnu moć i da se krene naprijed i pomogne manifestirati potrebne promjene. Razgovarajte među sobom, jer su mnogi zbunjeni onim što se događa i doista ne razumiju što je iza toga. Istina će ih šokirati i vjerojatno je da će dovesti do straha i to je mjesto gdje ih vi možete dati dodatno uvjeriti da se na taj način stvara bolja budućnosti te da je takav razvoj situacije dobrodošao. Budući da se dešavaju promjena na bolje u gotovo svakom aspektu života, jasno je da su one željene. Mi iz Galaktičke Federacije imamo svoje ruke u tome što se događa kako bi se osiguralo ispunjenje, i mi imamo dozvolu pomoći pod uvjetom da je to skladu s vašim željama. Međutim, u široj slici ćete vidjeti božanski plan za Uzašašće cijelog Svemira.

Da bi poželi nagrade vašeg tako dugog putovanja, to zahtijeva da za konačno rješenje držite pogled na ciljnoj liniji. Ne dajte se omesti nekim posljednjim pokušajima tamnih da vas navedu da obratite pozornost na sve veću količinu dezinformacija koje su oko vas. Naravno, sve dok oni više ne budu mogli utjecati na medije i ne izgube kontrolu, oni se nadaju da će izazvati zbunjenost i sumnju. Do sada, oni od vas koji su se preselili u Svjetlost, ne bi trebali imati problema u odvajanju istinu od lažnih izvješća. Općenito, možete uzeti da ako ne osjećate da je nešto dobro, onda to i nije. Vrijeme će reći sve, a kad ostvarimo puni kontakt s vama, vaše prosvjetljenje će biti stvar dana. To će biti divno vrijeme kada će biti oslobođeni težine nižih energija. Mnoge hrabre duše su istupile naprijed iznoseći istinu, zato identificirajte svoje heroje i držite se s njima.

Toliko informacija je pušteno u posljednje vrijeme, da tamni ne mogu zatvoriti sve rupe kroz koje one cure. Zato držite oči otvorenima i naučiti iz prve ruke kako su tajne razmršene i istina izlazi van. Medijima će uskoro biti dozvoljeno slobodno izvještavanje, jer im je dužnost da vas informiraju, ali do sada su bili pod čvrstom kontrolom. To će biti potpuno besplatno jednom kada Iluminati budu uklonjeni, a takvo djelovanje postaje vjerojatnijim svakim danom koji prolazi. Tajne sile koje rade za svjetlo nikada nisu bili u stanju mirovanja, a sada su u neposrednoj blizini onih koji su u sjedištima moći. Oni znaju sada više ne mogu zadržati moć, te su prisiljeni da odu. Potrebno je vremena, ali će to uz našu pomoć biti uspješno.

Kolaps starog nije lijep prizor ili ugodno iskustvo, ali to mora biti učinjeno. Najbolje što je moguće, planirano ja da promjene budu brze i precizne, ali uvijek će biti poteškoća jer će uvijek biti nekih koji se suprotstavljaju onome što radimo. Imamo misiju koja je započela prije stotina godina, i mi nećemo biti osujećeni jer smo tako blizu završetku. Najljepši dio dolazi kada ćemo se moći susresti s vama i krenuti konačno na šetnju zajedno kao jedna obitelj Svjetlosti. Vaše poteškoće će biti završene i od tada ćete biti potpunosti svjesni svojeg istinskog sebe, vaše svrhe i mjesta u Galaksiji. Trenutno ste samo sjena onog tko ste vi zapravo, i imate malo pojma o tome što je to biti u jedinstvu sa Svime Što Jest. To je blaženstvo i mir koji ne možete zamisliti, ali to nije više tako daleko i čeka vašu prisutnost.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i nestrpljivo čekamo promjene koje će nam omogućiti bolji kontakt s vama. Pozdravljamo vas sve zbog vaše velike odlučnosti.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge