Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 19, 2012

SaLuSa 19. prosinac 2012.

Primate mnogo različitih mišljenja o značaju poravnanja 21. prosinca. Ipak, jedna je stvar sigurna, svi ćete iskusiti promjenu frekvencije u većoj illi manjoj mjeri. To ne može proći, a da ne utječe na vas, no oni koji ga očekuju i sudjeluju u njemu će imati veću svijest. Dugoročni efekti će polazati da su se dogodile mnoge promjene, no da je trebalo vremena da se očituju. Ono što bi trebalo biti očito jest da je ukkupna ljudska svijest primila veliki porast energije što je rezultirano proširenjem vizije budućnosti. Također, s tim je došla i realizacija da je kreacija rezultat vaših projekcija, vaših želja i namjera. S više Svjetla uzemljenog na Zemlji nego ikada prije, trebate biti pozitivni i pažljivi na što fokusirate svoje misli.

Uskoro ćete iskusiti povišenu svjesnost kroz primjećivanje promjena oko vas. One mogu biti suptilne, no postojat će osjećaj olakšanja i sretnijeg raspoloženja u izražaju i to kod više ljudi nego što je uobičajeno. To će, također, biti očigledno kroz otvoreniji pristup životu, prijateljstvu i opažanju postojanja nove mirnoće te nailaženju na manje stresne situacije. Drugim riječima, na Zemlju se spustio novi mir i to onaj koji će okončati kaos, sukobe i ratove. Vi ste postavili scenu, a mi ćemo vam pomoći ostvariti vaše snove jer je toliko toga potrebno mijenjati da bi vas se dovelo u Novo Doba. Sada ste na početku prekrasnog razdoblja zadovoljstva i sreće.

Znamo da ćete biti fokusirani na to kako se pripremiti za ono što dolazi, a vi znate da je dobro biti miran u vašem umu, a na sam dan, ukoliko je moguće, pronaći mjesto gdje možete uživati mir i u potpunosti se opustiti. Energije je biti najjače u 11.11 sati (prijepodne), no nastavit će se i kasnije te ćete ih možda primjećivati još prilično dugo. Ponovo, kao i sa 12.12 vaše neposredne impresije će najvjerovatnije biti najjače, no pratite i promjene u sebi tijekom dana koji slijede. Uz sve rečeno, bilo bi iznenađujuće ukoliko ne osjetite ama baš ništa, no to bi moglo biti uslijed nemogućnosti da odredite što je normalno,a što je rezultat poravnanja. Nemojte sumnjati u vaše osjećaje jer ste daleko osjetljiviji na promjene nego što ste to spremni priznati.

Dragi, ovaj kraj vremena je ono što ste čekali i neće vas razočarati. Spoznaja da je dualnost pri kraju dići će vas u drugu dimenziju i omogućiti vam da odbacite svoje veze sa nižim vibracijama. Prijeći ćete iz života nesigurnosti, problema i stresa u onaj sretne i radosne budućnosti mira i zadovoljstva. To se ne može suzdržati, a oni koji su dio Iluminata više neće imati moći to činiti ili utjecati na ishod.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i promatrat ću vaš napredak veoma brižno. Želimo da prođete svoja iskustva bez daljnjeg utjecaja od nas, za sad. Galaktička Fedracija je veoma zadovoljna vašom pobjedom u korist Svjetla te vam želimo svako dobro u predstojećim danima.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni


Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge