Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 17, 2012

SaLuSa 17. prosinac 2012.

Navikavate se na ideju da je dualnost na kakvu ste navikli sada otpisana u prošlost. Stoga, sada možete nastaviti sa svojim zadatkom čišćenja svih starih osobnih energija za koje znate da nemaju mjesta u višim dimenzijama. Trebali biste uvidjeti da vam je to lakše sada kada ste podignuti u više frekvencije, pa ćete instinktivno znati čemu trebate posvetiti pažnju. Došlo se do točke preokreta i više nema natrag, a vaš pogled bi trebao biti čvrsto usmjeren na budućnost. S Uzašašćem Zmelje vi ćete doista ući u Zlatno Doba i možete nastaviti sa reorganizacijom i čišćenjem kao i uspostavljanjem Galaktičke Civilizacije.

Znamo koliko vas se nije nužno osjetilo osobitno nadahnutima na 12. 12., no da su primjetili kasnije promjene unutar sebe. To će se nastaviti dok će vaša tijela odgovarati na energije koje još uvijek dopiru do vaše Zemlje. Uzašašće se još nastavlja kao i vaša duhovna evolucija, no potrajat će prije slijedeće ključne točke. Nadolazeća uzbudljiva vremena će vam omogućiti izbore o tome kako ćete usmjeriti svoju budućnost. Velike prilike će vam biti pružene, nimalo slične onima u prošlosti, kada je vaša glavna briga bila zaraditi dovoljno da biste preživjeli. Takvi problemi neće postojati u veoma bliskoj budućnosti i vi ćete imati svo vrijeme da slijedite želje svoga srca. Služba drugima će biti najzadovoljavajuće i najispunjavajuće iskustvo jer ćete biti svjesni da je to glavna svrha vašeg života.

Stoga, kako će vrijeme napredovati, vi ćete izaći iz nekih stvari koje su vam pružale zadovoljstvo u staroj dimenziji koje će početi gubiti svoju privlačnost. Vaša želja će dolaziti iz čišćih i potpunijih pobuda te energije koja će uzdizati vaše vibracije čak i više. NIkada nećete izgubiti nešto zbog nečeg novog, a stvaranje novih prijateljstava kamo god krenuli, pružit će vam novi prekrasni osjećaj nadahnuća. Budite uvjereni, ipak, da će mnoge posebne veze koje ste imali na Zemlji biti dio vaše budućnosti, a snažne veze ljubavi nikada neće biti dugo prekinute.

Ljubav je ključ svega zbog čega ste i ohrabrivani da djelujete prema Bezuvjetnoj Ljubavi. To je krajnje postignuće koje vam otvara sva vrata i osposobljava vas da se nastavite uzdizati kroz različite dimenzije. Uvijek je bilo vrijedno pokušati ostvariti nešto upsjeha dok živite u energijama koje nisu bile idealne da to ostvarite. Imali ste previše ometanja i konfrontacija s onima koji su pali u niže vibracije. Sada, doba materijalizma rapidno klizi prema stražnjem dvorištu dok u potpunosti ne nestane. Napredak koji ste sada ostvarili bio je postignut pod najzahtjevnijim okolnostima, a mi se divimo vašoj otpornosti i odlučnosti da budete uspješni. To će vas daleko dovesti na vašem putu zaokruženja koje je vaš krajnji cilj.

Ne trebate nužno znati kako ćete doseći tu krajnju točku koja vas nosi u Novo Doba. Svi vi ste iskusili svaku zamislivu situaciju ili izazov u nekom od razdoblja tijekom vaših mnogih života, a taj unutarnji glas vas je držao u fokusu na vaš životni plan. Sada kad je vaš ciklus dualnosti gotovo posve dovršen, on ima malo ili nimalo utjecaja na vas. Najvažnija stvar u vašim životima sada je da nastavite gledati naprijed i zakoračite u svoje novo Ja. Ono koje će nježno zauzeti svoje mejsto u prekrasnim energijama viših dimenzija. Iako ste imali stotine života, iskustvo koje ćete proći će biti posve jedinstveno i ono koje ćete njegovati još dugo vremena.

U međuvremenu vi pozdravljate svoje doba u kojem se mi iz Galaktičke Federacije Svjetla pripremamo biti uključenima u mnoge projekte koji će nastaviti uvoditi Novo doba u postojanje. Reći ćemo vam da možda već sutra ćete saznati o stvarima koje će vam nekako pokazati koliko su stvari nadomak lansiranju. Mi smo posve spremni za akciju i to je kao što ste do sada očekivali podnositi u umu odlaganja koja su se već dogodila. Mi nastavljamo promatrati situaciju u vašem svijetu kao što već neko vrijeme činimo te smo obuzdali eskalaciju na Srednjem Istoku koja bi, u suprotnom, do sada već izrodina novi svjetski rat. Takva događanja se već smatraju dijelom prošlosti i mi ne možemo čekati da ostvarimo svjetski mir. On mora stići budući niže vibracije rata i sve povezano s njima više ne može postojati u višim dimenzijama.

Za one koji slave Božić, vrijeme je darivanja i sjećanja onih koji nisu toliko blagoslovljeni, a mi vidimo vašu ljubav i darežljivost koja premašuje bilo kakvu drugu priliku. To je znak stupnja do kojeg ste svi uznapredovali na vašem duhovnom putu, a to je urodilo velikim povećanjem količine Ljubavi koja je uzemljena na Zemlji. S Novim Dobom pred vama, te enrgije će nastaviti jačati i stvorit će se prekrasan osjećaj diljem svijeta sazdan od velike radosti i sreće. To neće biti renutačno iskustvo jer će visoke energije postati ono što ćete smatrati normalom. Taj osjećaj tolikog blaženstva je teško opisati riječima jer je sveobuhvatan i toliko moćan. To je kao da vas je velika ljubav prepravila i ušla u svaku stanicu vašeg tijela. U nekima od vaših trenutaka posvemašnjeg osjećaja sreće i ljubavi vi ste, da se tako izrazimo, dosegli vrhunac. To je najbliže što ste došli osjećaju razine ljubavi o kojoj govorimo.

Uvidjet ćete da će vam ti prekrasni osjećaji harmonije i mira dolaziti sve češće kako će dani prolaziti. Kao što ste pročistili svoje tijelo od neželjenih vezanosti, tako ste napravili mjesta za više viših energija. Nemojte zaboraviti da se vaše tjelesne stanice mijenjaju čak i sada, sve dok ne postanu posve kristalne. To vam omogućava prilagodbu višoj razini svjesnosti vaše duše dok ulazi u više dimenzije. To je početak vašeg puta u potpunu svjesnost i postajanjem Galaktičkog Bića.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zadovoljan sam što ste napokon u mogućnosti vidjeti liniju cilja. Čekali ste duog na te dane nakon vašeg velikog putovanja u tami. Dobro ste ustanovljeni u Svjetlu i ono će nastaviti eksponencijalno rasti. Vi ste inkarnacija Ljubavi i mi smo privilegirani biti dijelom toga.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni


Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge