Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 18. kolovoza 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 18. kolovoza 2017

Mike Quinsey

Budite uvjereni da sve ide dobro, usprkos vanjskim izgledima. Nova energija se uspostavlja, a kao posljedica toga one stare se bore da zadrže mjesto na Zemlji. To je poput borbe za preživljavanje, osim što su stare energije imale svoj dan i izgubile svoju moć da nastave, a na kraju će se izgubiti. Vrlo je slično kako je to s negativnim energijama o kojima Iluminati i njihovi pomoćnici ovise za njihovo trajno postojanje, zbog čega oni izazivaju strah svojim djelovanjem. Međutim, oni gube svoju snagu i više vas ne mogu kontrolirati kao prije. Kampanja da ih se ukloni tako da im se onemogući trajna moć nad vama uspijeva, a tiho s malo promidžbe, snage svjetla postale su dominantna sila dobra. To znači da neće proći dugo vremena prije nego što će biti sigurno krenuti naprijed i uvesti mnoge inovacije koje će podići vašu kvalitetu života.

Sve što je živo ima energiju i u stvari ništa ne može dugo stajati nepokretno i upravljano je višim energijama koje vas podižu na novu razinu koja vodi do uzašašća. Stoga nitko ne može predvidjeti točno kada će se to dogoditi, ali je vrlo blizu, i ništa to ne može zaustaviti. Tako da možete živjeti iz dana u dan u uvjerenju da bilo što se događalo oko vas, budućnost je sada sigurna i samo Bog može mijenjati ishod. Stvari će ostati prilično užurbane i činit će se potpuno zbrkane, ali kad se to smiri, vidjet ćete pozitivne znakove gdje vas budućnost vodi. Sa svoje strane možete pomoći da održite razinu mira neprestano šaljući svoju ljubav i svjetlo. Budite uvjereni da ste mnogo moćniji nego što ste mislili i nikada ne smijete osjećati da vaš doprinos čini malo ili nimalo razlike. Uostalom, samo bi manjina mogla slati čistu ljubav da se promijeni svijet.

Kako vrijeme prolazi, čitat ćete ili čitate o mnogim promjenama koje dolaze pa stoga uvijek budite otvoreni i budite spremni prihvatiti veće značenje za život nego što ste možda već prihvatili. Evolucija ne može ići brzim trakom i često je podešena na sporiji ritam koji omogućuje dušama više vremena da shvate značenje poruka koje se daju. Međutim, dolazi vrijeme kada će isteći efektivno vrijeme onima koji zaostaju, ali neće biti protiv njih. Pomoć je uvijek na dohvat ruke i možete biti sigurni da se poduzimaju svi napori kako bi se podigla svijest što je više moguće duša. To nije lako jer treba puno predanosti i odlučnosti da bi se duše podigle. Međutim, nitko se ne ostavlja kao izgubljeni slučaj, osim ako ne odbiju pomoć i stoga su arhitekti vlastite smrti.

Razumljivo je da se pitate o neposrednoj budućnosti, a kako ste dobili informacije o tome što biste trebali očekivati, djelomično ste spremni. Međutim, ništa vas ne bi moglo pripremiti za veliki skok prema naprijed, jer ta vremena će biti sasvim drugačija od onoga što ste već navikli. Čak se i vaš životni vijek povećava u višim vibracijama i vaš potencijal, ako to odaberete, tako da ćete na kraju živjeti nekoliko stotina godina. Odmah biste se zapitali o starenju, ali ostat ćete u odraslom tijelu koje je uvijek bilo zdravo. Možda će najugodnija promjena biti povratak na sustav s dvanaest čakri koje ste imali sve dok ga Enlil nije smanjio na samo dvije. Enlil i Enki bili su važan dio vaše nedavne povijesti i bili su odgovorni za mnoge velike promjene, uključujući Veliku poplavu. Enki, koji se brinuo o ljudima, postavio je latentno DNK kodiranje u vama koje bi se aktiviralo mnogo kasnije. To vrijeme će biti kad uzađete i ponovno postanete galaktička bića.

U vašoj poziciji gdje je istina vaše povijesti namjerno zadržavana, jako teško možete točno shvatiti kakve će se promjene dogoditi. Vi ćete sasvim sigurno nadoknaditi izgubljeno vrijeme i brzo dobiti korist od napretka i promjena koje su bile zadržavane. Rezultat toga je da ste ostavljeni u mraku gdje je istina o vašem potencijalu da postanete galaktička bića bila skrivana od vas. Također vam se nije omogućilo da koristite prednosti novih otkrića koja su vam bila skrivena, dok su Iluminati u potpunosti iskoristili prednosti. Međutim, na kraju ćete ih dobiti i ona će brzo zaživjeti kad mračni više ne budu mogli utjecati na vašu budućnost. U širem smislu predviđeno je da ćete morati proći kroz mnogo godina učenja, ali također će u to vrijeme većina vas napokon uzaći.

Morate se sjetiti da je čovječanstvo dobilo slobodnu volju, i da se nitko ne smije miješati u vaše izbore. Dakle, sada kad ste na putu prema uzašašću, vi ste dragi moji oni koji mogu zaslužiti takvo izvanredno postignuće. U višim područjima su sreća i proslave gdje se to vidi onakvim kakvo jest, i poštovanje zbog toga kako vas je vaša odlučnost vodila kroz teške situacije. Bit ćete sve jači za svoja iskustva i dobro osposobljeni da pomognete drugima koji slijede vaše korake.

Arheološki nalazi dramatično mijenjaju vaše ideje o vašoj pravoj povijesti. Postaje vrlo jasno da postoje mnoge varijacije čovjeka i vidljive su iz mnogih skeletnih ostataka koji su otkriveni tijekom prošlog stoljeća. Očito je došlo do zataškavanja vaše prave povijesti kako bi vas se spriječilo da shvatite kako je to istinito i da bi vas se spriječilo da otkrijete pravu baštinu. Tek sada počinjete shvaćati koliko veliki potencijal imate i sudbinu koja će vas vratiti do velikih visina koje jedva možete zamisliti. Sve će se to promijeniti vrlo brzo jer se istina ne može dugo zadržavati i već se otkriva.

Istina je gotovo preteška za neke da bi povjerovali, pa budite otvoreni kad se počne otkrivati, jer će s vremena na vrijeme zvučati nevjerojatno. Dokaz vaše prave povijesti otkriva se skoro svaki dan, ali još uvijek postoji neka nevoljkost da javno postane poznata. Kada se to dogodi, mnogo će se lakše to razumjeti. Naravno, Crkva će i dalje imati ulogu i mnogi ljudi će se još uvijek okretati njihovom vodstvu. Osobna uvjerenja su nešto što nosite dok se ne suočite s još većom istinom, a zatim ćete osvježiti svoje razumijevanje u skladu s tim. Postoje, međutim, mnoge napredne duše koje su došle na Zemlju posebno da bi širile istinu i već imaju razumijevanje o tome kako vam je najbolje prenijeti na razumljiv način.

Mnogo ljubavi dolazi k vama iz viših područja i zaslužujete sve pohvale za svoja postignuća koja su potpuno shvaćena. Puno je učinjeno kroz osobno žrtvovanje, a jednoga dana će vam se zahvaliti svi oni kojima ste pomogli. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge