Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 11. kolovoza 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 11. kolovoza 2017

Mike Quinsey

Vi ste dobrano u Novom dobu i potrebne promjene napreduju i počinju se odvijati. One se ne mogu zaustaviti i potrebne su za pokretanje uspostave nove verzije Zemlje. Stara Zemlja treba biti očišćena i sve što je nižih vibracija će nestati. Za ljudsku rasu to znači život bez napora ili neprestane potrebe da se nosi s pomanjkanjem stvari koje bi vam mogle dati miran i zahvalan život. Negativni utjecaji postupno će se smanjiti sve dok ne budu uklonjeni. Istodobno velike promjene će osigurati da vaš život postane zahvalniji i bit će divno iskustvo biti prisutan na novoj Zemlji, a najvažnije će biti da ćete stvoriti više slobodnog vremena za sebe.

One duše koje su uspjele podići svoje vibracije s pravom će biti one koje uzlaze i nalaze razinu sreće koja je relativno nepoznata u vašem sadašnjem vremenu. Život će biti pun radosti u jedinstvu sa svima ostalima, a doživljena ljubav će biti izvan vašeg sadašnjeg razumijevanja. Zlatno doba doista će započeti, a željena suradnja svih duša će ga premjestiti na razinu koju još niste iskusili. To je samo nagrada za sav naporan rad i predanost koju ste uložili. Na kraju će postojati jedna ljudska rasa sa svim dušama koje jednako dijele blagodati Zemlje kojih će biti u izobilju. Sve što ste ikad poželjeli bit će moguće i moć misli bit će univerzalna. Pojedinci će moći imati sve svoje potrebe, a nitko neće poduzimati više od onoga što mu je potrebno jer energija pohlepe i egoizma će brzo otići.

Shvatite da kada je stari ciklus završio jer ste dovoljno podigli svoje vibracije, izbjegli ste kraj doba koji je lako mogao dovesti do uništenja Zemlje. To je viđeno kao određena mogućnost jer su se izvorne nacije prkosile jedna drugoj u spremnosti za nuklearni rat. Izbjegavši takvu svjetsku katastrofu, sva stara proročanstva sada postala mrtva i nova era se otvorila, a vi se postupno krećete u promjene koje ste donijeli podizanjem svojih vibracija. Rat više nije opcija, a vremenom sve ratne stvari više se neće dalje provoditi. Mir se nastanjuje na Zemlju i uskoro će početi obnova u mnogim ratom razorenim zemljama, dajući ljudima toliko vremena koliko je potrebno da se oporave. To će također ubrzati uvođenje novih inovacija koje su bile zadržavane i čekale mir na Zemlji, stvarajući prave mogućnosti za uvođenje.

Postoje dvije glavne vremenske trake, tako da ponekad može doći do zbunjenosti o tome gdje događaji vode, ali budite uvjereni da oni koji su podigli svoje vibracije se kreću u svijetlu, lijepu i mirnu budućnost. Kada to započne, čovječanstvo će brzo napraviti veliki korak naprijed u Novo doba, i neće sumnjati u svom umu da prošlost ostavlja za sobom. Naravno, imat ćete uspomene na dobra vremena, ali uskoro će ih zasjeniti sretna vremena koja će doći. Sloboda će doista značiti da slobodno i sigurno putujete svijetom, a kako nove vrste prijevoza budu dolazile u život, nećete trošiti toliko vremena na putovanje kao prije.

Fokusiranje na svijetlu i mirnu budućnost će vam pomoći da se očitujete i osjećat ćete se sigurni u toj energiji i netaknuti onim što se događa oko vas. Razumljivo, možete se osjećati tužno zbog toga što neki prijatelji ili obitelj ne izgledaju kao da su na vašoj valnoj duljini, ali imajte na umu da možda slijede neki drugi put koji će im također dati priliku da se uzdignu. Molim vas, nemojte donijeti prerani sud o bilo kome jer zaista ne možete znati njihov životni plan koji se može potpuno razlikovati od vašeg. Sve duše na Zemlji dobivaju kroz svoje iskustvo i ništa se ne gubi, čak i ako se ne uspnu ovaj put. Nije svaka duša očekivala da će uzaći u ovom životnom vijeku, ali će htjeti steći iskustva kako bi ubrzala svoju evoluciju. Biti na Zemlji u ovom trenutku je privilegija, jer su mnogi htjeli doći, ali nisu izabrani. Dakle, oni od vas koji ste trenutno ovdje ste odabrani, pa izvucite najviše iz svake moguće prilike.

Budućnost je uzbudljiva i možete uzdahnuti u znak olakšanja jer ste dobro na putu do završetka vašeg dugog putovanja kroz niže vibracije. Bilo je teško i vrlo teško, ali ste pronašli svoje istinsko ja, i sada ste spremni krenuti prema višim vibracijama. Mnogo toga je već spremno da učini vaš život lakšim i ugodnijim. Ljudska rasa tek sada sazrijeva i postaje Jedno s ostalima i nastavlja dalje kako bi postigla još veći napredak. Imate toliko toga pred sobom, a istodobno ćete zaraditi svoju slobodu da putujete galaksijom u svojoj stalnoj potrazi za znanjem i iskustvom.

Čak i po vašem načinu objašnjenja vremena u linearnim pojmovima, vi ste relativno novi u svemiru i imat ćete pomoć Plejadanaca koji su vas zasijali u prvom redu. Zapravo, već dugo prate vašu evoluciju, a sada prepoznaju vaš napredak kao znak da ste spremni za veliki korak naprijed. Kako i kada se pojavi pogodno vrijeme, uspostavit će kontakt s vama, a uz pomoć njihova iskustva i uz njihovu pomoć brzo ćete krenuti naprijed. Na višoj razini sva bića se smatraju Jednim i pomažu jedni drugima da napreduju. Međutim, slobodna volja je još uvijek na snazi ​​i donijet ćete vlastite odluke u vezi s vašom budućnošću, iako je vodstvo uvijek dostupno ako to poželite.

Čišćenje Zemlje nikako nije ni blizu kraja, a staro se drži nje ne shvaćajući da je njegovo vrijeme gotovo i da mora ostaviti mjesta za rođenje onoga što će ga zamijeniti. Ciklusi dolaze i odlaze cijelo vrijeme, ali na kraju vremena bitno je da se novom omogući ulazak, a biti će snažnog otpora, ali će biti bezuspješan. Već su planovi dobro napredovali za uvođenje novih načina rada koji će biti ušteda i rada i vremena. Napredak mora biti kontinuirani proces ako želite imati koristi od novih otkrića koja su bila zadržavana, što će svačiji život učiniti puno lakšim i prihvatljivijim. Novo doba priziva i već neko vrijeme je poznato da su već razvijene nove tehnologije koje će prevladati mnoge probleme koje sada imate.

Ljudi su zapaženi po tome da nestrpljivo čekaju pomoć ili promjene kada stvari postaju opterećujuće, stoga budite uvjereni da su bića koja nadgledaju vaš napredak zaokupljena pokušajima da donesu važne promjene. Često vam je rečeno da mora postojati pravi trenutak da se to nastavi, kako bi se osiguralo da sve ide dobro i da se negativne snage ne mogu miješati ili ih ometati. Bolje je pričekati neko vrijeme znajući da će, kad se stvari pokrenu, biti pravi trenutak.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge