Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 18, 2011

SaLuSa, May 18, 2011

Svaki novi dan je prilika da se suočite sa samim sobom i da riješite svoje nedostatke. Nije bitno koliko ste razvijeni (duhovno) jer uvijek će biti izazova. Ovo su vremena kada promišljate mnoga vaša vjerovanja. Ona oblikuju vašu osobnost, ali često vam ne koriste ukoliko težite rastu i uzašašću. Ako ta vjerovanja nisu od Svjetla, budite sigurni da ona ne mogu više biti s vama. Ovo je dio procesa koji se odvija već mnogo godina kroz Vašu evoluciju. Za vas kao pojedinca vaše vodstvo dolazi iznutra i važno je slušati unutarnji glas koji vam se obraća. Samo vaše Više Ja zna što je najbolje za vas u bilo koje vrijeme i trebate obratiti pažnju na njegove savjete. Ono nije ništa drugo nego vaše svjesno navođenje vas samih da se ponašate u skladu s njim.

Ostanite smireni u svim situacijama što više možete i nastavite s mirnim ponašanjem držeći pri tom svoje vibracije što višim. Ovo vam pomaže da se ne vratite u emocionalno stanje koje bi moglo imati posljedice koje radije ne biste iskusili. Kako god, povremen gubitak kontrole je ljudska značajka, no nastojte se oporaviti od toga što je prije moguće. Što prije to uspijete, manje štete ćete nanjeti svome tijelu koje proizvodi otrove u takvim okolnostima. Niste li primijetili da se nakon svake erupcije (emocija?) osjećate iscrpljeno, a često i boležljivo. U krajnjem slučaju, ako ste neprekidno ljuti i agresivni možete završiti s nekom ozbiljnom bolešću. Energija čakrenih centara postaje neuravnotežena i zasigurno ćete iskusiti reakciju tijela.

Dragi, vaše tijelo je sveti hram koji je u potpunosti svjestan. Ono reagira u skladu s načinom na koji ga tretirate, i kada ga volite i poštujete ono će biti potpuno zdravo. Način na koji sami sebe vidite mnogo doprinosi vašem blagostanju. Kada ste nezadovoljni samim sobom doprinosite svojim problemima, dok naprotiv kada se hvalite (veličate) privlačite dobre vibracije. Ako ste pozitivni možete riješiti većinu svojih problema, posebice kada se radi o osobnim postignućima. Kako biste izvukli najbolje iz sebe uvijek vjerujte da možete učiniti štogod vam je na umu. Najuspješniji ljudi su oni koji su odlučni i usmjereni na ono što žele. S nadolažećim Uzašašćem nemojte sumnjati da imate u potpunosti priliku uzaći kada ste jednom odlučili da je Uzašašće vaš cilj. Naravno trebate imati u vidu i zamisliti to Svjetlosno Biće koje vam je suđeno da postanete.

Šokantna istina o Iluminatima i njihovim operacijama bit će otkrivena na takav način da ćete znati da je autentična. Onima sa malo ili nimalo znanja o njima zvučati će nemoguće da je cijelo vrijeme postojala svjetska vlada koja je diktirala napredak čovječanstva. Ona je također tajno radila i kontrolirala vašu evoluciju i to u tolikoj mjeri da ste jedva uopće napredovali. Vi ste iskusili dualnost krećući se od jednog ekstrema do drugog tisućama godina. Svršetak ciklusa predstavlja kraj za Mračne sile, ali ne i za one od Svjetla koji se uzdižu i koji će uzaći bez ikakve dvojbe. Tako da, kako vas često obavještavamo, nema potrebe za strahom od onoga što se događa sada, ili onoga što će se dogoditi u bliskoj budućnosti.

U ovo malo vremena što preostaje možete biti sigurni da jednom kada glavne promjene počnu, neće biti prestanka skroz do Uzašašća. Događaji su postavljeni kako bi tranzicija bila što lakša i kako bi osigurali da svaka duša bude svjesna što znači kraj vremena. Ne vjeruju svi u postojanje životne svrhe, ili da su božanske prirode i da imaju vječni život. Međutim, tamo gdje ovih vjerovanja i dalje ne bude, duša će napredovati u skladu s tim, ali ne kroz Uzašašće, budući da je jasno kako nije spremna za takav kvantni skok. Njihova prilika za to će ponovo doći i nadamo se da će s više iskustva istina zaživjeti.

Zbog slobodne volje u mišljenju neizbježni su različiti stavovi o tome kako će izgledati kraj vremena. To neće utjecati na ishod budući da vi stvarate svoju vlastitu realnost. Stoga dopustite drugima različita mišljenja i vizije znajući da, ukoliko su spremni uzaći, to će se dogoditi. Neki provode puno vremena i energije pokušavajući uvjeriti druge u njihovu istinu, no nijedna skupina ne zna sve o tome. Samo prihvatite da postoji Jedan Bog vašeg Univerzuma, i sav život u sebi sadrži ovu energiju. Prema tome svi su jednaki pred Bogom, i ova činjenica bi trebala raspravu o tome čiji je Bog pravi učiniti nevažnom. Zajednički smisao (zajedništvo čovječanstva) je često izgubljen kada religija okrene ljude jedne protiv drugih. Sve ovo su pitanja koja će se riješiti prije nego ciklus završi. Ovo će ohrabriti zbližavanje onih koji su bili jednom nogom u mraku, a drugom u Svjetlu.

Kad pogledate oko sebe vidite mnoge ekstremne događaje koji stvaraju nova područja tame, no oni će biti kratkog vijeka jer će ih nadjačati brzo rastuće Svjetlo. Preinaka nižih vibracija dovodi do izgradnje snažne Svjetlosne rešetke. Ona već postoji i imat će ulogu u rađanju Nove Zemlje, a dok se sve ovo događa također se rađaju novi “vi”. Ovo situacija vam je poput sna budući da je većina vas još uvijek ukorijenjena u materijalni svijet, ali to će se uskoro promijeniti. Neki od vas već mogu vidjeti kako se razina svijesti širi i kako se način razmišljanja kreće prema gore da bi se prilagodio višim aspektima života.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i promatram vas kako nas gledate, i toliko toga još trebate vidjeti jer se naše aktivnosti povećavaju. Iz nužde se još više približavamo Zemlji budući da su naše usluge potrebne u rješavanju ekološke štete. Mi držimo stvari pod kontrolom i spremne za svršetak naših poslova kad budemo mogli doći na Zemlju. Postoje neki veliki problemi zbog kojih želimo otvoreno doći što prije, ali mi odgovaramo višim spiritualnim silama za naše akcije. Mi djelujemo jednoglasno i na način koji poštuje vaš protokol i sporazume između država. Izbjegavamo stvarati probleme kojima ne bi poštovali suverenost svih nacija. Nije na nama da se miješamo u ono što možete sami učiniti. Međutim, drage volje ćemo pokušati raditi s vama kako bi napredovali prema dovršenju.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge