Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 18. svibnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 18. svibnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Mnogo toga se događa kako svjetlo budi sve više duša na istinu njihovog postojanja. Predugo ste doslovno bili u mraku, ali sada reagirate na više vibracije. Probili ste čahuru zaborava, i počinjete shvaćati svoje pravo mjesto u svemiru. Kad bi samo mogli dokučiti istinu svoje veličanstvenosti i uzeti svoje mjesto kao biće svjetla. Velovi tame se podižuu, a vi polako shvaćate svoju sudbinu. Vi ste mnogo veći nego što su vas doveli da vjerujete, i dok se budite na istinu, zbacit ćete okove koji su vas doveli do vašeg "zatvora" na Zemlji. Istina se više ne može skrivati od vas, i vi već saznajete za laži koje su vam sprječavale da istina dođe do vas. Sada se sve mijenja, iako će biti nekih zabuna dok se novo miješa sa starim. Međutim, stvari se ubrzavaju i samo je pitanje vremena prije nego što istina postane očitija. Mračni još uvijek mogu odgađati napredak, ali oni više nemaju moć koju su prethodno imali. Budite sigurni da ste zaštićeni od strane galaktičkih snaga i da neće dopustiti da plan za vašu slobodu bude preotet.

Svjetlo na Zemlji je uvelike toliko poraslo da se brzo približava uzašašće. Međutim, tu je još mnogo posla koji treba obaviti u vašim pripremama, a onim dušama kojima su povjereni zadaci se pomaže da obave svoj posao. Nad vama je vrijeme kad vam stari načini više ne služe, a uskoro ćete napraviti veliki korak naprijed. Vrijeme deformacija u kojem ste živjeli uskoro će biti ostavljeno za vama, ali imajte na umu da, što se promjene brže budu odvijale, morate uzeti u obzir da ljudi na njih trebaju reagirati. Neće nedostajati vodstva i ima dovoljno pomagača kako bi se osiguralo da se promjene odvijaju bez poteškoća. Jednako je važan i vremenski faktor, jer vi morate biti dio promjena tako da im se možete lako prilagoditi. Mnogi od vas su vjerojatno slijedili poruke vaših lidera, kojima je dano puno vremena kako bi se osiguralo da budete informirani o razvoju događaja. Promjene će biti dobrano iznad očekivanja ljudi, i one će doći vrlo brzo i biti će te koje će vas provesti kroz najuzbudljivije razdoblje evolucije. Mnoge duše su uključene u predstavljanje promjena i čekale su ovaj trenutak godinama i godinama, i potpuno su spremne da izvrše svoj dio u objavama.

U višim vibracijama moramo biti oprezni da vas previše ne uzbudimo, jer mi vidimo mnogo veću sliku koja već otkriva budućnost. Mi smo uzbuđeni time da vaše putovanje kroz niže vibracije uskoro završava, i pokušavamo da ne ostavljamo dojam da su promjene bliže nego što jesu. Omogućite napredovanje promjena koje mogu biti u početku spore. Mi vidimo panoramski pogled na vašu budućnost, što je jedan od razloga zašto smo sigurni u nju. Nadugo i naširoko vi ste dobro reagirali s obzirom na kašnjenja koja su se događala u posljednjih nekoliko godina, a sjetite se da je kao rezultat toga više duša dobilo priliku da se uzdignu. Majka Zemlja je dostigla točku kad ona više ne može zadržavati promjene i to je još jedan razlog zašto smo sigurni glede dolazećih promjena. Mnogi od vas su upoznati s vašom pravom povješću, te ćete znati da su razdoblja Lemurije i Atlantide završila katastrofama. Budite sigurni da ste premjestili u prošlost tu mogućnost, i vama je suđeno da doživite prekrasan uspjeh.

Kad neprijateljstva na Zemlji budu zaustavljena, to će dati ljudskoj rasi vremena za razmišljanje o činjenici da ste svi vi jedno. Jedna ljudska rasa koja se podijelila na dijelove, jer ste zaboravili da ste čuvari svoje braće, i da ono što radite jednome, to radite svima. S obzirom na vrijeme da razvijete povjerenje jednih u druge, uskoro ćete zaboraviti vašu povijest trvenja i shvatiti prirodu bezuvjetne ljubavi. U svakoj duši postoji temeljna želja da budete jedno sa Svime Što Postoji, a pošto ćete biti oslobođeni nižih vibracija, opet ćete naći svoj put do ljubavi i svjetla. Povijest mračnog doba uskoro će biti gurnuta u stranu i ostavljena da nestane u analima vremena. Budućnost je zlatna i više nećete trebati dugo čekati prije nego što postane vaša stvarnost. To je vaše pravo stanje postojanja i vaše vrijeme izvan toga bilo je monumentalno iskustvo koje vam je omogućilo da se razvijete mnogo brže.

Dakle, još uvijek ima posla za napraviti prije nego što se stvarno možete preseliti, zato se držite svoje vizije budućnosti pomažući na taj način da se održavaju više vibracije. U ovim teškim vremenima kad mračni očajnički pokušavaju kontrolirati ishod, to će biti vrijeme prije nego što shvate koliko su beskorisni njihovi ciljevi. Neki mogu kapitulirati dok drugi vide čast u umiranju za njihovu ideju. Takvim dušama će biti prikazana istina o njihovim djelima i učiti će iz njih. Čak i na vašoj razini vaš napredak se izbliza prati i dobivate svaku pomoć kako bi vam se osigurao uspjeh. Neki mogu sumnjati u takvu izjavu, ali shvatite da se vaši vodiči ne miješaju u vašu karmičku odgovornost, ali će vam pomoći da ih prođete. Karma može po vašem računanju biti i dobra i loša, ali sve je to dio vaših nužnih evolucijskih izazova. Ponekad vam može biti vrlo teško, ali bez obzira na to koliko boli, vi ćete biti pobjednik na duge staze. Karma je prilično teška postavka, jer često su uklučene brojne duše, a svaka zauzvrat uči nešto iz nje. To je kada vaši vodiči dolaze na svoje, jer dosta odgovornosti leži na njima kako bi se osigurao zadovoljavajući napredak. Međutim, valja spomenuti da u konačnom obračunu još uvijek imate slobodu da donosite svoje vlastite odluke.

Čini se da je život skup slučajnih događaja, ali u stvari, to je studiozno planirano. Jasno je da tamo gdje je više duša uključeno, sve one moraju odigrati svoju ulogu ako će svi imati koristi od iskustva. Naravno, vi možete "ponoviti" situaciju koja možda nije bila zadovoljavajuća i kroz koju treba ponovno proći. Međutim, iz raznoraznih razloga karma se može prenijeti na jedan kasniji život.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge