Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 11. svibnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 11. svibnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Događaji koji će promijeniti tijek ljudske evolucije dobro napreduju i to vam je sigurnost da će se uzašašće dogoditi. Mnoge, mnoge duše rade za svjetlo i imaju snage da prevladaju ometanja mračnih. Mračni još uvijek pokušavaju izvući neke prednosti iz promjena koje su tu, ali svjetlo je jako i drži svoju poziciju. Ono će sve više jačati što se više duša budi na istinu. Stoga se može reći da se sve odvija dobro i da će ispuniti očekivanja. Vrijeme ovih događaja je još uvijek neodređeno, ali je dovoljno reći da će krajnji rezultat biti uzašašće. Bez obzira kojim smjerom događaji krenu, vaš uspjeh je siguran.

Toliko toga se događa da ćete vidjeti da je nemoguće držati korak s tim, a to će osigurati da se brzo pripremite da zauzmete svoje mjesto kao uzašlo biće. Na razini gdje je sve u Sada, činiti će se da se uzašašće već događa. Međutim, na vašoj razini vibracija događaji se javljaju u nizu, koji ovise o provođenju vaše slobodne volje. To čini da je vrlo teško dati točna predviđanja, ali se može tvrditi da je vaše uzašašće osigurano. Već neko vrijeme ste dobivali kratki pregled budućnosti koja vas čeka i koja je puna obećanja da će vas podići u Novo doba. Kako ćete uskoro početi shvaćati, to će vas brzo pokrenuti u više dimenzije. Vi ćete postojati na razini gdje je sve od svjetla i obiluje univerzalnom ljubavi.

Trenutno malo vas zna odakle ste došli, ali s vremenom ćete saznati istinu. Vi ćete obnoviti prijateljstvo s vašom "obitelji" koja je strpljivo čekala da se vrati razina vaše svijesti. Okupljanja će biti radosne prigode u kojima ćete opet dijeliti svoju ljubav i svjetlo s drugima. Ako tako želite, nećete imati potrebe da se vratite u niže razine, iako će neki to učiniti u služenju drugima. Umjesto da ostanete na svom zavičajnom planetu, možete odlučiti da se pridružite dušama istomišljenicima i djelujete kao grupa. Vi ćete se odlučiti na svoj novi smjer djelovanja u interesu unapređenja vaše evolucije. To nikad ne prestaje sve dok se konačno ne postigne potpuno savršenstvo i vratite se Bogu. Međutim, vi ste tek počeli svoje putovanje i mnoga divna i zadovoljavajuća iskustva će i dalje biti vaša da uživate u njima.

Mnoge duše će se zaglaviti u svojim uvjerenjima, i to toliko da će odbiti prihvatiti veći pogled na ono što je potrebno za evoluciju. Međutim, biti prisutan na Zemlji u takvom vremenu znači da oni ne mogu potpuno ignorirati ono što se događa, i njihova iskustva će položiti temelj novog razumijevanja. Pomoć je uvijek dostupna onima kojima treba više vremena da se uzdignu i oni će biti vođeni na njihovom putu kako bi se osiguralo da napreduju. Budući da je sve u "sada", takve duše imaju sve vrijeme koje im je potrebno da se presele, jer je nemoguće stajati mirno a da neizbježno njihova svijest raste. Međutim, ništa se ne može dobiti pokušavajući nametnuti istinu nekome, jer to može uzrokovati suprotno od onoga što se očekuje.

Na višim razinama mnogo je učinjeno da se utječe na one ljude koji drže pozicije vlasti i autoriteta, tako da odluke donesene u vaše ime će vas odvesti naprijed. Trenutno, napori da se zemlje udruže u zajedničkom sporazumu za promjene pokazali su se uspješnim. To znači da ih je moguće započeti i da će to dovesti do "revalorizacije valuta". Te promjene je teško napraviti, ali oni koji su u to uključeni će vidjeti prednosti iako njihove vlastite valute mogu biti devalvirane. Novi sustav će osigurati da svatko ima pravedni sustav novčane razmjene. Na kraju ćete doći u fazu kada novac neće biti potreban, ali to je dosta daleko, tako da nema potrebe biti zabrinut zbog posljedica.

Mnoge željene promjene čekaju da budu uvedene i akcije mračnih nisu spriječile da se postigne napredak. U stvari, kašnjenja su dala više vremena onima koji istražuju nove inovacije, i sada postoji više opcija tamo gdje je bila samo jedna. Više neće biti gubljenja vremena kad se promjene budu mogle uvesti bez smetnji. Neminovno, neke će se morati uvoditi sporije kako bi se tako osiguralo da ne prouzroče komplikacije. Međutim, druge će brzo biti uvedene uz pomoć vaših vanzemaljskih prijatelja. Budite uvjereni da su planovi već napravljeni i da će se aktivirati čim bude sigurno da se to učini.

Kao što sada možda shvaćate, mnoge letjelice koje vidite na vašem nebu su one koje su odavno razvili vaši mračni. One od svjetla koje pripadaju Galaktičkim snagama nastoje se držati izvan vidokruga, jer oni izbjegavaju sukobe zbog njihovih miroljubivih namjera. One bi inače bile više nego sposobne da se brane. To je ono što bi se moglo nazvati "ne ulazi" područje oko vaše Zemlje, ali ne predstavlja nikakav problem razvijenim civilizacijama koje imaju daleko superiornije tehnologije. Doći će vrijeme koje nije tako daleko kada će sve oružje biti onesposobljeno. Zato nemojte sebi dopustiti da se plašite zbog onoga što su vas naučili mračni. Oni su pod stalnom prismotrom i njihove aktivnosti se stalno prate.

Na Zemlji postoje promjene koje se događaju i koje neizbježno uzrokuju teškoće, ali one će biti kratkog vijeka. Kad jednom shvatite prirodu promjena biti ćete više nego zadovoljni ishodom. Život će postati mnogo lakši i dani "nestašice" će uskoro završiti. Već neko vrijeme dobijate ideje o prirodi dolazećih promjena, ali one će bez sumnje premašiti vaša očekivanja. Nitko neće izgubiti, a svi će dobiti. Plan za vaše uzdizanje već dugo vremena je napravljen i sada se može pokrenuti.

Vanjski događaji se s vremena na vrijeme čine kaotičnim, ali sve postupno pada na svoje mjesto kao što je naznačeno u posljednjim porukama. Mnoge duše su još uvijek uključene u karmičke situacije i gubitak života će se još uvijek događati, ali vam može izgledati tužno da se dopušta izvođenje karmičkih pitanja. Sve je to dio evolucije i neophodnih iskustava ako te duše nastavljaju rasti. Vi jednostavno morate očistiti preostalu karmu i iskoristiti svaku priliku da napredujete. Kao i sa svim aspektima vašeg života, vi ste uvijek u pratnji viših duša koje vas vode kroz vaša iskutstva.

U svemiru nema ništa novo, i vi privlačite sebi rješenja za vaše probleme i potrebe koja su bila dobro proučena i testirana. Vi privlačite odgovore krroz svoje misli i djela, što je razlog zašto kada mnogi ljudi traže odgovore na iste probleme oni ih riješe otprilike u isto vrijeme. Ovo je još jedan primjer pomoći koju dobijate.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge