Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 16. kolovoza 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 16. kolovoza 2019

Mike Quinsey

Mnogi od vas su svjesni da je kabali bila dozvoljena komparativna sloboda da pokuša i da spriječi čovječanstvo da ne dostigne uzašašće. Međutim, bili su neuspješni usprkos tome što su mogli koristiti sva raspoloživa sredstva protiv vas, i bili su spremni ići do uništenja Zemlje. Vi ste imali podršku Svjetlosnih sila, ali njima nije bilo dopušteno da interveniraju tamo gdje se radilo o vašoj slobodnoj volji, ali istovremeno bi vam mogli pomoći kada donesete pozitivne odluke da dovedete više svjetla na Zemlju. Drugim riječima, oni nisu mogli odraditi vaš posao umjesto vas, ali bi vam mogli pomoći da budete uspješni i bili ste. Kabalina prijetnja više ne visi nad vama, a vi imate sigurnost da ćete sigurno dostići onaj trenutak u vremenu koji znate kao uzašašće. Kabala još uvijek ima neku moć, ali samo da odgodi vaš napredak u postizanju vašeg cilja, ali ne i da ga zaustavi.

Vaša budućnost sada počinje poprimati oblik i vi ste na putu da postanete galaktička bića, a to je uvijek i bila predviđena budućnost u kojoj vam se pomoglo da je dostignete. Za usporedbu, vi ste tek na početku svog putovanja, ali to stvarno sada može započeti i vaš će se napredak ubrzati. Trenutno je pitanje traženja načina izlaska iz zbrke i zbunjenosti koja postoji na Zemlji. Žalimo zbog činjenice da toliko duša ne razumije da vi niste samo dio cjeline, već ste u biti svi Jedno. Razlike među vama zbog religije i običaja treba priznati i prihvatiti znajući da u vjerovanjima drugih duša jednako mogu postojati ljepota i ljubav. Nema potrebe boriti se oko toga koja su učenja jednaka izvornim učenjima, jer dok rastete i razumijete više istine, postupno ćete se ujediniti kao Jedan.

Unatoč opažanja prijetnji ratom, budite sigurni da, osim lokalnih sukoba, neće vam se dopustiti da ga promovirate protiv druge nacije. Stranica se preokrenula i više se neće vratiti na stare ratničke načine i vremena. Nakon što se među državama uspostavi čvrsto povjerenje, brzo ćete se zbližiti zbog mirnog suživota i sve ratne zamke bit će uklonjene. Čovječanstvo u cjelini je miroljubivo i obično su političari, despoti i vojska gajili ideje o svjetskoj dominaciji putem rata. Ljudi su vrlo prilagodljivi i prihvaćaju suptilne razlike između rasa i mogu cijeniti njihov životni stil i uvjerenja. U bliskoj budućnosti birat ćete samo one duše koje su dokazale da su suosjećajne prema vašim uvjerenjima. Samo pazite da „ja“ postavljeno u prvi plan izaziva neodobravanje, ali u ovom trenutku je važno da svaku pažnju posvetite vlastitim potrebama. Svaka duša ima svoj plan za ovo razdoblje i njihovi vodiči će osigurati da ga se pridržavaju.

Trenutni ciklus je vremensko razdoblje za kojim ste cijelo vrijeme čeznuli znajući da mora postojati nešto bolje od gotovo neprekidnog ratnog stanja, možda ne shvaćajući da ste vi onaj koji odlučuje što budućnost može sadržavati. Zato je teško predvidjeti budućnost jer iz trenutka u trenutak potencijal se može promijeniti. Vaše misli su snažnije nego što shvaćate i vaš utjecaj na događaje može promijeniti ishod. To je razlog zašto smo kasno naglasili potrebu da budete cijelo vrijeme pozitivni. Imajte na umu da privlačite na sebe sve na što se fokusirate, a sve duše su na različitim fazama evolucije. Zbog toga vas potičemo da dopustite drugima da napreduju na svojoj odabranoj razini i svojom vlastitom brzinom.

Jeste li primijetili da postoji veća ravnoteža između vas koja osigurava da svi dobiju jednake mogućnosti u životu, umjesto da se dopusti dominacija jednog nad drugim. Djelomično to očito ovisi o tome koje duše mogu prenijeti promjene dalje kako bi prekinule dominaciju muških duša. Svaka je imala kvalitete koji su se mogli upotrijebiti u korist čovječanstva, i one su se koristile da se prođe kroz posljednjih stotinu godina. Sada ste ušli u razdoblje s više potencijala za svjetski mir i općenito ženske duše su prikladnije da ga uspostave i održavaju.

Čovjek je oduvijek bio ratnik i normalno čak i u tijelu bio je prilagođen da igra tu ulogu. Napoleon i Hitler bili su ekstremni primjeri antikrista, i dok su obojica postigla veliki stupanj uspjeha u svjetskoj dominaciji, na kraju su ih Snage svjetla pobijedile. Čitave epizode pružile su priliku svim uključenim dušama da očiste svoju karmu koja se mogla nakupiti tijekom mnogih života, ulazeći sada u ono što će biti poznato kao početak svjetskog mira. Bez sumnje se sjećate da je Novo doba započelo čišćenjem izvanredne karme koja je svakoj duši dala ono što biste mogli nazvati novim najmom života. Možete li sada vidjeti kako su stvari vođene za najbolje rezultate, ali bez kršenja vaše slobodne volje.

Kako se vrijeme nastavlja ubrzavati, tako i događaji također rade isto, a promjene koje smo spominjali često se sve više približavaju, glavna za vas je revalorizacija valuta. Ona mora doći da donese jedan osjećaj pravednosti prema zemljama koje se bore za opstanak. Jasno je da se Novo doba mora pozabaviti takvim pitanjima, a planovi za to već postoje, bit će to veliki korak naprijed da se sve zemlje zbliže, donoseći više jednakosti i poštenja na tržištu novca. U prošlosti, neke zemlje su namjerno zadržavane tako da je njihov napredak bio mnogo sporiji. Sve stvari ove vrste bit će ispravljene na vrijeme i sve duše će uživati u svetom i prosperitetnom vremenu.

Još uvijek sudjelujete u eksperimentu koji je trebao vidjeti kako ćete se nositi sa svojom slobodom, organizirajući svoje vlastite živote i iskustva. S našim ohrabrenjem i vodstvom dovoljan broj vas uzdignuo se iznad nižih razina vibracija kako biste omogućili čovječanstvu da uđe u novi ciklus u kojem se sada nalazite. Mogli biste reći da su se otvorile ustave, pušteno je više svjetla i podiglo vas je naviše. Vaša nagrada će biti da će biti dopušteno da dobijete više pomoći od vaših vodiča i pomaknete se mnogo brže do vaše destinacije. Bez obzira kojim putem krenuli, to će rezultirati vašim uzdizanjem u više vibracije. Postigli ste nivo koji se od vas nije nužno trebao očekivati, pa će vam se čestitati na tome.

Odvlačenje pažnje od strane onih koji su još uvijek zahvaćeni nižim vibracijama ne smije utjecati da skrenete s vašeg puta. Svaka duša je odgovorna za svoju evoluciju, čak i zato što su pomoć i vodstvo dostupni iz Anđeoskih područja. Vaše vrijeme u nižim vibracijama nije ograničeno jer možete proći kroz još jedan ciklus ako je potrebno, a i dalje ćete imati koristi od svojih prethodnih iskustava. Shvatite da se ulaže mnogo napora da vas se provuče kroz niža područja, tako da niste nikad bez pomoći ako vam zatreba. Samo pitajte i vaš zahtjev će biti zabilježen a karma omogućuje da ćete dobiti odgovor, ali ne nužno na način na koji biste željeli da bude.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge