Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 9. kolovoza 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 9. kolovoza 2019

Mike Quinsey

Jeste li se ikad zapitali o svojim prethodnim životima i prije koliko vremena je sve to počelo, pa sljedeći izvadak iz Kryonove poruke na neki će način pružiti odgovore. Udobnost spoznaje da ste besmrtni i da ste ostavili stare načine za sobom i da imate sve što je veliko i sjajno pred sobom. Postoji plan za čovječanstvo i vi ćete kreirati put, pa je važno da samo projicirate misli koje su čiste i s najvišom vibracijom. Prošlost će postati puki pad u ocean iskustava, sa svime što biste mogli poželjeti da se manifestira tijekom vremena. Neka sumnje i strahovi ostanu u prošlosti gdje i pripadaju i okupajte se u ljubavi koja vas očekuje.

KRYON. VELIKA GODINA. 2019.

Vi ste sjeme stvoritelja, pa čak i ako danas možete dokučiti ovo na mali način sa svojom osobnošću, kažem vam da možete biti sve u tome. Ako bi ste mogli pogledati sebe i shvatiti da ste ne samo vrijedni, vi ste iznad svega, svega toga. Bez obzira na to što mislite da sutra sadrži, vi se možete vinuti iznad toga. Svatko od vas uključujući vašeg partnera će udahnuti posljednji udisaj jednog dana, a ljudi se boje tog posljednjeg udisaja. Želim vas uzdignuti iznad toga jer to nije vaš posljednji udisaj, to je samo posljednji u tom tijelu i vraćate se pomlađeni i mladi, i treptavi i spremni za polazak, i ponovno kažem to će biti prvi put da ćete se pomladiti kao ljudsko biće u potpuno novoj energiji, i imat ćete stvari za pamćenje koje do sada nikad niste znali. Smrt neće imati nikakvih bolnih posljedica osim na ljude koje ostavljate za sobom, pa čak će i oni imati obnovljenu predodžbu o tome što sve to znači, jer se možete uzdići iznad toga.

Bili ste ovdje prije nego je Zemlja stvorena. Milijuni godina koliko vam je trebalo da se razvijete bili ste ovdje, vrijeme nije bilo vrijeme i neki će reći pa što sam ja radio, a ja ću vam reći draga ljudska bića. To je takvo ljudsko pitanje – nema nikakvog rada dok ste na drugoj strani, postoji samo ljubav, postoji samo ljepota bivanja, i ne postoji vrijeme jer nema odmora, nema aktivnosti, nema nikakvih ciklusa, samo čistoća postojanja. Ne mogu vam to objasniti ali vi ste bili tamo, a to je dio sjećanja. Tražim od vas da budete i učinite samo malo – hoćete li se uzdići iznad svega onoga što danas jeste. Neki od vas su zapravo rekli da mogu osjetiti prijateljstvo, obitelj, srdačnost i nejasnoću, postoji mnogo svjetloradnika koji nisu srdačni i nejasni i želim sada razgovarati s njima. Možete se uzdignuti iznad toga i pustiti da „srdačno i nejasno“ dođe od nas. Nemojte ovisiti o drugim ljudskim bićima koja će vam pružiti osjećaj ravnoteže, idite unutar sebe i pronađite nas obitelj Boga, vi nikad niste sami. Možete biti drugačiji jer ste se uzdigli iznad svega suprotnog od stvarnosti frustracija i suza.

KRAJ IZVATKA

Budite svjesni onoga što se događa na Zemlji, ali kao promatrač, i ne dopustite sebi da vas uvuku u svađe oko budućnosti, ona je svijetla i bit ćete uzdignuti jer vibracije se nastavljaju ubrzavati. Nema sumnje u promjene koje dolaze i proći ćete kroz dva kratka ciklusa, jedan vrući, a onda hladni ciklus, a sve to je dio čišćenja Zemlje koji je normalan nakon završetka Solarnog ciklusa. Nikad više nećete trebati opet prolaziti kroz niže vibracije, a vi ste se pojavili kao veća i mudrija duša koja je predodređena da ispuni ulogu učitelja u nekoj drugoj grupi koja slijedi vaše stope. Plejadanci su savršen primjer i vi ćete slijediti njihove stope i imati koristi od njihovog vodstva. Nijedna duša nije prepuštena sama sebi da se pita kako napredovati i svaka pomoć je pružena ako je zatražena.

Nema sumnje da budućnost sadrži mnoga iznenađenja dobrodošlice koja su rezultat toga što ste prošli marker. Dokazali ste da ste spremni uzdići se i sada ste na drugom putu koji je ostavio sve stare načine za sobom. Prirodno je da se neke duše drže onoga na što su navikle i što im je poznato i ne traže promjene nego ih odbacuju. To znači da donijevši takvu odluku ona će biti poštovana i oni će nastaviti stjecati iskustva u nižim vibracijama. Budite sigurni da će im se pružiti svaka prilika da evoluiraju, a njihova je sudbina da se uspnu kad im se pruži neka druga prilika.

Život na Zemlji može vam sugerirarti da niste slobodne duše da odredite svoju vlastitu budućnost, ali jeste, zato što, iako vam se pruža pomoć i savjeti, ona vam se ne nameće. Shvatite da upravo vi donosite odluke koje utječu na vašu neposrednu budućnost, ali shvatite da ste se složili sa životnim planom prije nego što ste se inkarnirali. Pa bit ćete vođeni da steknete što više iskustava, tako da u vašoj sljedećoj inkarnaciji nećete ponovno morati prolaziti opet kroz isto.

Možda ste primijetili da Novo doba počinje otkrivati nove napretke koji ubrzavaju evoluciju ljudske rase, a tako će se i nastaviti. Predugo su vam uskraćivane prilike da u potpunosti uđete u Novo doba, ali ne mnogo dulje, jer se pojavljuju novi pronalasci koji će vam poboljšati kvalitetu života. Mnogi su u procesu objavljivanja, dok su prethodno namjerno zadržavani.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge