Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 15. svibnja 2015

SaLuSa - 15. svibnja 2015

Put prema naprijed postaje jasan mnogim ljudima, ali ima toliko obmanjujućih situacija da nikad niste sigurni da li ste krenuli pravim putem. Najbolje mjerilo je da se zapitate kakva očekivanja imate prema kojima osobno težite, i vjerujte svojoj intuiciji koja odlučuje idete li u pravom smjeru. Poželjno je da imate cilj u životu, a ne besciljno postojanje, ali sve situacije će odgovoriti na vaše potrebe učenjem nekih lekcija koje će vam pomoći da evoluirate. Imajte na umu da ništa što narušava vaš život nije bilo slučajno, čak iako nema očitih neposrednih posljedica. Vi, dragi moji, odgovorni ste bilo kojim putem vaš život krene, budući da ste obdareni slobodnom voljom. Međutim, vi uvijek imate životni plan na koji ste pristali prije nego ste se inkarnirali, i to se mora uzeti u obzir.

Sve će biti otkriveno kad se vratite u više dimenzije, i vrijeme je samoocjenjivanja kada ništa drugo nego istinit prikaz može biti zapisan. Budite uvjereni da cijelim putem imate podršku mnogih duša, koje vam žele najbolji rezultat. Međutim, ljudi su takvi da mogu izgubiti iz vida svoje ciljeve kad se upletu u zemaljske emocije. Samokontrola je nešto što učite cijelo vrijeme, jer bez nje vi ste izgubljena duša. Vi ste ostavili za sobom doba koje je bilo jedno od najkrvavijih zamislivih kada su se iste greške događale opet i opet. Ego vas je vodio na put propasti, ali na sreću postoji dovoljan broj vas koji su se okrenuli Svjetlu, i shvatili da odluke koje se temelje na ljubavi su jedini izlaz iz vaše nevolje. Istina je da ćete na kraju vidjeti uzaludnost stalnih ratova, i shvatiti da je sada stiglo vrijeme za promicanje mira i dobre volje.

Zašto ne graditi prosperitet umjesto uništavanja života i imovine, uzrokujući tugu i nevolju. Gdje je dobitak, osim kontrole nad Zemljinim kopnom i blagom? Mnoga carstva su došla i otišla unatoč tome što su dosegla vrhunac, a poruka je jasna da ništa ne traje zauvijek usred nižih vibracija. Koliko će dugo trajati da čovjek shvati da ste svi vi braća i sestre koja idu istim putem. Ne bi li stoga bio dobar osjećaj da pomažete jedni drugima kako bi postigli uspjeh. Vi ste skloni osuđivati nekog ovisno o njegovom bogatstvu i položaju u društvu, ali od jednog do drugog života uloge su mogu promijeniti ovisno o tome kakvo iskustvo je potrebno. Čovjek je stvorio svoja vlastita iskustva, ali vrijeme istječe sada kada je Novo doba započelo. Sada je na svakoj duši da razmisli gdje ide sa svojim životom, i je li spremna poduzeti divovski skok naprijed. Više dimenzije prizivaju ali vi se ne možete samo premjestiti u njih bez da podignete svoje vibracije.

Dok ste zauzeti brigom o vlastitim potrebama, mi planiramo dobrodošlicu za one od vas koji su već odlučili učiniti sve što je potrebno da se uzdignu. Vi spoznajete da držeći se čvrsto svog puta, vi napredujete i sposobni ste zanemariti sve što se događa oko vas. Postoji mnogo ometanja, ali ona su relikvije jednog doba koje će uskoro proći, i vi ćete ga ostaviti za sobom. Imate puno čuda za okriti koja će vas ubrzano odvesti u više dimenzije, i proći će svi problemi i pitanja koje ste prethodno sretali. Nema mjesta za njih kako se vibracije dižu i znati ćete da ste doista uzašli. Nagrada je dobro zarađena vašom predanošću svjetlu i jasnom namjerom da ostavite za sobom sve ostalo. Sve zasluge vama što ste uspostavili svoje mjesto u budućnosti, podižući se u više vibracije. Znakovi su svuda oko vas koji pokazuju koliko duboko promjene utječu na vašu Zemlju.

Zemlje i oceani su u procesu promjena koje su dio obnove Zemlje. Čovjek ih je ozbiljno zagadio i u stvarnosti Zemlja bi umrla da nismo ozbiljno provodili njihovo čišćenje. Zapravo, da nismo onemogućili da stvari odu izvan kontrole, šteta je mogla biti nepopravljiva. Dragi moji, vaša iskustva nisu bila izgubljena i vrijedne lekcije su naučene. Međutim, sve dok mračni ostaju na Zemlji postoji stalna prijetnja za okoliš koji mi nadgledamo. Budite uvjereni da nećemo dopustiti da unište ili opustoše Zemlju. Ovo doba će donijeti uspjeh čovjeku u njegovoj potrazi za istinom i prekrasnoj budućnosti koja je pred vama.

Posljednjih 100 godina bilo je ključno za buđenje mnogih duša koje su bile tako uronjene u niže vibracije, da su izgubile dodir sa svojim istinskim sebstvom. Neki još uvijek žive u nestvarnom svijetu koji su stvorili, ali kako vibracije nastavljaju rasti oni će postupno shvatiti istinu. Oni će uvijek imati evoluirane duše oko sebe koje čekaju znakove da se oni bude, tako da ih mogu voditi da se nastave kretati u svjetlo. Kraj jednog ciklusa kao onaj koji prolazite sada često je vrlo zahtjevan jer se briše karma koja se nakupila tijekom dugog vremenskog razdoblja. To se odnosi ne samo na pojedince nego i na narode koji su promovirali svoja vlastita uvjerenja umjesto istinu. Postoji samo jedna istina i ona se jednostavno može staviti kao "istina", i dok evoluirate to vam postaje sve očitije. Vrijeme razdvajanja je završilo i u budućnosti čovjek će shvatiti da kada ste svi jedno nema mjesta za samoveličanje.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i drago mi je kao i uvijek da ću vam pomoći da uživate u vašim iskustvima. Kad shvatite da ne postoje takve stvari kao što je smrt duše, to uklanja strah od umiranja i omogućuje vam da se nosite sa svojim iskustvima. Također ćete shvatiti da imate mnoge živote u kojima ćete ispuniti svoju potrebu za izazovima koji će vam omogućiti da evoluirate, i kao što smo često isticali, vi imate vodiče i druge nevidljive pomagače uvijek pri ruci. Održavajte vjeru s namjerom da putujete svojim putem i približavate se sve bliže Svjetlu, i znajte da ćete na kraju stići tamo. Ne postoji vremensko ograničenje vaših potreba, jer u stvarnosti vrijeme ne postoji onakvo kakvo ga vi znate. Uvijek šaljem svoju ljubav.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge