Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 15. siječnja 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 15. siječnja 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Događaji se odvijaju vrlo brzo i vrši se pritisak na one od kojih se očekuje da najave razotkrivanje, kako bi se išlo naprijed bez odlaganja. Predsjednik Putin je taj koji vrši pritisak i trenutno vodi akciju da što je prije moguće postigne rezultate. Istodobno Zemlja je sada pod energetskim štitom koji održava zaštitu od vanjskog uplitanja. Možete biti sigurni da je vaša budućnost u rukama onih koji imaju ogromnu moć za uspjeh svjetla. Mračni su naravno svjesni da su nemoćni da ostvare svoje ciljeve koji su još jedan svjetski rat. Tako možete nastaviti svoj dan znajući da su budućnost Zemlje i čovječanstva u sigurnim rukama. Moćne snage svjetla čekaju poziv da donesu veću svijest, i vode vas u razumijevanje vaše prave povijesti. Objava koja će vam donijeti veliko olakšanje tiće se latentne moći svakog bića svjetla. Vi ste dovedeni do toga da vjerujete da ste nemoćni, kad u stvari vaš potencijal je neograničen. S njim dolazi odgovornost da ga koristite mudro, a kako vrijeme ide dalje, vi ćete dobiti obilje smjernica i uputa u tom pogledu.

Apsolutno ništa ne može zaustaviti vaš brzi napredak da postanete potpuno galaktičko biće, osim vi sami. Snage svjetla su radile prema ovom razdoblju postignuća dugo vremena, ali vaš uspješan ishod oslanjao se na napredak i sposobnost da ugradite svjetlo u vama. Nakon što ste dostigli određeni stupanj bit će vam osiguran potpuni uspjeh, a kao kolektiv bića svjetlosti vi ćete se uzdići i ostaviti niže vibracije za sobom. Ne postoji nikakav drugi način, jer zakon privlačnosti će vas dovesti do vašeg uzašašća. Naravno da ćete u prelaznom razdoblju proći kroz faze uzdizanja koje će u konačnici dovesti do pune svijesti. Trenutno se upravo počinjete buditi na svoj istinski potencijal i dobit ćete svaku pomoć kako bi vaš put po mogućnosti bio što lakši.

Ako ste ikad posumnjali da nećete uspjeti suočeni s mnogim pokušajima mračnih da spriječe uzašašće, znajte da je Bog odredio da će se to obistiniti. Kad su moćne snage svjetla svrstane protiv opozicije, možete biti sigurni da rezultat ne može biti ni jedan drugi način od onog koji su odredile više sile. Bez obzira što se događa oko vas, možete dalje ići u svom radu s apsolutnim povjerenjem u uspjeh. Svjetloradnici su pozvani da pomognu svojim suputnicima, jer kad promjene započnu, mnoge duše će postati zbunjene onim što se događa. Najvažniji aspekt toga je da razjasnite da će ishod dovesti svaku dušu do njene najviše točke napretka, i nikome neće biti uskraćeno zasluženo mjesto. Vi ćete biti točno tamo gdje ste stekli pravo da budete, i jasno sve duše će se naći u olakšanju i opuštenosti u odgovarajućim vibracijama. Unaprijed ćete znati u kom smjeru idete i dobiti ćete potpuno objašnjenje kako da to postignete. U svakom trenutku mila bića svjetlosti će vas pratiti tako da se nećete trebati plašiti budućnosti.

Život na Zemlji je tako daleko od istine da ćete biti oduševljeni i izvan sebe kad pronađete svoj pravi potencijal kao galaktičko biće. Vi ostavljate svijet snova za sobom koji je bio noćna mora kad ga usporedite s onim koji ćete doživjeti kad se uzdignete iz nižih vibracija. To je bio kao pakao na Zemlji doveden od strane mračnih koji su vas držali u zatočeništvu bez vašeg znanja. Približavaju se dani kad će svjetlo preobraziti negativne vibracije koje nestaju sve brže, te će to nastaviti činiti sve dok na kraju ne budu ostavljene pozadi.

Vi koji čitate ovu poruku ste oni koji će pomoći u ublažavanju zabrinutosti ljudi oko vas koji će biti uplašeni onim što je za njih "nepoznato" u njihovoj budućnosti. Neki će jednako tako biti zabrinuti istinom jer ona će ih izvući van iz zone komfora, osobito kad shvate da se toliko toga što im je poznato mijenja oko njih. U početku će se činiti da će biti puno kaosa, ali izvan toga doći će pozitivni znakovi da su bolji dani pred vama. Staro mora napraviti mjesta novom, ali budite sigurni da neće trajati dugo koliko vam se može činiti. Planirane promjene se već počinju pojavljivati i one utječu na sve oblike života. U prirodi su već zapažene neke promjene kako im se životinjsko carstvo prilagođava. Neke vrste će potpuno nestati i to nije neobično u tijeku ciklusa.

Svatko od vas imao je mnoge živote na Zemlji i vi ćete imati koristi od njih. Oni od vas koji su naučili lekcije iz 3. dimenzije, vjerojatno će imati unutarnji osjećaj da ćete uzaći. Ili način na koji ćete se naći točno tamo gdje ste trebali biti da nastavite evoluciju. Na kraju će se sve duše uspeti, ali nekima će trebati mnogo života prije nego što budu spremni. Imate vremena koliko želite da evoluirate i dok ćete imati pomoć cijelim putem, svaki život će biti planiran s vašom evolucijom na umu. Vaši vodiči osiguravaju da što je moguće više zadržite svoj životni plan, ali još uvijek imate slobodnu volju da slijedite drugi put ili napravite u njemu promjene, ako tako želite.

Vi počinjete shvaćati da postoji više života u vašem svemiru nego što ste prvotno mislili da je moguće. To je dijelom zato što je Zemlja bila zaštićena od posjetitelja koji bi inače ometali vašu evoluciju. Vanzemaljski posjetitelji bili su pozvani od strane Iluminata kao dio sporazuma koji im je omogućio da imaju baze na Zemlji, u zamjenu za naprednu tehnologiju. Od tih ranih dana od prije nekih 70 godina, kao što ste mogli i očekivati, Iluminati su gotovo sigurno napredovali izvan vaših očekivanja i mnogo su godina ispred vašeg sadašnjeg znanja. Međutim, to im neće omogućiti da postignu ono što su predvidjeli , jer njihova sposobnost da naprave ono što su željeli više nije opcija, kako je već bilo objašnjeno.

Iz tjedna u tjedan mnoge stvari se događaju po cijelom svijetu, a svjetloradnici u tome pomažu. Mračni su manipulirali gospodarstvom kako bi dobili željene rezultate koji nisu uvijek u vašem najboljem interesu. Međutim, to neće donijeti korist onima koji su u to uključeni jer budućnost nije u njihovim rukama, jer viša bića imaju potpunu kontrolu nad njom, Nakon što oni koji su pokušali preuzeti vaš svijet budu uklonjeni, doći će do brzog napretka koji će svima donijeti korist. U relatino kratkom vremenu dobit ćete prednosti novih tehnologija koje su skrivane od vas jako dugo vremena. Dani mračnih su odbrojani i njihove aktivnosti su pod kontrolom bića svjetlosti.

Ova poruka dolazi kroz moje više ja. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do dovršenja.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge