Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 13. studenog 2015


Mike Quinsey - 13. studenog 2015

Mike Quinsey

Dragi prijatelji,
neki od vas nisu pročitali da otkad sam prestao kanalizirati SaLuSa, da su se događaji pokrenuli prilično brzo, i da sam dobio poruku od St. Germaina kroz Nancy Tate pozivajući me da kanaliziram izravno iz mog Višeg Ja. Ovo nisam pokušao prije, ali sam odlučio to probati, i poruka koju sam dobio je kako slijedi:


Mike Quinsey - 13. studenog 2015

Ništa se sada neće dogoditi što bi spriječilo ishod koji će biti pobjeda svjetla. Mračni su držani pod kontrolom s njihovom moći koja je uvelike smanjena. Neće proći dugo vremena prije nego što će biti obuzdani i u nemogućnosti da nastave sa svojim planom za porobljavanje duša na Zemlji. Kao što ste mogli primijetiti, tek nedavno mnoge pozitivne akcije poduzete od strane svjetla odvijaju se u cijelom svijetu. Toliko da je svjetlo sada dominantna sila na Zemlji, i otkriva mnoge tajne koje bi mračni više voljeli da to ne saznate. Istina sada tako brzo izlazi na vidjelo da se to ne može zaustaviti, i kako čovječanstvo saznaje kako je dovođeno u zabludu ono će tražiti promjene. Mnogi svjetloradnici su se pripremali za ovo vrijeme i sada su u mogućnosti da rade otvorenije bez uplitanja. Međutim, potreban je oprez kao i zdrav razum da bi se osiguralo da se više ne eksponirate. Tu je svakako sigurnost u udruživanju svjetloradnika, ali čak i tako mračni će jedva čekati da obznane svoju prisutnost kako bi izazvali strah u vama. Imajte povjerenja u svjetlo, jer strah je energija s kojom se oni hrane, i pokušati će usporiti napredak koji je napravljen.

Svjetloradnici su međusobno povezani svojim svjetlom, a snaga je u brojnosti. Svatko ima određenu ulogu, i svaki doprinos cjelini je tako važan. Sada je vrijeme kad će vam vaše intuitivne moći neizmjerno pomoći, pa se rukovodite njima u vrijeme kad ste u sumnji. Ako se osjećate dobro, to je sasvim sigurno i možete ići naprijed s punim povjerenjem. Sa svoje strane možete zadržati mentalnu provjeru da vaša aura bude cijelo vrijeme održavana netaknutom, i budite oprezni kako je ne bi ostavili otvorenu i dopustili uplitanja negativnih duša. Većina vas ste iskusni svjetloradnici i treba vam malo savjeta, ali je dobro podsjetiti vas da vodite brigu. Strah i sumnja mogu utjecati na vašu sposobnost da ostanete u svjetlu, pa se preporuča da ostanete pozitivni u svakom trenutku. Pozovite viša bića kao što je St. Germain ako trebate pomoć, i on će vas zaštititi s ljubičastim plamenom. Cijelo vrijeme imajte na umu da ste moćno biće i da tek počinjete shvaćati svoj pravi potencijal. Vi ste Bogovi u nastajanju i to je put koji vi slijedite.

Mnogi pozitivni događaji poprimaju oblik i uskoro će se događati s nevjerojatnom dosljednošću. Vi nikad niste bili sami, a u ovom prestižnom vremenu vaši svemirski prijatelji primiću se sve bliže vama. Oni čine mnogo toga što vi niste ni svjesni i održavali su vaš osvjetljeni put otvorenim, i Zemlju bez uplitanja. Njihove letjelice su na vašem nebu i blizu vas, čak i ako niste osobno toga svjesni. Mnogi su zaogrnuti nevidljivim velom zbog zaštite, ali svako toliko će se nakratko pokazati. Ne zaboravite da im možete projicirati svoje misli, a kad vam je potrebna pomoć ona često može doći na neočekivan način. Vi ste u svakom slučaju zaštićeni u svom svjetloradu i imate pomoć u ispunjenju svog životnog ugovora. Mnogi od vas puno više rade nego što uopće možete zamisliti, posjećujući svjetove svjetla u vrijeme vašeg sna. Neki se vraćaju natrag s tim uspomenama, ali mnogi nemaju ništa više od prolaznih sjećanja.

Vaše noge su sada čvrsto postavljene na put svjetla, i vi postajete moćniji kako se vibracije podižu, a tako će se i nastaviti. Imate veličanstvenu budućnost pred sobom i neograničenu radost, dok ste u stanju potpuno izraziti sebe. Trenutno vas stare energije još okružuju, ali brzo gube svoju moć da vas usporavaju. Svjetlo je najviša sila za dobro i brzo podiže ljude. One duše koje nisu u stanju podići svoje vibracije na kraju će se preseliti u drugo područje gdje će moći nastaviti svoju evoluciju. Budite sigurni da se sve duše tretiraju jednako i apsolutno pravedno, tako da one mogu zauzeti svoje zasluženo mjesto u osvijetljenim područjima. Nema greške kada je to u pitanju, i ne može biti drugačije jer sve funkcionira savršeno. Naravno, zbog vaše vezanosti za druge duše vi ćete željeti osjetiti da je sve u redu s njima. Znajte da se sve odvija po planu vaše evolucije i nema greške u Duhu, tako da sve duše imaju pomoć i voljene su preko svake mjere.

U nižim vibracijama Zemlje imali ste mnoštvo iskustava, a ona su vas učinila daleko jačim dušama nego kad ste prvi put počeli svoje putovanje prije mnogo eona. Vi koji ste spremni uzaći bili ste jaki u mnogim razdobljima testiranja koje ste vjerojatno uvijek imali. Vama će se čestitati da ste sačuvali svoje svjetlo netaknutim, a uvijek ga širili gdje se pojavila prilika. U budućnosti vi ćete biti u stanju osvrnuti se na svoje uspjehe, jer svi životi se mogu "pročitati" u Akasha zapisima. Oni mogu ponoviti bilo koji događaj koji ste doživjeli, tako da možete pregledati svoje postupke i ako je potrebno učiti od njih. To je ono što je život i nužno dok se okrećete više svjetlu i podižete svoje vibracije. To se sve odvija u atmosferi s više ljubavi, tako da shvatite kakav su utjecaj vaši postupci imali na druge duše. Osveta nije dio vaših iskustava nego mogućnost da popravite svoje pogreške koje su pokazane u vašim kasnijim životima.

Vi ste u nestabilnim vremenima kad vas se lako može odvratiti od vašeg životnog plana. Ako dođe do toga, budite sigurni da će vam vaši vodiči koji vas prate pomoći da se vratite natrag na kurs. Život na Zemlji može biti težak i testirajući veći dio života, ali vi ćete imati svoj udio dobrih vremena i sresti druge duše koje imaju iste ambicije. Prijatelji s kojima ste duže vremena su duše s kojima ste proveli mnogo života zajedno. Kad ih sretnete po prvi put imate osjećaj da su "stari prijatelji" i to je sigurno tako u većini slučajeva. Obitelji se često inkarniraju zajedno kako bi nastavili svoja iskustva, iako se njihov položaj u obitelji može promijeniti u skladu s njihovim duhovnim potrebama.

S dolaskom korisnih promjena vi ćete se brzo premjestiti u nove vibracije, i manje će na vas imati utjecaja pokušaji mračnih da vas uspore. U svakom događaju njihova sposobnost da diktiraju tijek napretka čovječanstva više nije u okviru njihovih mogućnosti. Međutim, povremeno će biti u stanju obznaniti svoju prisutnost . Ne bojte se i ostanite fokusirani na svjetlo, i radite svoj posao s punom vjerom u ishod. Duše svjetla su s vama cijelim putem i uz vas, dapače one vas nisu nikad napustile u bilo kojem trenutku.

Ja sam Mike Quinsey, i ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima. Neka svjetlo osvjetli vaše dane i vaš put do završetka.


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge