Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 13. listopada 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 13. listopada 2017

Mike Quinsey

Predgovor od Mike Quinseya.

Od nedavno čitam poruke od Kryona koje su nesumnjivo vrlo informativne u ovom sadašnjem vremenu, koje pokrivaju neposredne godine koje dolaze. One se često fokusiraju na promjene koje se događaju još od kraja posljednjeg doba – 2012, i još mnogo više promjena koje će doći uključujući put ka uzašašću. Poruke su jasne tako da moramo doslovce zaboraviti ono što su nas učili prije 2012. godine, kada je započela nova paradigma, otkrivajući mnoge istine koje nam do sada nisu bile obznanjene. Čini mi se sasvim jasno da imamo ono što se može nazvati „jednokratna“ prilika da se prebacimo sa stare staze na novu ako se želimo preseliti u više dimenzije i ostaviti za sobom niže vibracije, i potrebu da se reinkarniramo. Imajući to na umu, sastavljam izvatke iz nedavnih Kryonovih poruka koje se odnose na „Urođeno“, što je vjerojatno novo za mnoge od vas. Važno je da pokušate prilagoditi svoje razmišljanje s onim što je potrebno da slijedite novi put do viših razina vibracija.

Izvadci iz Kryonovih porukakoje se odnose na Urođeno uglavnom su iz:

“KRYON 2017. Uči točno kako poučiti vaše stanice da liječe.
Urođeno – vaš drugi mozak u kvantnom sinkronicitetu.


Urođeno je programirano za duhovno preživljavanje. Urođeno dolazi iznutra od svakog od nas. Svaka pojedina stvar dolazi od Boga iznutra. Spontana remisija je od urođenog, ali neće raditi tamo gdje postoji negativan odgovor. Urođeno želi ono što je dobro za vas i što vam je udobno. Urođeno je povezano s vašim Višim Ja i Akasha zapisom o ljudskom biću. Mozak vas drži na životu.

Glasno izgovorite ove afirmacije: „Danas ću otpustiti stvari koje ne rade, ili koje me zadržavaju da napredujem“. Recite također: „Otpuštam sve što definira ono što Ja jesam, što nije dostojanstveno mom tijelu“. Ili recite naglas: „Otpuštam sve stvari u mom Akasha zapisu koje me zadržavaju da vidim moju veličanstvenost, danas“. Znanost otkriva da stanice „slušaju“ i da kemiju stvara svijest. Imate slobodan izbor, a Urođeno to zna i čeka upute. Urođeno zna sve o vašim prošlim životima, i ono će učiniti ono što mu vi kažete, ali to morate glasno izgovoriti.

Urođeno nije funkcija mozga i nije centralizirano, to je kao jedno "urođeno inteligentno tijelo". Urođeno je polje i mudro tijelo svugdje gdje DNK postoji, te je naštimano na njega i održava vas na životu. To je upravitelj onoga što vam treba. Urođeno je povezano s Višim Ja. Tjelesno tijelo (materijalne prirode - fizičko) je ono koje kontrolira mozak i počinje stvarati most s urođenim kroz intuiciju) i tamo će na kraju biti vrijeme kada ćete biti svoji vlastiti osiguravatelji zdravlja, vi ćete znati ne samo ono što se događa u vašem tijelu, nego i u vašem Akasha zapisu. Urođeno je programirano za duhovno preživljavanje, inteligentno je i zna što trebate. Prva direktiva Urođenog je da učini sve što može da omogući da dođe do buđenja. Prva direktiva je duhovno preživljavanje i sve što je dizajnirano oko njega da vas gura naprijed na svaki mogući način kako bi se omogućilo buđenje, a za čovječanstvo da pređe preko mosta i preseli se u status uzašlog planeta. To je duhovna svijest i to je ono za što je Urođeno, a u procesu Urođeno prelazi preko mosta s tjelesnom kemijom, i u vrlo, vrlo različitim oblicima gdje je Urođeno odgovorno za spontanu remisiju.

Kako to da bolest može nestati preko noći, kako je moguće da fizičko tijelo može reagirati i očistiti sebe preko noći od nečeg tako neuravnoteženog. Kako se može pojaviti preko noći da tkivo raste povećanom brzinom?

Upravo sam vam dao stvari koje bolnica može provjeravati iznova i iznova, i da zrači x-zrakama. Rekli biste da je čudo - Ne! Urođeno je ta moć koju imate. Kad urođeno počne graditi most do fizičkog sebstva, ljudsko biće kavo znate nestaje, a ono koje uzima njegovo mjesto imat će dug život i čak će popravljati sebe - čak i ponovno će rasti udovi. To je bio način na koji je Urođeno bilo dizajnirano i dragi moji, to bi trebalo imati smisla za vas. Urođeno je vaš drugi mozak i reagira na akupunkturu, i sve se počinje mijenjati, osim Velikog Središnjeg Sunca. Dobivate atribute vaših prošlih života kroz Urođeno. Ono može ući i izbaciti stvari i staviti ih na vašu staničnu strukturu. Urođeno vas poznaje, pa izgradite most između vaše ljudske svijesti i Urođenog. Možete postati svoja vlastita medicinska intuitivnost. Sve će se početi mijenjati i znat ćete da niste sa Zemlje, nego s Velikog Centralnog Sunca.

Homeopatija – unutarnja svijest.

Homeopatija nije znanstvena, ona zahtijeva mali lijek koji je dizajniran za svakog pojedinca i ono što vas okružuje, a vaša biologija je dizajnirana da „sluša“ ono što vi govorite. Homeopatski lijek je posebno dizajniran za vas i vaše tijelo slijedi instrukcije. To je sustav koji radi i milijuni ga koriste. Urođeno vidi vašu namjeru i to se događa s „unutarnjom svjesnošću“. To je dio novih ljudi, i u svakom pojedinom ljudskom biću postoji njegov prekrasan sustav koji djeluje na ono što mu vi dajete. To je kemija u svom najboljem izdanju i vaše tijelo je spremno da pomogne. To je u DNK i vezano je s Urođenim, vašim Akasha i vašim Višim Ja. Urođeno želI ono što je dobro za vas. To je prekrasni sustav svijesti. Polako tijekom vremena vi ćete početi osjećati pomak, i znati ćete da to radi.

Resetirajte svoje tijelo i recite mu da: „Otpusti sve neprimjereno za ljepotu koja sam Ja“, pa tako i: „Danas ću izgubiti sve neprimjerene stvari“, i: „Otpuštam sve što me zadržava o napredovanja“, a isto tako: „Otpuštam sve što određuje tko sam ja“. i: „Otpuštam informacije koje nisu magnetske za moje tijelo“, i: „Otpuštam bilo koju ili sve stvari u mojim Akasha zapisima koje bi me zadržale da osjetim svoju veličanstvenost danas“. Eksperimenti u znanosti pokazuju da sve stanice slušaju vašu svijest.


Hvala Kryonu kroz Lee Carroll na ovoj prosvječujućoj informaciji.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge