Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 6. listopada 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 6. listopada 2017

Mike Quinsey

Ništa ne može zaustaviti napredak ka krajnjem cilju uzašašću. Iluminati su ozbiljno oslabljeni gubljenjem ogromnih količina bogatstva potrebnog kako bi održali svoje planove na površini. Oni također uviđaju da više nemaju stupanj zapovijedanja kako bi nastavili svoje vojne ciljeve. Oni vide da njihovo zapovijedanje i autoritet slabe i ne mogu i dalje nastaviti održavati svoju prethodnu razinu dominacije. Kako se uhićenja nastavljaju, gube kontrolu nad događajima koji im prijete smrću i shvaćaju da više ne mogu biti sigurni u postizanje plana da preuzmu kontrolu nad svijetom. Čak i u svemiru, oni nisu snaga koja su nekad bili, i suočeni su s vanzemaljcima koji se svrstavaju s mirovnim snagama Zemlje. Bitka bjesni, ali može postojati samo jedan pobjednik, a to su snage svjetla.

Kako se vibracije nastavljaju podizati, događa se buđenje i čišćenje, a vaš DNK postupno djeluje na višoj razini svijesti. Tijekom vremena sve će se promijeniti i to će uključivati i ​​vašu politiku. Već postoje vremenske kapsule koje će to pokrenuti kada budu postojale odgovarajuće okolnosti. To će biti postupno i utjecati će na sve za boljitak ljudske rase.

Mnogo toga je spremno za uvođenje i dobro je pripremljeno za neko vrijeme. Naredne godine bit će one koje će ući u povijest kao najvažnije koje ste iskusili u ovom novom ciklusu. Mnogo puta niste uspjeli, a prethodnici nikad prije nisu dostigli ovaj stupanj i čestitat će vam se što ste prošli kroz 2012. godinu u Novo doba u potpunosti zahvaljujući vašem vlastitom postignuću da ste se čvrsto preselili u svjetlo. Ali zbog vašeg uspjeha, stari ciklus ne bi nastavio kao što je to učinio.

Kaos vlada u mnogim zemljama jer potrebne promjene odupiru se onima na vlasti. Međutim, bez obzira na sve što je poduzeto kako bi ih se spriječilo, promjene se ne mogu zaustaviti i moraju prethoditi uvođenju stvari koje vas podižu. Budite uvjereni da će promjene doći i da su zaređeni od viših bića koja provode Božju volju.

Tijekom vremena dobivate mnogo naznaka o tome što biste trebali očekivati. Dakle, nemojte sumnjati da je Novo doba nad vama, i za kratko vrijeme ćete početi uživati ​​u njegovim prednostima. Međutim, glavni prioritet je da se uspostavi vladavina koja podražava dolazeće promjene i da na čelu ima one koji su od svjetla. Mnoge negativne duše pronašle su svoj put do pozicije vlasti i one se moraju ukloniti, a takvi koraci se sada već sprovode. Postupno promjene čine razliku u cijelom svijetu, kao što će se vidjeti kada nova vlada S.A.D.-a zauzme svoje mjesto u Kongresu.

Promjene su tako važne za vašu dobrobit i povećati će napore kako bi se donio svjetski mir. Zvuči nemoguće kad se uzmu u obzir sadašnji događaji na Zemlji, ali vrijeme će pokazati, a uspjeh je zajamčen zbog napravljenih planova i pomoći koju daju vanzemaljci. Tu su razne grupe onih koji su tu da vam pomognu, ali samo onda kad im se dozvoli da to učine bez kršenja vaše slobodne volje.

U kratkom vremenu sve što je obećano će se očitovati i uopće nećete ništa propustiti. Već dugo vam se daju detalji o tome što će se dogoditi, a vrlo malo se promijenilo. Jednom kada se vidi kako stvari idu naprijed, vidjet ćete da je mnogo toga unaprijed pripremljeno, tako da neće biti izgubljenog vremena da vam se predstave sve te prednosti. One moraju doći određenim slijedom, tako da ne budete preplavljeni, a to je izrazita mogućnost s pogledom na to do kojeg opsega će one ići. Budite uvjereni da ćete tijekom ovog razdoblja promjena dobiti pomoć iz drugih izvora, i nesumnjivo ćete biti ugodno iznenađeni rezultatom.

Napravljen je redoslijed za postupno uvođenje svih promjena tijekom nekoliko godina na način da slijede jedna za drugom prema vašim potrebama. Promjene će biti dalekosežne i pokriti će mnogo više nego što ste mogli očekivati. Život će se stalno mijenjati na bolje, i zato što će oni koji su pokušali zadržati napredak biti uklonjeni, ništa neće uzrokovati nikakve zastoje. S prestankom ratova i bilo kakvih sukoba koliko god mali bili, pravi mir kakav nikada nije doživljen u vašoj povijesti spustit će se na Zemlju. Za njega ćete u potpunosti biti zaslužni vi zbog vaše predanosti Bogu i zbog održavanja razine ljubavi prema čovječanstvu koja je omogućila napredak u Novo doba.

U narednim godinama dobit ćete mnoga iznenađenja i proslave za vaše uspjehe. Mogli biste uzeti u obzira će susret vaših svemirskih obitelji biti vrhunac promjena koje dolaze, jer ćete obnoviti kontakt s onima koji vas dobro poznaju. Oni su slijedili vaš napredak i tjerali su vas da idete naprijed i hrabrili vas kad vam je moć volje slabila. Na kraju ćete upoznati razna bića koja dolaze da se upoznaju kako bi obnovili stare odnose i dogodit će se radosna okupljanja.

U međuvremenu izbjegavajte vezivati se na negativne energije koje obiluju na Zemlji. Čak i pričajući o njima možete ih privući, pogotovo ako dopustite sebi da se ljutite. Svim sredstvima mislite o negativnosti oko sebe i pošaljite joj ljubav da ublažite njezin utjecaj bez ikakvog osobnog osjećaja negativne prirode. Vi svjetloradnici imate mnogo veću moć nego što mislite, pa je koristite mudro bez ikakve diskriminacije. Svaka duša na Zemlji ima potencijal da postane svjetloradnik, a kad bude pravo vrijeme dobit će "alate" kako bi im omogućili da to učine. Što više možete željeti da dovedete svaku dušu u svjetlo, uvijek će postojati pravo vrijeme i kada se pojavi, budite sigurni da će njihovi vodiči koji su potpuno svjesni iskoristiti priliku u njihovo ime.

Revalorizacija valuta još uvijek čeka zeleno svjetlo, ali još uvijek je tu odluka da to mora biti izvršeno točno u pravo vrijeme. Toliko toga je na kocki, a sposobnost Iluminata da se miješaju i dalje ostaje iako je njihova snaga drastično smanjena. Galaktičke snage su u pripravnosti, ali njihov mandat zahtijeva da se uključe samo kada to zahtijevaju viša bića koja nadgledaju događaje. Budite sigurni međutim, da je mnogo pomoći dano na mnoge načine, što ne znači da se od njih zahtijeva da preuzmu Iluminate. Svjetlu je pobjeda osigurana, a sad je samo stvar da se osigura da sve bude u potpunosti spremno za završni nalet svjetla kako bi se vibracije još više podigle. Vidjet ćete mnoštvo promjena koje će vas ostaviti bez sumnje da ste zaista ušli u razdoblje mira na Zemlji.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge