Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 13, 2012

SaLuSa, 13. lipanj 2012


Svugdje oko vas pojavljuju se promjene i siguran su znak da impulsi promjene jačaju, a tako će se i nastaviti cijelim putem do Uzašašća. Dobre vijesti su da će ishod biti upravo kao što smo očekivali i poduzeli smo sve potrebno da bismo osigurali da uzađete. Naša glavna odgovornost jest pomoći našim saveznicima da odstrane Mračne. Sve dobro napreduje i širi sa zavada među Iluminatima koji postaju neorganiziranima. To će djelovati na njih poput sputavanja ukoliko imaju bilo kakve preostale ambicije da ostvare svoje planove za ometanje vašeg napretka.

Doista je sve prema scenariju “samo što nije” barem što se tiče ostvarenja velikih događanja i ne postoji mogućnost izbjegavanja posljedica za Mračne. Promjene će biti one vrste koja će ukloniti sve spone koje su sputavale vaše živote, tisućama godina. Čista situacija pružit će vam novi početak da brzo napredujete u više razine kamo i pripadate. Bit će to gotovo nevjerovatna tranzicija u toliko kratkom vremenu, uz našu veliku pomoć kao i drugih viših izvora. Mi znamo vaš potencijal i koliko vam brzo trebamo pomoći da nastavite dalje.

Vrijeme je da odbacite svaki oprez i zauzmete svoje pravedno mjesto uz nas. Mi na vas gledamo kao na sebi jednake i kao izuzetno hrabre osobe koje su si dopustile iskusiti niže vibracije znajući da je vrlo vjerovatno da će vas povući u tamu. Ne nosite nikave krivnje na vašem daljenjem putu jer je vrijeme da si oprostite bilo kakve pogreške koje ste napravili i u svakom slučaju kraj vremena dopušta da vas Zakon Milosti očisti u vaše prvotno stanje. Iskustvo je upravo ono radi čega ste željeli pasti kroz dimenzije i razlog za vaš veliki napredak u vašoj evoluciji.

Jednoga dana ćete se osvrnuti na vaše avanture u dualnosti i razumjeti zašto vam je trebalo toliko zapleta i obilazaka. Vidjet ćete kako je vaš odgovor na situacije utjecao na slijedeće poglavlje vašeg života i kako ste se uspjeli uzdići na sadašnji stupanj evolucije. Pa ipak, dok ćete se osvrtati, sve će vam izgledati kao da se odvija upravo sada, da bi sva vaša iskustva mogla biti doživljena onako kako su se odigrala. Negdje u vašoj podsvijesti leže sva sjećanja na svaki susret koji ste ostvarili i to vas vodi kroz svako od vaših novih iskustava. Jednom kad budete uzašli, bit ćete u mogućnosti imati pristup baš svemu pto postoji. Ukoliko to bude neophodno, moći ćete imati koristi i iz iskustava drugih duša bez da ih morate steći kroz direktno iskustvo.

Vaš štit i mač načinjeni su od ljubavi i nitko neće moći probiti vašu zaštitu. Čak i na Zemlji možete koristiti njihovu moć stvaranja i mnogi od vas tako i čine za iscjeljivanje. Energija ljubavi privlači k vama više vibracije koje nadahnjuju i unose harmoniju i ravnotežu u vaše tijelo. Suprotno tome, energije poput ljutnjei mržnje oštećuju vaše tijelo i vode prema lošem zdravlju. Nakon Uzašašća vibracije će biti toliko visoke ta će moći postojati samo najčišće misli. To je, Dragi, ono prema čemu upravo sada radite i neki od vas su to i uspjeli ostvariti uz visok postotak uspjeha.

Vaša budućnost je uvijek bila u vašim vlastitim rukama, ali upravljana božanskom namjreom onih koji su stvorili vaš Univerzum. Postojao je i plan za evoluciju Čovječanstva koja je isprepletena sa evolucijom drugih civilizacija. Sve je povezano i ono što jedan čini, utječe na sve druge, pa je to i razlog zašto je uzašašće vaše civilizacije toliko važan događaj za nas. Vi ste, da se tako izrazim, na najnižoj prečki ljestava i kada vi napredujete, napreduju i oni iznad vas. Vaš uspjeh nam je svima toliko važan i toliko vam se ljubavi upravo sada šalje da bi vam se svima pomoglo. Ne možete to ne primjetiti i zato znamo da ćete uspjeti uzaći onako kako je planirano.

Galakička Federacija čeka na zadovoljstvo vašeg društva, no tek nakon razotkrivanja kada ćemo biti u mogućnosti susresti se s vama pod našim vlastitim uvjetima. Puno toga vam imamo za pokazati, a što ima mnogo veze sa uvođenjem dobrobiti koje su predviđene. Naši saveznici su doslovno spremni za kaciju i sve ukazuje da će se neke aktivnosti vrlo skoro odviti. Sa svakim odgađanjem, mi smo bili u mogućnosti vrlo brzo se prilagoditi i možemo vas uvjeriti da se naš plan još uvijek pokazuje dobrim , Jednom kad budu objavljeni detalji, vidimo da će više vas imati prilike da s nama ujedinite snage. Nikada nam nije bila namjera da sve obavimo samo svojim snagama i bit ćete iznimo ohrabrivani da preuzmete svoj dio odgovornosti.

Priča straha koju ste živjeli uskoro će biti tek bajka koja se ostvarila kroz vaše snove o Utopiji. Zlatno doba će doista biti ono koje će ispuniti vaše snove i odvesti vas na neka od najnevjerovatnijih putovanja. Vrijeme će prestati postojati i život će biti beskrajan u beskonačnom nizu prekrasnih iskustava. Mi znamo da ideja “nema vremena“ teška za pojmiti, no usvojit ćete je prilično lako. Zamislite da se sve događa sada i kružnoj ravnini i tada možete doći i otići u svaku točku koju odaberete. Vrijeme bi postalo suvišno i neadekvatno kao mjera u životu, a niti će imati važnosti.

Mnogo toga ćete imati za naučiti o vašoj novoj dimenziji i kako će ona utjecati na vas, mnogo toa za naučiti kako koristiti vaše moći stavaranja. Ipak, do tada će razine vaše svijesti i same narasti tako da nećete imati nikakvih problema u razvoju u povjerljiv i cijenjen entitet. Riječi teško mogu opisati ono što ćete iskusiti, osim da ćete biti ushićeni, pa čak ganuti veličinom onoga što se treba odigrati. Najveća promjena od svih će biti iza vas, a mnogi su od vas već svjesni da su druga osoba od onoga što ste bili prije tek nekoliko godina. Vi ste od Svjetla i širite ga svugjde kamo idete, pomažući svojim suputnicima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i predstavljam tek jednu civilizaciju koja ima veze s vama već eonima vremena. Te veze će s vremenom jačati i druge civilizacije će također obnoviti svoje veze s vama. Svi ćemo postati kao Jedno unutar Galaktičke Federacije Svjetla, djellujući u Ljubavi i Svjetlu.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana Pontoni - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge