Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 11, 2012

SaLuSa, 11. lipanj 2012


Stiglo je vrijeme za pozitivno razmišljanje i prihvaćanje događaja jer se očekuje da se odviju bez predrasuda o tome kakvi bi trebali biti. Vi znate da će Uzašašće doći bez obzira na to kako će se naši planovi za vas odigrati, tako da samo dopustite njihovu manifestaciju znajući da je sve u redu. Stvari se bliže izlasku u javnost pa ćete biti iznenađeni kako brzo će se dogoditi. Radije bismo da se fokusirate na pozitivne događaje nego da trošite vrijeme i energiju zabrinjavajući se s onim što će se dogoditi Mračnima. Njihove sudbine su zapečaćene i pravda će biti izvršena.

Ipak, naš prioritet je postaviti prave ljude na pozicije autoriteta i donijeti svijetu mir što je prije moguće. S te točke će biti mnogo lakše nastaviti s planovima za vašu dobrobit i obnavljanje vaše slobode. Jednom kad nas sretnete, možemo zajedno nastaviti prema Uzašašću i početi uživati u mnogim promjenama koje će vas unaprijediti. U tom razdoblju energije će nastaviti rasti podižući vaše razine svijesti još i više, a jedinstvo ljudi će se dogoditi zbog odstranjenja barijera koje su bile postavljene među vas.

Zlatno Doba samo što nije nastupilo i oduševit će vas i ushititi svojom ljepotom i harmonijom. Ono će biti dom onima koji su podigli svoje razine svijesti u dovoljnoj mjeri da napreduju u više razine, a otuda uživaju slobodu jer su postali Galaktička Bića. Trenutno zbog vaših nižih vibracija još uvijek ste ograničeni na kretanje unutar Univerzuma jer biste kontaminirali one više. Ipak, to će se promijeniti dok ćete brzo nastaviti upijati ulazne energije i ugrađivati ih u sebe.

Ukoliko se sjetite, tek prije nekoliko godina, osjećamo sigurnost da ćete primjetiti razliku u sebi i, najvjerovatnije, mirnoću i jasnoću razmišljanja. Kako napredujete tako se mijenjaju i vaše društvene aktivnosti i izbor prijatelja te ćete biti privučeni profinjenijim stvarima u životu. Miroljubivo postojanje će biti traženo i ekstremna emocionalna iskustva manje zadovoljavajuća. Sada se mijenjate veoma brzo i posljedično siječete vaše veze s mnogima od prihvaćenih starih načina života.

Ne postoji razlog zašto ne biste trebali početi živjeti kao što očekujete onda kada započne Novo Doba jer mnogo od njega proizlazi iz onoga što se zbiva u vama. Vaši ideali i ciljevi u životu će biti mnogo viši, a traganje za samozadovoljenjem prestaje biti vaš glavni cilj. Umjesto toga, stavit ćete druge na prvo mjesto i to će vam pružiti veliko zadovoljstvo. Do sada je Čovjek bio sklon sebičnosti i tražiti da ga se cijeni bez obzira što to značilo za druge. Ipak, vi brzo postajete jedno sa vašim Višim Ja i možete se povezati sa svojom Kristovskom sviješću. To je, Dragi, put kojim ćete od sada ići i to je onaj kojim ćete rado kročiti.

Vaš trenutni život je konglomerat toliko mnogo života koji su vas vodili na daleko i na široko, do mnogih zemalja i kroz mnoge religije, vjerovanja i kulture. Ipak, iako niti jedna dva puta nisu potpuno ista, vi uviđate da se postepeno ujedinjavate. To je posve prirodno da se sve tako odvije budući da svi vi tražite “put kući“ i on vas uvijek tjera naprijed. Uzdizanje kroz koje prolazite sada je tek dio putovanja, no veoma važan dio koji predstavlja kvantni skok naprijed od velikog značaja.

Mi iz Galaktičke Federacije Svjetla smo već dugo vremena znali da vaše putovanje stiže do vrhunca u vašoj evoluciji. Bila nam je radost i privilegija biti izabranima da vas pratimo i pobrinemo se da bude okončano onako kako je bilo suđeno. Sve je odlučeno prije mnogo vremena i od nedavno mnogo više duša vam se pridružilo da bi vam pomogli da budete uspješni. Neki su ušli u vaše obitelji i ističu se najnaprednijim razinama svijesti. Oni su postali poznati pod različitim imenima poput Zvjezdanog sjemenja, dugine i indigo djece. Njihova prisutnost će nadahnuti one oko njih i uskro će biti prepoznati. Slušajte te mudre duše jer vam imaju toliko toga za reći da bi osigurali da ostanete na vašem putu Svjetla.

S približavajućim Uzašašćem, neki od vas su razumljivo još uvijek zabrinuti nad sudbinom mladih članova obitelji. Neka bude jasno da će se na kraju vremena svaka duša naći točno ondje gdje bi trebala biti i bila je svjesna svoje sudbine još prije no što se inkarnirala. Stoga, molim vas, dozvolite da život svake osobe slijedi svoj zacrtani put i osjetite se blagoslovljenima što su vas odabrali da budete dio njihovih života. Naravno da ima mnogo obitelji koje nemaju takve napredne duše među sobom, no među njima struju ljubav i to će ostati veza koja će ih ponovo ujediniti. Ljubav je najmoćnija energija od svih i neuništiva je sila koja sve povezuje.

Ponovo ćemo vam reći da ste veoma moćna Bića, čak iako su vam moći veoma ograničene uslijed niskih vibracija u kojima sada postojite. Pa i one rastu dok se vi uzdižete i vi ćete početi uviđati svoje moći stvaranja. Zamislite da dosežete točku na kojoj možete stvoriti sve što želite, no nemojte se bojati zloupotrebe jer će se i razine vaše svijesti podići. Budite sigurni da vam ne bi bilo dopušteno slobodno raspolaganje tim silama dok ne budete znali kako ih pravilno upotrebljavati. Vi počinjete razumijevati koliko će drugačiji vaši životi biti i koliko malo oni sada odražavaju vaš pravi potncijal. Ipak niste prepušteni samima sebi da shvatite te stvari te na svakom stupnju vaših života uvijek postoje razvijena Bića koja su tu da vam pomognu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kako napredujete, uvijdjet ćete da je život na višim razinama prekrasno iskustvo i kamo god da pođete sretat ćete duše Svjetla i Ljubavi. Postoji velika sloga i sav trud u ujedinjenosti i Jedinstvu, i svi prepoznaju Izvor svog postojanja. Nije bitno koje ime koristite sve dok ga prepoznajete kao alfu i omegu Svega Što Jest. Mi iz Galaktičke Federacije imamo otvorenu vezu sa Izvorom i naš je odnos sličan onome koji vi imate sa svojim Višim Ja. Šaljemo vam svoju ljubav da bi vam pomogla na vašem putu.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana Pontoni - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge