Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 12, 2012

SaLuSa, March 12, 2012


Vrijeme se sve više i više ubrzava kako se odvija borba za budućnost čitavog čovječanstva na Srednjem Istoku. Barem se tako čini onima koji se tek trebaju probuditi i ostaju neinformirani. Na žalost, medijski servisi se još uvijek drže starog stava koji ograničava slobodu govora, a istraživačko novinarstvo bi iznjelo istinu na vidjelo. Mnogo toga se događa o čemu bi trebalo izvješatavati tako da možete pojmiti što je u pozadini događaja koji prijete svjetskome miru. Još bi bilo bolje istinito izvještavanje tako da se možete opustiti znajući da, iako se događaju pokušaji započinjanja novog Svjetskog rata, nemaju uspjeha, niti će ga imati.

Ne želimo da vas iznenada obuzme strah u vezi budućnosti budući da smo osigurali da za vas protekne sve u redu. Ipak, ponovo ćemo vas informirati da je naša tehnologija takva da imamo potpunu kontrolu nad onim što se događa na Srednjem Istoku i sve konfrontacije će uskoro prestati. Informirali smo autoritete da nećemo dopustiti upotrebu nuklearnog oružja i da se protivimo bilo kakvom obliku nasilja. Stoga je besmisleno nastaviti sa bilo kakvim ratnim igrama i uključivati se u njih na bilo koji način kojim bi se dodavalo ulje na vatru. Naše strpljenje je na izmaku i, ukoliko se stvari ne poprave, morat ćemo upotrebiti naš autoritet da zaustavimo sve napore da se odigraju scene rata.

Mi iz Galaktičke Federacije smo ovdje da se pobrinemo da vi i Majka Zemlja sigurno stignete na vaše odredište, a to je završetak ovog ciklusa dualnosti. Što se prije Mračni i njihove kohorte odstrane i oduzme im se moć, prije ćemo se svi moći posvetiti poslu pripreme za Uzašašće. Uz sve to, još uvijek održavamo ravnotežu raznih energija koje obavijaju Zemlju i koje eksponencijalno rastu te pomažu pri podizanju vaše svijesti. Još uvijek morate prevaliti dobar dio puta prije nego što postignete gotovo potpunu svijesnost, no to će vam doći prije nego što biste očekivali. Bivate pripremani da postanete Galaktička Bića i da zauzmete svoje mjesto među nama, kao što je vaše božansko pravo.

Mislimo da je razumljivo da oni koji su probuđeni u ono što se događa Ljudskoj Rasi još uvijek budu zabrinuti zbog onih koji drijemaju. Želimo vas uvjeriti da će prije kraja ove godine svaka duša znati za Uzašašće ni imati priliku izabrati da li se želi ili ne želi pripremati za taj događaj. Vremena je sve manje, ali neki će još uvijek stići na vrijeme jer je to ono što su došli ostvariti u ovom životu. To je, Dragi, odlučujući faktor, jer su mnogi ovdje da bi iskusili ono što će unaprijediti vašu evoluciju, ali nisu spremni napraviti kvantni skok u svijesti. Odgovor je da se ne brinete o odlukama koje donose druge duše budući da će one odabrati ono što je najbolje za njih i što će odgovarati njihovim željama. Budite sigurni da će se svi poslije biti zbrinuti jer Bog ne pravi razlike između duša i svi su jednako ljubljeni.

Razni programi koji će vas unaprijediti, spremni su za implementaciju, a pripreme su obavljene. Mnogo je promišljanja u vezi sa promjenama u vladama jer je jasno da moramo imati ljude kojima možemo vjerovati i koji vas mogu voditi s punim razumijevanjem što se traži od njih. Vjera u vaše izabrane predstavnike je toliko puta izigrana od strane onih koji nisu održali svoja obećanja i koji su vas iznevjerili. U budućnosti će se vaši vođe birati zbog njihove mudrosti i duhovnog iskustva i bit će vjerodostojni i pošteni. Prečesto ste bili obmanuti obećanjima koje nikada nisu namjeravali održati od onih kojima je bilo draže služiti sebi nego drugima.

Kako se razvijate i nastavljate rasti u sve više dimenzije, uvidjet ćete da niti jedna duša ne može lagati ili obmanjivati drugu dušu bez da je njihova namjera jasna. Doista, vidjet ćete to promatranjem zračenja njihove aure koje će vam davati mnogo informacija o toj duši. Čak i sada imate ljude koji mogu vidjeti i čitati aure i oni mogu zakljčiti prilično mnogo o vama. Na primjer, mogu vidjeti stanje vašeg zdravlja, pa čak i početak bolesti prije nego ste je zapravo svjesni. Vi ste stvarno prilično kompleksna Bića i u mraku ste neznanja u vezi mnogih apekata o vama, spomenimo vaše astralno tijelo koje koristite kada ste van tijela. Mnoge duše ga koriste da bi posjetile svoje preminule prijatelje i obitelj, ali se tek rijetki bude sa sjećanjima na te posjete. Zapamtite da živite vječne živote i da će duša uvijek postojati u ovom ili onom obliku te s naposlijetku postati čisto Biće Svjetlosti.

Svrha života je rasti kroz iskustva i vi ste ti koji biraju kako ćete to postići. Zemlja je teško iskustvo, no vi ste to znali i ovdje ste nakon stotina života u različitim civilizacijama koje su vam proširile razine vaše svijesti. Ništa od vaših iskustava nikada nije izgubljeno i vi se ne morate nužno sjećati točnih okolnosti. Ponekad je najbolje što se zaboravljena i ekstremna iskustva koja su bila neugodna mogu izbrisati iz vašeg sjećanja. Imate obilje iskustva koje će vama i drugima dobro poslužiti ma što god odaberete kao svoju slijedeću pustolovinu. Neki od vas će nam se pridružiti kao Galaktička Bića posve pravedno kao nama jednaki.

Naša se misija znatno promjenila od trenutka kada smo započinjali do sada kada nam je jasniji vaš put te ukazuje da je nužno da se više uključimo u vaše poslove. Postojala je nada da će sa približavanjem kraja vremena Mračni uvidjeti da je njihova pozicija neodrživa te da će vam dopustiti da završite svoje putovanje bez ometanja. To nije bio slučaj i oni su prekršili svoja obećanja da će prestati sa svojim djelovajem. To nam nije ostavilo drugu mogućnost nego da ishodujemo dopuštenje da ih odstranimo i, kao što mnogi od vas otkrivaju, to se i čini. U međuvremenu, fokusiramo se na Srednji Istok koji već dugo vremena ima potencijala da bude poprište novog svjetskog rata. Očekujemo da različite zemlje uvide beskorisnost ignoriranja naših zahtjeva te da prestanu sa svojim aktivnostima i omoguće da mir zavlada Zemljom. Tako mora biti prema božanskoj odluci.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i oduševljen sam da smo toliko blizu rješavanja jednog od vaših glavnih svjetskih problema koji su se ispriječili na putu trajnog mira.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge