Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, April 11, 2012

SaLuSa, 11. travnja 2012


Kako se šire vijesti o promjenama, sve više vas nestrpljivo očekuje prve potvrde u medijima. Isto tako, kako postaju poznati detalji poduhvata naših saveznika i Galaktičke Federacije, sve više vas čvršće vjeruje u ishod. Napokon, postalo je sasvim jasno da ako se ne dogodi promjena, Čovjek će dublje potonuti u glib te naposlijetku u zaborav. Te promjene se ubrzavaju našim intervencijama, a namjera da ispunimo Božanske naredbe rezultirat će vašim oslobođenjem od Mračnih. Samo preostaje uhititi one koji najviše zloupotrebljavaju moć tako da Iluminati ne mogu više funkcionirati kao jedinstvena zajednica.

Sve je na mjestu za cijeli niz događanja, toliko toga da će vam biti izazovno sve pratiti. Ono što želimo imati mogućnost napraviti jest dobro informirati mase tako da ne bude nesporazuma o našim namjerama. Neki ljudi sa religioznim očekivanjima i željama nas neće prihvatiti jer će naš dolazak doživjeti drugačije nego što im je bilo rečeno da mogu očekivati. Doista, nekima je dano da znanja da su u savezu sa Vragom. Mi želimo rasčiniti ta osjećanja i sumnje jer mi smo voljeni od Boga i služimo vam tako što ćemo vas izbaviti od ropstva.

Dopuštamo da imate različita uvjerenja, ali na kraju će biti samo dva vremenska pravca. Jedan će voditi ka Uzašašću i po kojem ćete postati sličniji bogu, a drugi će biti nastavak onoga što već prolazite. Mi ćemo iskoristiti svaku priliku da vam iznesemo istinu o vašoj budućnosti i kako ona ne može biti izmijenjena, osim u činjenici da je odluka na vama. Mi ne vršimo pritisak niti na jednu dušu, ali vam želimo pružiti dokaze o našoj misiji i oni će biti potkrepljeni iskazima Majstora, i sa i van Zemlje. Toliko toga vam je predočeno kao istina, pa ipak je bilo namjerno izobličeno ili je očita neistina, stoga se ta šteta mora ispraviti. U prošlosti ste bili poslušni mračnim gospodarima bez uviđanja njihovih zlih namjera. Ipak, sada ste ušli u razdoblje rasta i sa uvijek rastućim razinama svijesti u mogućnosti ste razboritije shvaćati. Istina će nostiti energiju koja će je kao takvu identificirati i djelovat će u sprezi s vašom intuicijom koja je vaš najpouzdaniji prijatelj.

Prirodno, uvijek ćete željeti dokaze o našim izjavama koje se tiču vaše prošlosti. To nam nije nikakav problem jer ćemo vam preodočiti sve relevantne dokaze do najmanjeg događaja pokazujući vam ono što je spremljeno u Akaša zapisima. Sve što se ikada dogodilo, ponovo se može uprizoriti, uključujući, na primjer, Veliki Potop i slična velika povjesna događanja. Noina arka je prekrasna priča okružena mitom, no mi ćemo to ispraiti. Postoji još mnogo dokaza i mi smo se već pripremili za tečajeve i instrukcije. Stoga je jasno da smo uzbuđeni zbog mogućnosti da možemo komunicirati s vama na toj razini.

Sve dok ne budemo u mogućnosti kontaktirati i otvoreno komunicirati s vama, najbolje je da nastavite normalno s vašim životima i ne budete ometani onime što očekujete od nas. Dopustite da se sve prirodno odvije u dogledno vrijeme znajući da je vaša budućnost osigurana. Naravno, želite imati usmjeren pogled prema Uzašašću i u preostalom vremenu bit ćete dobro informirani što vam je činiti. U osnovi, nužno je zauzeti poziciju spokoja dok se oko vas odigrava mnogo aktivnosti. Vi, Svjetloradnici, naše ste uporište na Zemlji i ključni ste za naše djelovanje. Slijedite svoje srce i osjetit ćete sigurnost i spokoj bez obzira što se događa. Najbolje tek slijedi, a s uhićenjima Mračnih, bilo kakva ozbiljnija ometanja bit će zaustavljena.

Upamtite, Dragi, da i cijela Zemlja odgovara priljevu viših energija. Majka Zemlja je željna konačno se riješiti nižih energija koje su joj uzrokovale toliko bola i tuge. Do sada nije bilo nikakvih razloga da čišćenja rezultiraju ikakvih katastrofičnim događanjima i mi ne očekujemo da će se to promijeniti. Ipak, Majka Zemlja se neprestano mijenja i prilagođava novim energijama koje joj pristižu. Stoga će biti nekih posljedica, no mi ćemo brižno nadgledati takva događanja. Mi možemo pomoći da ona imaju minimalni efekt na vas i to činimo već toliko dugo vremena.

Toliko ste blizu iskusti ishod vaših aktivnosti i neće proći dugo do objava vijesti kroz vaše medije. One su već, zapravo, počele no u malim razmjerima, dok mi želimo vidjeti izvješća na svjetskoj razini. U bliskoj budućnosti pobrinut ćemo se da tako i bude i direktno ćemo se uključiti u pokretanju naših vlastitih sredstava da bi vijesti mogle doprijeti do vas. Mi želimo da imate koristi od novih tehnologija u što skorijem vremenu te vas želimo otpremiti na put novog posotojanja koje će biti u skladu s vašim rastom u više dimenzije. Spremni ste na takav skok i predstavljene su vam ideje o njima tako da ćete ih lako usvojiti.

Činjenicu da se vrijeme nastavlja ubrzavati primjećuje sve više vas i posve je jasno da se sprema nešto veliko. Prirodno, većina vas koji čitaju poruke nastale u kontaktima, jasno ste svjesni razloga zašto je tome tako. Vi napuštate stare vibracije jer više nisu primjerene Galaktičkom Biću u koje se razvijate. Od vremena srednjeg vijeka vi ste prevladali najizazovnije uvjete, pa ipak je vaše Svjetlo nastavilo sjati. I ne samo to, odgovorili ste na takav način da ste nadišli mogućnosti Mračnih da vas nastave kontrolirati. Vi ste glasno zazivali slobdou i poduzeli korake da je i ostvarite. Više vas se ne može držati u lancima osim ukoliko to sami ne dozvolite.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i svaki puta kada vam ostavim poruku, znam da je dobrodošla te da vam pomaže ustrajati dok konačno ne vidite rezultate naših aktivnosti. Naši saveznici su nadomak završetka svojih misija pa tako neće trebati dugo prije nego situacija na Zemlji bude pogodna da se ostvari razotkrivanje. Budite sigurni da smo mi spremni za takav događaj i da ćemo ga ostvariti u najranijoj prilici. Hvala vam na vašem strpljenju i Bog vas sve blagoslovio.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge