Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 10. listopada 2014 

SaLuSa - SaLuSa - 10. listopada 2014 
Mi, kao i uvijek, pozorno pratimo vaš napredak i sa zadovoljstvom primjećujemo da su mnogi od vas sasvim zauzeti pripremama za kontinuirani porast vibracija koji vas vodi do viših ravnina. Kao što smo vas ranije informirali, zato što podižete svoje vibracije po stopi koja će vas odvesti dalje do točke uzašašća na slijedećoj ravnini, to ne treba promatrati kao zaseban događaj. Vi tečete s povećanjem vibracija, i polako ali sigurno stvarate temelje za tijelo bazirano na kristalima sa svim prednostima koje s tim dolaze. Vi ćete uzaći vlastitim naporima i predanošću da dovedete sebi sklad i ravnotežu. Jasno je da svaka duša nije u stanju postići takav nivo, ali na kraju svi će naći svoj idealni i savršen nivo. Mnogi od vas već imaju potpunu kontrolu nad svim onim što se odvija i zbog čega ste zabrinuti. Potičemo vas da ostanete potpuno fokusirani na svoj cilj u jednom tako važnom trenutku, i ne povezujte svoje energije s bilo čim što je niže vibracije.

Uvijek postoji rizik da ćete biti uvučeni u poslove drugih ljudi, što je sasvim u redu dok održavate svoje usmjerenje cijelo vrijeme. Vi možete biti mirotvorac bez da ste osobno uključeni u tuđe probleme. Još uvijek možete biti iscjelitelj, ako to želite, ali ne zaboravite zatvoriti svoju auru na kraju sesije. Siguran sam da vas ne treba puno podsjećati na ove mjere opreza, ali morate biti potpuno svjesni svakog rizika. Samoiscjeljenje će se nastaviti, ali kako vrijeme prolazi, to će postati sve manje i manje potrebno. Primijetit ćete da će se vaše tijelo "pomladiti" s prolaskom vremena, i doista, mi znamo da neki od vas već osjećaju da vaša tijela postaju sve više uravnotežena s obzirom na vašu dob. Pa vidite, ulazite u razdoblje značajnih promjena koje će također utjecati na duše koje ih inače nisu svjesne. Na kraju će sve duše naći pravi nivo koji im je potreban da im omogući dalje napredovanje i razvoj.

Mnoge duše će ovaj ciklus vidjeti kao kraj njihove potrebe da doživljavaju niže vibracije. Nakon naučenih lekcija prelazite na viši nivo, i tako ćete nastaviti s razvojem, dok vas napredak vodi u viša područja svjetla. Trenutno, vi ste samo mala točka svjetla, ali ona se brzo širi dok se krećete sve na više. Na kraju ćete postati ogromno biće svjetlosti, ali za sada je dovoljno reći da ste započeli to putovanje. U međuvremenu, možete početi gledati prema naprijed na uzbudljivo vrijeme koje će vam dati svakojaka zanimljiva iskustva. Možda će vam se pojaviti mogućnost za susret s vašom svemirskom obitelji, i prilika za povratak na vaš zavičajni planet. Imate toliko toga za istražiti i cijeli niz misija koje možete poduzeti. Vaša budućnost će biti onakva kavu izaberete, a to će biti širenje svjetla nadaleko i naširoko.

Neki ljudi na Zemlji imaju izvjesni stupanj radoznalosti o svojoj svrsi da budu na Zemlji, i zanima ih život u cjelini, ali teško nalaze kojim izvorima znanja da vjeruju. Općenito govoreći, reći ćemo jednostavno da slijedite svoju intuiciju, jer će vas ona lagano voditi dalje kako bi pronašli odgovarajući izvor informacija. Jasno je da možete biti preplavljeni istinom, a to ima smisla kada se postupno dovedete na nivo koji će vam biti prihvatljiv. Imajte na umu da, kada jednom postanete receptivni za primanje informacija, sve više ćete ih dobivati. Svi vi imate vodiče i pomoćnike koji će "aranžirati" događanja tako da sretnete prave ljude, a također da imate prosvjetljujuća iskustva. To se ostvaruje s vašim znanjem i prihvaćanjem, iako možda nećete imati bilo kakvih sjećanja na njih u budnom stanju. Nikad niste ostavljeni da sami tražite bez pomoći, pa čak i one duše koje se valjaju u tami imaju pomoć pri ruci čim se obrate svjetlu.

Ponekad, u dubokoj depresiji, možete se osjećati kao da nemate ni jednog prijatelja na svijetu, ali pomoć je samo misao dalje. U ovim emocionalnim stanjima vi ste teško dostupni, ali ste obasjani ljubavlju koja će vas na kraju podići. Možda ćete se zapitati zašto se dopušta da doživite takvu traumu, a odgovor je "zbog iskustva" koje će omogućiti rast vašoj duši. Takve okolnosti i lekcije koje se trebaju naučiti, dovode do brzog rasta, što omogućuje da više svjetla bude privučeno k vama. Moglo bi se reći da je Zemlja mjesto strogog poslodavca, a to je uglavnom točno, ali također je mjesto gdje učite svoje lekcije mnogo brže.

Mi gledamo na Zemlju i vidimo duše na raznim fazama evolucije, i kako se one miješaju i rade jedne s drugima. Ponekad to dovodi do nasilnih djela, jer imaju tendenciju da postanu vrlo uskogrudne i sebične. Njih promatraju mnogo naprednije duše koje još uvijek mogu izvuči pouke iz toga bez da budu uključene. Interakcija između različitih grupa bića je dio iskustva koje vam omogućuje da evoluirate. Karma može biti vrlo komplicirana, ali budite sigurni da to radi savršeno, tako da sve uključene duše mogu imati koristi od nje. Vi biste se u stvari iznenadili kada bi znali koliko je pozornosti posvećeno karmičkim pitanjima, kako bi se osiguralo da sve uključene duše time dobivaju. Vi ćete bez sumnje biti razriješeni učenja, a nakon što se uzdignete iznad 3. dimenzije, vi ćete uspješno izbrisati karmu.

Dok su vaše oči otvorene za istinu o vašem postojanju, pojavljuje se sve više pitanja kako se vaš nivo svijesti širi, a tu su uvijek obrazovanija bića oko vas da daju odgovore. Čak i sada, ako se možete dovesti u stanje meditacije i očistite svoj um, tako da ste receptivni, možete komunicirati s višim bićima. Dajte im do znanja koje informacije trebate, i možete dobiti neposredan odgovor, ili on kasnije može doći do vas u trenutku kada ga ne očekujete.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek sa zadovoljstvom radim s Michaelom na vašem prosvjetljenju. Neka ljubav i svjetlo uvijek budu s vama.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge