Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, October 10, 2012

SaLuSa, 10. listopad 2012.

Sada je relativno mirna plovidba, iako ćete naići i na teže periode s kojima ćete se morati nositi. Ipak, bit će kratkog daha i to što ćete ih očekivati osigurat će da vam prouzroče minimum neugodnosti. Naši saveznici su svjesni koliko su blizu postizanja svojih ciljeva, a kao i uvijek, mi smo uz njih. Mogli biste razmisliti o činjenici da fizičke promjene na Zemlji nigdje nisu bile niti blizu katastrofične kao što je predskazano. Neki mogu ukazati na Fukushima incident, no to nije bilo prirodno uzrokovano već je bilo prikriveni napad. U biti, iako je tamo bio priličan broj zemljotresa što je tamo posve normalno, niti jedan nije imao ono što bi se moglo svrstati među ozbiljne posljedice. Mi smo svo vrijeme motrili takve pojave i minimalizirali smo njihove učinke.

Još uvijek smo izuzetno zauzeti Razotkrivanjem i već ove ste godine vidjeli mnogo dokaza naše pristunosti nego što je to prije bio slučaj. Tako se otvara put potpunom Razotkrivanju i ono će se dogoditi prije kraja ove godine. To će označiti masivne promjene u vašoj kolektivnoj svijesti te će vas odvesti u Novo Doba. Kao što znate, imamo mnogo toga za podijeliti s vama što će vas unaprijediti u skokovima i naletima. Bit će to uzbudljivo vrijeme za sve nas, a iluzija pod kojom ste živjeli bit će odstranjena. Iz različitih kontakata s vašim narodom tijekom posljednjih 60-tak godina, postepeno smo učinili da ste nas svjesniji. Sada je naša pristunost naširoko poznata i tek je nekolicina ljudi koji nisu čuli o našim brodovima koji su posjećivali Zemlju.

Kada će biti sagledano da vam dolazimo u miru i na pomoć, i posljednja prepreka da nas prihvatite bit će odstranjena. Zastrašujuće slike nas kako nasrćemo na vas da bi vas ostavili u strahu, više neće imati nikakvu snagu. Mi već znamo kojim svjetskim vođama se može vjerovati, a Barack Obama će predvoditi put. Čini se da ne možemo dovoljno puta ponoviti da bi uvjerili neke ljude, no on je visoko duhovna duša koja jednostavno čeka svoju priliku da započne sa svojom pravom misijom. On će ponovo ujediniti svijet u miru te će postaviti scenu za naš dolazak. Oni koji sumnjaju neće morati još dugo čekati da vide da govorimo istinu. Jednom kad ćemo vam se moći obratiti i objasniti naše zadatke da bi vas doveli na put doborobiti Uzašašća, vaši snovi će se ostvariti. Dualnost će postati povijest i prekrasni novi život će biti vaš, a u njemu će vladati mir i harmonija.

Dakle, sada ste u vremenu velikih očekivanja, a ona će biti ispunjena kako smo obećali. Vaše sadašnje vlade se još uvijek drže uobičajene politike koja poriče ono što znate da je istina, a mediji ih prate. Ipak, to će se sve uskoro promijeniti i istina će izaći na vidjelo. Mnogi su prodali svoje duše da bi zadržali svoje poslove i jednostavno obavljaju ono što im se naloži. Vi biste zaista trebali imati mogućnost uživati slobodno očitovanje sebe, a ne da ste podložni nepravednim zakonima koji su vas držali u pokornosti. U bliskoj budućnosti dogodit će se ponovno vrednovanje vaših zakona i oni koji su nepravedni i van vaših prava, bit će odstranjeni.

Kao što možete zamisliti, mnogo toga se mora obaviti, no u potpunosti smo na to spremni. Mi već znamo gdje se nešto mora poduzeti i neće biti nikakvih odlaganja da se stvari pokrenu. Vi ćete, naravno, biti veoma uključeni u naše zajedničke aktivnosti te budite sigurni da znamo koga možemo pozvati u pomoć. Do tada bi Mračni već trebali biti odstranjeni i rad se može neometano odvijati. Različiti jezici nam ne predstavljaju nikakvu prepreku jer vas mi čitamo telepatski i to je naš normalan način kontaktiranja među našim narodom. S vremenom ćete se i vi izvještiti u telepatiji, a govoreni jezik će nestati. Dokazi i z prošlosti će pokazati da smo znali vaša pitanja dok su vam se oblikvala u umu te smo na njih odgovarali prije nego su izgovorena.

Vaša budućnost je da budete poput nas i vi ćete postati Galaktička Bića sa svim značajkama koje vam sada pokazuemo. Na primjer, mi ne doživljavamo umor kao vi jer smo na višim vibracijama. Ipak, mi možemo poduzeti mjere da se obnovimo ukoliko to želimo. Mi imamo i pića koja su nam izvor energije, iako mi upijamo energiju iz energetskog izvora oko nas. U stvari, u lakšem tijelu vi nećete imati želje uzimati težu hranu te ćete jesti posve lagano, gotovo iz relaksacije. Mi imamo ono što biste mogli smatrati voćnim napitcima koji su veoma hranjivi, no nemamo alkohol. Mi na njega gledamo kao na otrov i nećete ga naći na našoj razini postojanja. Zapravo, nećete imati nikakve potrebe za težom hranom, a mi istinski ne jedemo niti životinje.

Budući da u višim dimenzijama uživate potpuno zdravlje, razumjet ćete da vam nisu potrebni lijekovi ili farmaceutski pripravci, pa čak niti operacije budući su naše metode daleko naprednije od vaših. Mi koristimo boju i zvuk za iscjeljenje koji su daleko efikasniji i bez negativih posljedica koje često za sobom povlače vaši tretmani. Pričekajte dok se vaši gradovi Svjetla pojave na Zemlji i vi ćete i sami iskusiti ono što smo vam opisali, pa čak i više. Uzbuđeni smo zbog vas, a i vi ćete uživati dok ćemo vam naše tehnologije činiti dostupnima. Život će biti umnogome drugačiji od onoga što sada poznajete i to vas sada čeka.

Prirodno je da bismo željeli da smo dalje odmakli no što smo sada te bismo upotrijebili jedan od vaših izraza da su “najbolje stvari u životu vrijedne čekanja”. Na Zemlji vi prolazite toliko stresa uslijed obaveza koje su vam nametnute te zbog ubrzanog ritma života. Sve to će nestati i jednostavno ne postoji u vibracijama koje donose neprestan mir i harmoniju. Nema “poslova“ koje opisujete kao svoja zanimanja, već se više bavite onim u čemu uživate da biste doprinjeli dobrobiti sviju ostalih. Spoznat ćete da imate još više slobode odlučivati što činiti sa svojim životima te zbog svojih viših razina svijesti, birat ćete to s odgovornošću.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i govorim u ime svih naših članova Galaktičke Federacije Svjetla kada vam želim svima sretnu tranziciju i prekrasno iskustvo kroz proces Uzašašća. Cijeli univerzum će gledati i slati vam ogromnu ljubav da bi vam pomogao na vašem putovanju. S vremenom ćete sresti svoje prijatelje i obitelji iz daleka u velikom ponovnom susretu.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preveo: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge