Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 10. svibnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 10. svibnja 2019

Mike Quinsey

Nema sumnje da, kako vrijeme prolazi, možemo vidjeti kako se mnoge promjene događaju, one se kreću od vremena do funkcioniranja velikog biznisa koji saznaje da ono što im je služilo u prošlosti više nije prikladno za tu svrhu. Srećom, napredak se postiže novim idejama i metodama, koje će ljude povući u novu eru gdje se mogu iskoristiti napredne tehnike i metode koje će brzo ostaviti iza sebe stare načine. Previše dugo vam je bilo zabranjeno mnogo toga što bi vam olakšalo život. To je vrijeme prošlo i nove ideje i izumi postupno izlaze na vidjelo i ne mogu se zaustaviti.

EKSTRAKT IZ “PRIPREMITE SE ZA DNK BITKU." (KRYON).

Sve što je u vama čini vas - svojim, djeluje manje od pola onoga što može. To je nešto što ste razvili tijekom godina slobodnog izbora dualnosti, odabrali ste koliko ćete mraka i svjetla staviti i gdje ga staviti. Odabrali ste koliko dobro mislite i koliko će vaša društva apsorbirati ideju da će suosjećajna misao izliječiti planet. Primarni test i osnovni test sada su se promijenili - tako ste ga dobro položili. U prošlosti smo vam rekli da ćete vidjeti rast ljudske inteligencije i suosjećanja, i to ćete vidjeti na tjelesnoj razini, jer kao ljudsko biće počinjete raditi na boljoj učinkovitosti to će biti očigledno, i dali smo vam te kanale i vi ih možete potražiti. Posljednji je bio nazvan "Konceptualni DNK" i govorili smo o tjelesnom ljudskom biću koje je prestalo imati ono što bismo mi nazvali "linearna imunološka reakcija", a to je kada bijele stanice tijela vide problem i jure prema njemu i bore se protiv njega. To je tako inteligentno kako to ide, a problem može biti i izvan njihove sposobnosti da se bore jer bijele stanice tjelesno nemaju inteligenciju da vide koncept osvajača.

Virusi su poznati kao inteligentni jer imaju ono što nazivate planom, dok bijele krvne stanice samo znaju za obranu. One ne vidi veću sliku, ne znaju ništa o karcinomima ili kako djeluju, kako se brane ili kako su imuni na bijele krvne stanice. U osnovi, konceptualni DNK postaje tjelesni sustav koji poznaje pojmove, i koji stvara ljudsko biće koje se može boriti protiv bilo kojeg virusa i bilo koje bolesti, jer je taj dio imunološkog sustava tako pametan kao i sve što ga može napasti konceptualno. To je napredak ljudskog DNK koji prolazi 30% i kreće se više prema 35% i 40%. Koliko majstora na planetu znate koji su umrli od virusa - većina ih je umrla od ruku ljudskih bića. Majstori planeta imali su DNK koji je djelovao daleko bolje od vašeg, a od nedavna neki čak imaju sposobnost stvaranja i manifestiranja stvari u svojim rukama – svijest uma iznad materije. Um ljudskih bića može kontrolirati stvari i to je bio nacrt, svijest nad fizikom je plan, uvijek je i bio.

KRAJ EKSATRAKTA

Kroz osobno iskustvo mogu jamčiti za spontano popuštanje. Prije otprilike 12 godina patio sam od slabosti koljena, toliko da je bilo bolno savijati noge jer se činilo kao da je iza čašica u koljenu bilo šljunka, a morao sam stajati umjesto da sjedim. Jedne sam večeri normalno otišao u krevet i kad sam se probudio sljedećeg jutra, na moje iznenađenje primijetio sam da me koljena više ne muče i da sam ozdravio - preko noći. Drago mi je što mogu reći da od tada nisam imao nikakvih daljnjih problema s njima. Neki ljudi će bez sumnje reći da su molili za čudo, i da nisu imali olakšanje njihovog bolnog stanja i to moram staviti u karmu, i iz bilo kojeg razloga su morali trpjeti svoju bol. Međutim, kao što to čine neke duše, nikada ne budite negativni i ostanite pozitivni jer je to jedini put da se oslobodite svog stanja. Očito pokušajte samo-iscjeljenje i zamišljajte da ste ozdravili, i vaše će tijelo reagirati.

Moć misli će se pojaviti vrlo često u budućnosti, jer će svaka duša koja je evoluirala na višu razinu steći takve moći i proizvesti "čuda" kroz njih. Razmišljajući o biblijskim čudima i dok oni koji pišu o njima nisu razumjeli kako su se ona dogodila, danas smo svjesniji. Važno je imati vjeru u sebe, ali budite spremni ostati postojani dok to pokušavate i nikada ne odustajete. Ponekad rezultati nisu uvijek neposredni pa se pripremite za rezultate koji se dobro odvijaju u budućnosti. Krajnje "čudo" je podizanje iz mrtvih a to sugerira tijelu da se vrati u ono što je bilo kada je bilo zdravo. Donja crta je, naravno, da kako vrijeme prolazi, zbog vibracija koje rastu će doći do točke kada će tijelo održavati svoje zdravo stanje, nikada neće zahtijevati ponovno izlječenje. Budućnost je puna ugodnih iznenađenja, a problemi prošlosti postupno će nestati.

Što vam se više govori o vašem pravom potencijalu sigurno će vas podići, da imate povjerenje da se izrazite potpunije i bez ikakve sumnje. Kako zamišljate, na primjer, kako se čvrsti predmeti proizvode naizgled od svježeg zraka, a odgovor je kroz moć misli. Majstori to mogu učiniti po svojoj volji, ali to ne čine jednostavno za pokazivanje. Ego je odavno otišao i nema želje da se "iskaže" ili uzdizanje samo da bi se steklo priznanje. Biti visoko evoluiran biti će novi način života za vas, a vi ćete se postupno s lakoćom ubacivati u to, jer je to sasvim prirodan razvoj.

Još jednom smo se dotakli onoga što vaša budućnost ima za vas, jer je važno da znate gdje vodi život i da ste spremni. Imati neke od tih promjena iznad sebe bez prethodnog upozorenja može vas preplaviti i naškoditi vašim šansama za mirno stjecanje novih iskustava. Kao i obično dodajemo da kao i u svakom drugom razdoblju učenja uvijek je pomoć pri ruci. Ali imajte na umu da oni neće raditi stvari za vas, ali će vam dati svaki poticaj da osigurate vaš uspjeh. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. To je zasigurno još uvijek potrebno jer trzanje mračnih uzrokuje toliko problema u ovim završnim danima njihove vladavine.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge