Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 3. svibnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 3. svibnja 2019

Mike Quinsey

Tko je rekao da vrijeme leti bio je u pravu i čini se da ide brže nego ikad. To svakako dokazuje da vrijeme nije konstantno i ne mislim da bi to netko osporio. Zatim krenite prema sljedećem razdoblju kada će vibracije postati toliko visoke da će se o svemu govoriti kao da je u sada. Možete razmišljati o tome da li sve ostaje zauvijek i postoji svaki razlog da vjerujete da je tako. Možete putovati unatrag kroz vrijeme, tako da negdje tamo možete vidjeti povijest onako kako su se stvari stvarno događale. Mnogo toga se ne bilježi u vašim povijesnim knjigama i u svakom slučaju često je pogrešno zapisano. Akasha zapisi su vaš glavni izvor informacija i takvi su da zapravo možete biti gledatelj na nekom događaju kao da ste stvarno tamo.

Ono što ćete otkriti je da se povijest ponavlja. Civilizacije često iznova i iznova prolaze kroz iste izazove, sve dok ne prikupe dovoljno iskustva da nauče svoje lekcije i idu dalje. Nikada ne prestajete učiti, krećući se od toga da ste jedna duša u grupi duša koje postaju sve veće i veće. Vaše ljudsko iskustvo je više bio test vaše odlučnosti da se suočite s bilo čime što iskrsne pred vas, a mnogi od vas su prevladali poteškoće i sada imaju dvije noge na putu prema uzašašću. Imali ste pomoć, ali ona je otvorena za svakoga tko prihvati izazov i pokaže odlučnost da uspije. Budite sigurni da svaka duša ima potencijal da se uzdigne, ali mnoge nisu prepoznale priliku.

Ne postoji hitnost izražena tamo gdje je vaša evolucija u pitanju, u stvari svaki život koji ste živjeli je planiran tako da odgovara vašoj sposobnosti da učite iz svojih iskustava. Dakle, nitko vas ne preopterećuje osim vi sami sebe, a to znači da vam se nikada ne daje više od onoga s čime se možete nositi. Kada je “ljudsko” iskustvo počelo eonima prije, napredak je namjerno zadržavan kako bi se dušama dalo dovoljno vremena da iz njih izvuku korist i polako evoluiraju. Nakon mnogih, mnogih života došlo je razdoblje u kojem se vaša evolucija ubrzala, i tako se nastavilo sve dok homo sapiens nije predstavljen kao još jedan korak prema rastu i završetku. Vaša povijest jasno pokazuje takav napredak u novije vrijeme koji se podudara s vašom sposobnošću da postanete više Biće Svjetlosti. Kao i u svakoj fazi vaše evolucije, mnoge druge duše s velikim iskustvom su vam na raspolaganju da vam pomognu.

Vaša je povijest revidirana i postaje vrlo očito da ne samo da ste imali pomoć od evoluiranih bića, nego su to bile i druge vrste kao što su Aviansi koji vas danas okružuju i čuvaju od bilo kakvih mogućih smetnji. Crteži u špiljama također jasno pokazuju da je došlo do posjeta Mravljih Bića, pa čak i Mantis Bića. Vama neka od njih mogu biti zastrašujuća, ali shvatite da su to bića puna ljubavi koja su dostigla vrhunac evolucije i daju svoje usluge kako bi pomogla mlađim dušama da evoluiraju. U njihovoj prisutnosti vi biste vidjeli da su njihove energije blage prirode i ni na koji način ne prijeteće niti neugodne. Postoje, naravno, i druge vrste bića koja su dobro evoluirala, ali su u službi sebi, a to su uglavnom reptili, ali žurno dodajemo da nisu svi negativni. Općenito se drže podalje od vas, ali povremeno u prošlosti, jedno je biće bilo u mogućnosti uspostaviti kontakt s vama. Neka vas to ne brine, jer vas štite viša bića svjetlosti.

Svjesni smo da postoji veliki broj ljudi koji jednostavno ne žele znati o drugim oblicima života, i očito nisu spremni za takva otkrića, i možete biti sigurni da nitko neće forsirati problem. Međutim, razotkrivanje mora ići naprijed za dobrobit onih duša koje su spremne proširiti svoju razinu svijesti. Evolucija je vrlo osobna stvar i vi se potičete da idete svojim vlastitim putem, po vašoj želji. Što bi moglo biti bolje od nježnog vam olakšavanja tempom koji vama odgovara i ne stavlja vas pod bilo kakav pritisak.

Između života, uz pomoć vaših vodiča, planirate sljedeću inkarnaciju, čiji se savjet poštuje zbog njihovog bogatog iskustva i znanja. Uz nekoliko iznimaka svi ste odabrali vlastito vrijeme da se inkarnirate na Zemlji na temelju onoga što ste naučili o svojim potrebama. Nije nužno da se inkarnirate u istu zemlju ili religiju i to ovisi o lekcijama koje trebate razviti. Svaki život je uređen kako bi vam pružio maksimalnu mogućnost za uspješno iskustvo. Propuštene šanse će se ponovno pojaviti, jer se vaš napredak mora odvijati uredno.

Prirodno, postoje vremena kada odrađivanje iskustava uključuje i druge ljude, a rad na situacijama postaje prilično zamršen. Često to uključuje i druge duše koje su odigrale ulogu u vašim prethodnim životima, a vi možete, na primjer, “dugovati” im uslugu u zamjenu za pomoć koju ste dobili od njih, ili obrnuto. Život može izgledati pun slučajnih događaja i mnogi jesu, ali u glavnom važni događaji su odabrani da omoguće određena iskustva koja mogu pomoći svim uključenim dušama. Najteži scenarij s kojim ćete se vjerojatno suočiti je kada se po potrebi rodite u obitelji u kojoj postoji potreba da jedni s drugima nastavite, i to tamo gdje su prethodne prilike propale.

Kada se završi svaki život, uvijek ga se može pregledati s bićima koja su razumjela vaš životni plan i mogu vam pomoći u prevladavanju problema s kojima ste se možda susreli. U tom slučaju možda nećete morati ponovno prolaziti kroz iste. Ono što može vidjeti kao šansu koja se događa još uvijek je vjerojatno da je planirana kao malo vjerojatna kako se može činiti. Zapamtite svaki događaj u vašem životu koji se čini namjeran i pokušajte odrediti njegovo značenje jer se ništa ne događa slučajno. Ponekad najteža iskustva za razumjeti su ona koja od vas traže neki oblik velikodušnosti, ali vi uvijek ne možete odgovoriti na taj način. Jasno je da, ako ste intuitivno potaknuti da pomognete, najvjerojatnije vas vaši vodiči “potiču” na to. Svakako slijedite svoju intuiciju i nećete pogriješiti. Vrijedno je podsjetiti se da svaka duša koja se utjelovljuje na Zemlji ima svrhu i plan, te su opremljeni sa svime što im je potrebno da osiguraju da njihovo iskustvo bude korisno.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge