Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 8. prosinca 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 8. prosinca 2017

Mike Quinsey

Godina koja je uvijek obećavala da će biti godina mnogih aktivnosti nije bila razočaravajuća, a neizvjesnost svjetske politike i dalje je u stanju promjena. Iza onih koje dolaze su spori ali sigurni potezi za uspostavu vlada koje ne samo da predstavljaju istinski interes ljudi već ih stavljaju na prvo mjesto. Zato će doći do većeg broja promjena i one pokazati jasan pomak prema otvorenom i iskrenom predstavljanju. Vlade su trebale biti od ljudi, i za ljude, i u ne tako dalekoj budućnosti to će biti tako. Očigledno, oni koji su obuzeti starim načinima drže se vlasti po svaku cijenu ali njihovi pokušaji da izbjegnu promjene biti će bezuspješni. U sadašnjem Novom dobu nema mjesta za stare načine, a oni koji će voditi putem spremni su zauzeti položaje koji će omogućiti veliki napredak, dovodeći do pravednog društva u kojem se svi jednako tretiraju i imaju iste mogućnosti napredovanja.

Mnogi će vidjeti ove promjene u svom životu, i zasigurno svjedočiti prvim potezima koji ukazuju na njihov početak dovođenja do novog društva temeljenog na ljubavi svih ljudi. Svi su jednaki u očima Stvoritelja i voljeni su bez obzira na kojoj su razini, jer sve se događa zbog njihova iskustva i evolucije duše. Zapamtite da sve duše doživljavaju iskustva prema njihovim potrebama, i ne bi im se trebalo suditi na temelju njihove sadašnje inkarnacije. Čak i oni koji se prepuštaju negativnoj strani života uče važne lekcije i treba im se pomoći da prevladaju njihov nedostatak duhovnosti. Takvo znanje dolazi svima u prikladno vrijeme kada su spremni za to, a zatim ih mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Trenutno, jer ste sada dobrano u Novom dobu, postoje neograničene mogućnosti za brz razvoj. Oni koji mogu držati um otvorenim bez pred-koncepcija koje se temelje na prethodnim učenjima moći će prihvatiti najnovije koje mogu biti u velikoj mjeri intuitivne. Nikad ne zaboravite činjenicu da su stara učenja bila za neka druga vremena i da su služila svojoj svrsi, vrijeme je da prijeđemo na veće razumijevanje. Bit će onih koji se pokušavaju prilagoditi novim učenjima na stari način tumačenja, i to može zadovoljiti one koji tek trebaju krenuti, ali prava poruka će vjerojatno biti izgubljena zbog toga. Neki osjećaju da je vrijeme kratko jer uzašašće uskoro dolazi, a vi ćete morati podignuti svoje vibracije kako biste se držali informacija koje dolaze. Individualno biste trebali moći prosuditi svoj napredak i pokušajte se ne brinuti o tome koliko dobro radite. Možete biti sigurni da, ako održavate svoju želju da uzađete i primijenite učenja u svom svakodnevnom životu, vi ćete uspjeti.

Budućnost će biti toliko svijetla i uzbudljiva jer će uživati u životu bez ikakvih problema koje sada doživljavate. Vibracije se podižu, i malo po malo promjene koje ste najviše željeli se događaju. S kaosom koji se još uvijek odvija na Zemlji znamo da je teško shvatiti kako i odakle dolaze promjene, ali one već poprimaju oblik. Pred vama su velike promjene i očito se ne mogu dogoditi preko noći, a one prve ostaju gotovo iste, iako se prilagođavaju tamo gdje je potrebno u pogledu promjenjivih vremena u kojima se nalazite. Nova vlada Sjedinjenih Država biti će veliki primjer koji će ostatak svijeta slijediti, a s time biti će rezolucija koje će donijeti atribute Novoga doba u život. Narodi svijeta će ih slijediti jer oni očito ne žele zaostati, a kvaliteta života će porasti. To se ne može postići preko noći, no namjera je jasna i mnogo pomoći će doći iz drugih sfera.

Dragi moji, borili ste se u mnogim životima, imali svoje trenutke potpune blaženosti, ali i vremena mnogih pokušaja i razočaranja, ali to vas je učinilo jačim i kroz svoju predanost uzdigli ste se iznad nižih vibracija i u svjetlo. Nema apsolutno nikakvog razloga zašto ne biste trebali ostati na višoj razini i sve dok držite svoj fokus na svom cilju, nesumnjivo ćete biti uspješni i uzaći. Zato nemojte biti zbunjeni onim što se događa oko vas, budući da se nalazite na markantnoj udaljenosti od linije cilja. Mir i ljubav koju ste oduvijek tražili gotovo su vaši i kad se jednog dana osvrnete, složit ćete se da vam se napor koji ste uložili više nego isplatio. Gledajte iznad svakodnevnih događaja i znajte da vam toliko duša na obje strane vela daje podršku.

Uzašašće ni na koji način nije kraj vašeg evolutivnog putovanja. Zapravo, to će biti početak pojave vašeg pravog Ja, Višeg Ja, koje je daleko od onoga što ste sada. Trenutno ste, tako reći, na dnu ljestvice, s nogama na prvoj stepenici s cjelovitim pogledom na nova iskustva pred vama. Do tada ćete biti dobro pripremljeni za svoj sljedeći krug iskustva i imat ćete veliku ulogu u odlučivanju o tome što će biti. Prekrasna majka Zemlja vas je odgojila i vodila kroz duga razdoblja testiranja, koja su često uzrokovala da vam padnu vibracije, ali svaki put ste nastavili borbu i nastavili svoju evoluciju.

Kao što biste sad trebali biti svjesni, prošli ste marker i krenuli novom stazom u novi ciklus. Gotovo sve stvari starih vibracija više vam nisu potrebne da biste ih i dalje nosili i imate priliku označiti novi put bez nošenja prtljage koja je prethodno akumulirana. Imate veliku priliku da odlučite o svojoj sljedećoj avanturi, imajući na umu da su vaša iskustva za vašu još veću evoluciju. Vaša iskustva bit će sasvim drugačija od vaših prethodnih, jer negativne energije neće biti u mogućnosti da ometaju vaš napredak. Prošli ste kroz vrijeme testiranja dualnosti i bili ste uspješni, a sada je vrijeme da uživate u plodovima svojih napora i iskustava.

Neki smatraju čudnim da vaša prisutnost u svemiru nije privukla više pažnje, osobito kad je ljudska rasa ovladala svemirskim putovanjima i već je otišla izvan Zemljine atmosfere. Razlog je uglavnom zato što, da niste bili izolirani od znatiželjnih svemirskih putnika, vjerojatno bi se mogli miješati u vašu evoluciju i unazaditi vas. Neki su zasigurno prisutni na Zemlji što ide unatrag tisuće godina, ali naučili su se držati po strani. Njihovi su svemirski brodovi često viđani diljem Zemlje, ali je bilo malo ili nimalo kontakata s vama. Ta svemirska bića koja su povijesno povezana s vama kao što su Plejadanci, povremeno su se pokazivala, ali više vole biti u pozadini. Naravno da će kontaktirati ljude na Zemlji kada bude prikladno, jer je njihova uloga slična onoj koju imaju roditelji prema svojoj djeci. Neće proći dugo prije nego što se promjene okolnosti, a posjetiteljima u svjetlu i ljubavi ponudit će se dobrodošlica da dođu na Zemlju.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge