Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 1. prosinca 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 1. prosinca 2017

Mike Quinsey

Dragi moji, budućnost leži u vašim rukama jer ste bili u stanju 2012. godine preći u novi ciklus, te sada stvarate put do uzašašća. Trenutno vam izgleda da vlada kaos, ali čak i sada gorućih problema je sve manje. Sadašnje uzdižuće energije vuku dalje i ostavljaju niže energije za sobom, a uskoro će doći vrijeme kada će mračni imati malo energije s kojom da se hrane. Budite sigurni da je već ima manje i to će rezultirati prekidom njihove sposobnosti da utječu na događaje na Zemlji.

Oni od svjetla nastavljaju sa svojim dobrim radom i osjećaju da promjene dolaze. To im daje sve veću samouvjerenost i hrabrost da poguraju svoje planove, da očistite Zemlju od onih koji nemaju ljubavi ili obzira za druge duše koje žele podići svoje vibracije. Međutim, neće moći zaustaviti takav napredak koji je zaređen da vodi duše sve do uzašašća. Više vibracije već šire svjetlo, što rezultira čišćenjem područja u kojima ga nema omogućujući mu da se vrati. Vidjet ćete lagani povratak onih koji rade za svjetlo, koji su se morali zaustaviti zbog stalnog sukoba s mračnima. Stvari se mijenjaju, a s novim energijama koje dolaze na Zemlju, uzdizanje dobiva zamah. Budite uvjereni da, kao svjetloradnici, što više širite svjetlo, tim više ga privlačite sebi.

Od sada većina vas će postati svjesna da imate Više Ja koje zna više o vama nego vi. Neprobuđene duše imaju malo ili nikakvo znanje o radu Višeg Ja, a kamoli razumiju njegov odnos prema njima. Ipak vas održava što je više moguće na vašem životnom planu, kao što je dogovoreno prije vaše inkarnacije. Postoje i druge inteligentne energije koje vas također drže na dogovorenom putu kao i vaš DNK, a također i urođeno o kojem tek počinjete učiti. Promjene u tom pogledu su zbog toga što ste prošli marker 2012, a sad ste zakoračili na jedan drugi put i novi ciklus koji pozitivno vodi do uzašašća. U tom smislu sve duše su dobile iste mogućnosti da budu uspješne i čim "najave" svoje namjere da će učiniti sve što je potrebno da idu cijelim putem, pomoć se uvijek daje, i nijedna duša ne mora prevladati izazove sama.

Put je jasno zacrtan i bilo bi dobro da se fokusirate na svoj cilj, ignorirajući aktivnosti oko vas što često rezultiraju kaosom. Nije na vama da se brinete o napretku drugih, budući da svi dobivaju ogromnu pomoć kao i vi, a na njima je da ulože potreban napor da bi postigli uspjeh. Shvatite da je čovječanstvo u cjelini napravilo nekoliko pokušaja da dođe do ove točke gdje može uzaći, a nakon toga, svaka se duša potiče da uloži svoje srce i dušu u postizanje uspjeha. Nagrade su beskrajne i još uvijek morate naučiti o predivnim prilikama koje će vam one donijeti. Malo njih nema pojma o tome što to znači, ali s vremenom sve više i više ćete s tim biti upoznati.

Znamo da dobre i ljubazne duše koje čvrsto napreduju žele svojim obiteljima i prijateljima da ih na isti način prate. Međutim, vi ne možete znati što trebaju učiniti kako bi uzašli, ili gdje su trenutno na putu do završetka. Neki ovaj put neće uspjeti, ali će sve biti bolje za njihova iskustva koja će ih prebaciti u sljedeći ciklus. Kad su obitelji u pitanju, ponekad je vjerojatno da će svi članovi zajedno uzaći, budući da su bili povezani u mnogim prethodnim životima. Svi napreduju na način koji odražava koliko je duša napredovala i od nikog se ne očekuje da će se napregnuti više nego što može podnijeti.

Nikada nemojte zaboraviti da ste stekli stotine, ako ne i tisuće dobrih prijatelja tijekom mnogih života u nižim dimenzijama. Mnogi će vam se pridružiti u velikom broju slučajeva, ako biste imali iskustva koja unapređuju vašu evoluciju. Vjerojatno će takva prijateljstva dovesti do stvaranja snažnih obiteljskih veza koje vas drže zajedno u mnogim inkarnacijama. Sve u svemu vi planirate iskustva koja vam omogućuju da se uzdignete kako ih ne bi trebali ponavljati. Dakle, kada se suočite s izazovima, prihvatite ih dobra srca znajući da sve što se događa ima svrhu, a osobito u ovom trenutku kad dobivate sjajnu priliku da uzađete.

Znamo da neke duše imaju ambicije da evoluiraju, ali nisu sigurne kako tome pristupiti. Prvo i najvažnije izdvojite ta razdoblja tišine u vašem životu, kada se možete smiriti i slušati svoje Više Ja. To neće biti u obliku razgovora, ali ideje će pasti u vašu glavu kako bi vam se dale smjernice o tome što trebate učiniti. Nakon što budete uspješni, pratit će vas vodiči koji će se truditi da utječu na vas na način koji će vas staviti na put koji će ispuniti vaše potrebe. Možete naravno "razgovarati" sa svojim Višim Ja i vodičem u bilo koje vrijeme i vaše potrebe će biti zabilježene. Od izuzetne važnosti u tim vremenima je vaša potreba za brisanjem stare karme, stoga nemojte brinuti o tome kako je do nje došlo, ali odgovorite na najbolji način kako biste osigurali uspjeh i onda nemate potrebe ponovno proći kroz to iskustvo. Neće biti prvi put da ste se suočili s takvim izazovima, tako da ćete možda intuitivno osjetiti da vam je već poznato to što radite.

Život je naporan u ovom trenutku i mnoge su duše pristale na brzu stazu prema uzašašću, no budite uvjereni da se od vas nikad neće tražiti da preuzmete više nego što biste mogli podnijeti. Dakle, što god da se pojavi prevladajte to znajući da bi trebali biti sposobni to prevladati. Buduće mogućnosti uskoro će vam pokazati da su stari načini završili, i nitko ih se na kraju neće moći držati. Čovječanstvo bi zbog toga trebalo napraviti veliki korak naprijed, a s njim će doći toliko otkrića, novih metoda i izuma koji će uvelike povećati vašu kvalitetu života. Samo čekaju na pravo vrijeme da se otkriju, i to nije previše daleko. Zato nemojte dopustiti da postanete razočarani onim što se događa oko vas, jer je to neizbježan ishod čišćenja energija niskih vibracijskih koje umiru jer više ne mogu ostati u sve većim vibracijama koje se događaju.

Svjetloradnici šire dobre vijesti onima za koje znaju da se bude na istinu. Jednostavno ih nježno vodite do nje da ih ne preplavite, znajući da će im sjeme znanja pomoći da rastu i da razumiju što se događa oko njih. Mnoge se duše još uvijek spuštaju nadolje zbog niskih vibracija, ali one moraju pronaći svoj put, tako da saznaju da postoje mnogi pomoćnici koji ih pokušavaju podići. Svi će se probuditi u svoje vrijeme, a ishod se ne može i ne bi se smio forsirati.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge