Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, July 4, 2012

SaLuSa, 4. srpnja 2012

Kada je u pitanju razumijevanje onoga što se događa u svijetu, doslovno postoje dva tabora, oni koji ne znaju ili ne brinu i oni koji znaju, no posežu za različitim objašnjenjima. Potrebno je biti veoma otvorenih sustav vjerovanja da bi se prihvatile promjene koje mijenjaju cijeli koncept osobe, a o tome o čemu je život u biti. Najteži dio prihvaćanja jest to što su mnogi na koje ste se ugledali lutke Iluminata koje su održavale laži što su vas držale u njihovim sponama. Na sreću, podizanje vibracija uzdiže ljude iz tame i, kako rastu njihove razine svijesti, oni počinju kritički promatrati svoja uvjerenja. Sada postoji mnogo istinitih informacija i slijedeći svoju intuiciju sigurno ćete početi poimati istinu. Samostalno proučavanje će vas pripremiti na još veće razumijevanje jer će s našim dolaskom, uz mnoga napredna bića, istina će vam zuriti u lice.

Poimanje istine nema ništa sa inteligencijom koja, zapravo, često može i zasmetati jer je za mnoge ljude pitanje čistog shvaćanja. Niti vam se može garantirati istina okretanjem religioznim pokretima, budući da je ono što je započelo kao istinit pokušaj da se osvijeste ljudi, postalo korumpirano. Shvatit ćete da oni koji naučavaju istinu, da vam je ne nameću, već je jednostavno prikažu kao koristan alat za vaš osobni razvoj i potragu. Nametanje kontrole kroz zastrašivanje posljedicama uslijed ne pridržavanja određenih uvjerenja, nije ništa drugo do strahovitog iskrivljivanja istine.

Sve što trebate znati je pohranjeno duboko u vašoj podsvijesti. To je način na koji postajte svoja vlastita osoba i intuitivno ćete znati što je prihvatljivo i što zvuči kao istina. ipak, uvijek budite otvoreni na širenje svojih spoznaja jer kako rastete u svome shvaćanju, vaš razvoj će se nastavljati u čizmama od sedam milja. Upijajte materiju malo po malo dok se osjećate ugodno s onim što ste prihvatili i otkrit ćete da će vaša razina svijesti prilično brzo narasti. Zapamtite da ako ono što vam je ponuđeno ne rezonira s vama ili ne nosi više energije Ljubavi i Svjetla, malo je vjerovatno da je istina.

Kad ćemo se moći otvoreno susresti s vama, bez ikakvih ograničenja provjerite sve što vam ponudimo jer mi nismo bogovi već se možemo samo takvima činiti budući da smo mnogo dalje odmakli na putu razumijevanja. Mi ne možemo izvoditi čuda, a naše napredne tehnologije rezultat su našeg boljeg razumijevanja i iskorištavaja prirodnih energija koje ispunjavaju Univerzum. Vaši znanstvenici sučesto svjesni potencijalnih unapređenja, no nedostaje im praktično znanje da to i ostvare. Ipak, nekima su pomagali drugi vanzemaljci tijekom niza godina uz dodatak znanja stečenog pručavanjem naprednih tehnologija iz srušenih letjelica. Umjesto da podijele takva unapređenja, oni su ih većinom držali tajnima iz razloga moći i kontrole nad svijetom. S našim dolaskom to će se sve promijeniti i takve tajne će biti obznanjene na korist svima, zajedno sa slobodnim pristupom našim tehnologijama.

S punim pravom ste uzbuđeni vidicima prekrasne budućnosti, slobodne od nepotrebne kontrole i ograničenja vaše slobode. S time će stići i razine sreće koje niste osjetili veoma dugo vremena. Dodajmo i da su Mračni identificirani i već ih se odvodi da bi vas se oslobodilo karcinoma koji je gotovo uništio vašu civilizaciju. Nakon toga će uslijediti čišćenje koje će odstraniti sve znakove njihovih negativnih energija i njihove sposobnosti da vas preuzmu. Mir je blizu i sve problematične točke će biti obrađene i rasčišćene da bi se omogućilo odstranjenje svih tragova ratova i vojnih sila. Mir nije opcija, on je vaše pravo da živite slobodni od ometanja u prakticiranju svojih vlastitih načina da živite u skladu sa svojim kulturama.

Kada će biti objavljena priroda zločina mračne Smutnje, razumljivo je da će se osloboditi ogroman gnjev te će to biti vrijeme kušnje da ostanete mirni i ne izgubite kontrolu nad sobom. Imajte na umu da naše sposobnosti i tehnologije su takove da niti jedan zločinac neće izbjeći da odgovara za svoje zločine. Nema potreba da vi pokušate preuzeti pravdu u svoje ruke, već jednostavno dopustite da se stvari odvijaju svojim vlastitim tokom. Daleko bolje ćete utrošiti vrijeme tako što ćete pomoći pri ostvarivanju stabilnosti u vašoj okolici i širenju smirenosti tamo gdje će biti potrebno. No, ne morate sve učiniti sami budući da će naši saveznici preuzeti istaknute uloge, a s vremenom ćemo i mi biti tu da vam pomognemo.

Vi ste na rubu povjesne pobjede nad Mračnima i vrlo skoro ćemo okončati njihove akcije. Doista su namjeravali iskoristiti svaku priliku za dramatičan poraz, no mi ćemo reducirati njihove aktivnosti što više možemo. Omogućit će se razvoj nekih okolnosti, a tijekom kojih se nadamo zaskočiti Mračne na djelu. Oni znaju da im je vrijeme ograničeno i da im je malo preostalo prije nego budu odstranjeni iz prometa i poništeni. Život će jedno vrijeme postati hektičan većini ljudi te su neizbježne neke neugodnosti zbog razmjera promjena. Ne brinite o tome jer će ubrzo sve biti i više nego nadoknađeno. Oni među vama koji su pogođeni u manjoj mjeri trebali bi tražiti priliku da pomogu onima kojima je to potrebno, dijeleći sve pšto možete.

Kakva je prekrasna avantura pred vama i vi već znate da je vaše Uzašašće osigurano. Pomislite, nakon tisućljeća ste stigli do kraja dualnosti, prošli ste kroz najtamnija razdoblja koja ste ikada iskusili. U isto vrijeme, bilo je to i razdoblje koje je bilo veoma važno za vašu razinu evolucije. Dalo vam je mogućnost da se razvijete brzinom koja je prije bila nezamisliva tijekom vašeg vremena u nižim vibracijama. Srećom, možete, prema svojoj želji, odbaciti sjećanja na to te se umjesto da se sjećate mnogih života što ne bi služilo vašem najvišem dobru.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i pozdravljam vas ispred Galaktičke federacije Svjetla. Mi smo tek jedna od mnogih grupa koje su prisutne oko vaše Zemlje da bismo svjedočili događaju koji će biti jedinstven kada je u pitanju Uzašašće, a koji je na vaše buduće zadovoljstvo i u interesu cijelog događaja sniman. Predstavnici civilizacija čak i iz drugih Univerzuma prisutni su ovdje jer i oni imaju interesa od toga što se događa u vašem Univerzumu. Vi ste zvijezde veličanstvenog univerzalnog spektakla koji će doslovno obasjati vaš svijet.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge