Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, July 2, 2012

SaLuSa, 2. srpnja 2012


Doista je stiglo zanimljivo razdoblje dok se približavate potvrdama uhićenja koja su se počela događati. Vaša prava su takva da imate vlast odstraniti one koji su počinili djelo izdaje protiv vas. To su evidentno neophodni koraci koji omogućavaju da se odrigraju važne promjene koje će vas dovesti do slijedeće faze plana. Više nema načina da se ignoriraju pokrenute akcije i naši saveznici traže izvore koji će rado pratiti ono što se događa. Zasigurno će s objavama koje su u planu ljudi biti umireni, a mi očekujemo da će ih prenijeti i mediji. Uskoro će se doći do trenutka kada se vijesti više neće moći skrivati ili ignorirati, a znamo i da će biti različitih načina prihvaćanja istih. Ipak, očekujemo da se predsjednik Obama obrati svijetu da bi ohrabrio ljude te im objasnio da su akcije pozitivne i da je u svačijem interesu da se obnovi svjetski mir. To će odjeknuti diljem svijeta i nadmašit će sve pokušaje Mračnih da to osujete.

Mi iz Galaktičke Federacije Svjetla ćemo još neko vrijeme nastaviti djelovati iz pozadine, no tražit ćemo i prvu priliku da provedemo razotkrivanje. Ono se neće ticati samo povijesti našeg rada za vas i s vama, već i općenitih činjenica prikazanih u svjetlu vaše evolucije kroz tisuće godina. Tako ćemo nam biti pružena i prilika da vam predstavimo različite civilizacije s kojima ćete se sresti. Svi će imati neku poveznicu s vama, ako su imali imalo udjela u vašoj genetskoj evoluciji. Na razini duše, svi potječemo iz istog Izvora, no putovali smo različitim putevima već prema našem izboru iskustava. Razlike među nama, dakle, ne postoje jer se svi razvijamo kao i vi osim što su neke duše na višim razinama nego druge.

U skokovima i preskocima vrlo brzo ćete se naći uzdignuti na slijedeću razinu vašeg rasta. Mnogi od vas su već spremni za novi način života koji će vas pripremiti za povratak u više razine koje će sstići sa Uzašašćem. Čeka vas prekrasan ispunjavajući život koji će se činiti poput raja nakon vaših iskustava u dualnosti. Ne samo da ćete razumjeti kako energija stiže u vaše živote, već i kako je koristiti za svoje potrebe. Naglasak će biti stavljen na različite načine na koji može biti korištena pa i kao sredstvo putovanja kroz prostor.

Na Zemlji provodite velike količine vremena putujući u onome što mi doživljavamo kao zastarjele oblike putovanja. Više neće biti nužno gubiti toliko vremena na taj način i bit će vam podarena tehnologija koja omogućava gotovo trenutačno stizanje na odredište. Sve je bazirano na korištenju besplatne energije koja je čista i ne zagađuje. Mračni su već razvili neke letjelice tog tipa, a sama tehnologija im je poznate već jako dugo vremena. Vama je bila uskraćena upotreba te tehnologije tako da se ne bi utjecalo na tradicionalne metode putovanja te da im se tako osigura moć nad drugim zemljama.

Vaši snovi će se ostvariti i najdivnije promjene će popratiti slobodu koja će vam biti vraćena. Toliko ste se navikli na to da ste kontrolirani u doslovno svemu što činite da ste zaboravili kako je to biti slobodan. Iskusit ćete to prije Uzašašća, ali zapamtite da sa slobodom dolazi i odgovornost neupuštanja u aktivnosti koje predstavljaju opasnost ili štetu za druge. S ostvarenjem vaših viših razina svijesti, doći će i suosjećajnije i uravnoteženije razumijevanje o tome kako se odnositi prema drugim dušama. Želja je biti Jedno sa svim životom što će vam omogućiti da zauzmete svoje mjesto među onima s kojima ćete se združiti. Znamo da grubost zemaljskih vibracija nije provodna za miroljubivo postojanje te ste neprestano pred izazovom održavanja mira i kontrole nad svojim emocijama.

Tisućljećima ste bili iskušavani i na probi, često ponavljajući istu lekciju mnogo puta iznova. Dokazali ste da možete postojati u naprednoj civilizaciji i dobrodošli ste na više razine. Podigli ste svoje razine vibracija i to će osigurati da budete spremni uzaći. Oni koji nisu spremni neće pokazivati namjeru napustiti dualnost i, u skladu sa svojim izborom, nastavit će svoja iskustva na istoj razini. Putevi koji se pred vama otvaraju su jasno definirani i ne možete napredovati dalje od onoga što vam je sukladno. Ipak, sve je u neprestanom stanju promjene i vi ćete s vremenom napredovati kao i sve duše.

Otpustite svoje zemaljske vezanosti i umjesto toga budite u stanju spremnosti proširiti svoju svijest da bi usvojili ono što će biti novi način života. Kako ćete sve više učiti o nama i imati priliku posjetiti nas na našim brodovima, pa ćete iz prve ruke vidjeti kako živimo i miješamo se sa drugim civilizacijama. Svi rade jedni drugima na korist i blagoslov je imati mogućnost tako djelovati. Aspekt ega je pripitomljen i vlastite potrebe se ne stavljaju pred potrebe drugih. Mi smo drušvo sloge i stavljamo svoje energije na raspolaganje Vrhovnom Stvoritelju. Tako postupati daje nam veliko zadovoljstvo i niti jedan trenutak ne pomišljamo da to ograničava našu slobodu u bilo kojem pogledu. Volimo svoj posao i doprinos koji ostvarujemo Svemu Što Jest u rastu drugih životnih oblika.

Naši životi su ispunjeni i potpuno zadovoljavajući, a tako je jer služimo na svoj vlastiti način. To nije ništa više ili manje od pomoći koju biste pružili svojoj vlastitoj braći i sestrama. Svi smo, napokon, jedna velika obitelj koja poštuje dar života koji nam je podaren od naše/g Oca/Majke Boga, te nam je pruženos sve što bismo ikad mogli trebati da uživamo u svom postojanju. Mi smo i su-tvorci sa Bogom tako što smo postigli više stanje postojanja i sposobni smo koristiti te darove s potpunom odgovornošću. Na Zemlji tek malobrojni razumiju potencijalnu moć koju imaju i ne uviđaju da su odgovorni za način na koji evoluira njihova civilizacija. Posljedično, žet ćete ono što ste sijali i zbog toga ste završili u dualnosti. Ipak, pronašli ste izlaz iz nje i mnogi su sada u mogućnosti iskorisiti priliku da uzađu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želim vam najsretnije razdoblje koje će vam donijeti oslobođenje od dualnosti.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge