Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 17. listopada 2018


Matthew Ward - 17. listopada 2018

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Počnimo s odgovorima na dvije stvari koje najviše brinu čitatelje – prvo, obavezno cijepljenje djece. Znanstvenici vanzemaljskih specijalnih snaga neutraliziraju koliko god je moguće toksina u cjepivima; ipak, kontinuirano suprotstavljanje cijepljenju djece kao preduvjeta za pohađanje škole je neophodno kako bi se prekinula ova praksa koja je uzrokovala stanja poput autizma kod mnoge djece. Kemija i imunološki sustav tijela su pod stresom uzrokovanim živom, a mladi koji su posebno ranjivi trpe neurološka oštećenja koja rezultiraju simptomima vrlo sličnim autizmu, što je vrlo rijetko. Opozicija može biti pojačana smanjenjem inokulacija koje savjetuju oni zdravstveni radnici koje nagrađuju proizvođači cjepiva ili koji vjeruju lažnim tvrdnjama da su „preventivna“ cijepljenja protiv gripe i drugih bolesti nužne mjere javnog zdravstva.

Mi dodajemo da su cjepiva, kao i prvi lijekovi, razvijeni u korisne svrhe. Svaka inovacija koja je dizajnirana da bude od koristi može se prilagoditi za zlonamjerne svrhe, a to je ono što su Iluminati učinili u svakoj fazi civilizacijskog napretka.

Druga stvar je 5G bežična tehnologija koja nudi visoko ubrzanu brzinu i veću pojasnu širinu. Ova nova generacija komunikacijskih usluga još uvijek je u fazi razvoja i testiranja tržišta, a članovi svemirske obitelji smanjuju utjecaj emisija na tijelo relativno malog broja izloženih ljudi; kad krene masovna proizvodnja uređaja, ti će članovi proširiti svoju tehnološku pomoć u skladu s tim. Značajan faktor je količina svjetla u tijelu – što je više svjetla, tim je veća vibracijska brzina, pa je tijelo manje sklono utjecaju emisija.

Kako društvo saznaje činjenice o cjepivima i učinak tih emisija koje mogu imati na električne sustave tijela, javnim zahtjevima će se zaustaviti nepotrebna cijepljenja a sva elektronska oprema i uređaji bit će dizajnirani s brigom o sigurnosti zdravlja kao najvažnijim razmatranjem.

U prethodnim porukama smo odgovorili na pitanja čitatelja o američkom predsjedniku Trumpu u jednostavnim izjavama koje potvrđuju njegov nedostatak predsjedničkih kvalifikacija i rasuđivanja i da on koči napredak svoje zemlje. Sljedeći izvadci iz nekih od mnogih sličnih reakcija na našu posljednju poruku pokazuju da želite objašnjenja i mi ih trebamo ponuditi.

„Izgleda da njegovo ponašanje baš ne sliči nekome tko pokušava napraviti važan posao rušenja Iluminata.“ „Čini se da on ne brine o nikom drugom osim o sebi. Može li Matthew objasniti to?“ „Trump je patološki lažljivac. Zašto bi mu netko u međunarodnoj grupi vjerovao?“ „Molim vas, zamolite Matthewa da razjasni o tom čovjeku u bijeloj kući.“ „Čini se da je naš predsjednik jako daleko od „svjetla“ riječima i postupcima. Kako to da na to nije odgovoreno?“ „Ako će Matthew predstaviti Donalda Trumpa kao nekoga tko radi na rušenju zlih i odvesti nas u svjetlo, on nam duguje objašnjenje o tome kako se jednom iznimno odvratnom ljudskom biću može dati takva odgovornost za promjenu svijeta.“

„Ono što ne mogu razumjeti je zašto je netko glasao za tog narcisoida, ženomrsca, rasističkog lažljivca koji pompozno i sirovo udara. Od trenutka kad je započeo kampanju bilo je očito kakva je on osoba.“ „Ako Matthew osjeća da je to za najveće dobro, može li odgovoriti o ovom kontrastu koji vidimo u svim akcijama koje je Donald Trump poduzeo a koje su destruktivne za mnoge programe koji pomažu okolišu i zdravlju i dobrobiti naših američkih građana?“ „Ne mogu razumjeti kako Amerikanci mogu izabrati čovjeka poput Donalda Trumpa da bude njihov predsjednik.“ „Možete li mi objasniti kako on može biti tolika suprotnost energiji ljubavi za naš svijet i još uvijek za rušenje Iluminata.“ „Trump je vrlo odvratan čovjek koji je izazvao puno ljutnje i podjela u zemlji. Zašto je takav moralno bankrotirani čovjek izabran da bude na tom položaju? To nema smisla.“ „Želim osjetiti vjeru u političko vodstvo ove zemlje, ali nalazim toliko toga čemu nedostaje autoriteta. Kome mi vjerujemo?“

Prvo kažemo da je naša ljubav prema Donaldu Trumpu bezuvjetna, kao što je i za sve druge duše na Zemlji. Dok odgovaramo na ta pitanja i komentare, bit će bez osude ili kritiziranja njega, nego radije izravni prikaz onoga što mi znamo.

Kad je ušao u predsjedničku utrku, nije imao bazu potpore koju su drugi kandidati imali. Da bi izgradio bazu, dao je obećanja za koja je znao da bi privukao ravnatelje u industriji fosilnih goriva i bankarstva koji su željeli ukidanje propisa o njihovim poduzećima; bogate i korporativne čelnike koji su željeli niže stope poreza; pojedince koji su htjeli da njihova vjerska uvjerenja budu ozakonjena u zemlji; one koji nisu željeli imigrante u zemlji; i mnoge ljude koji su osjećali da ih njihova vlada zanemaruje dok drugima omogućuje da napreduju. Donošenje zakona i politika koji bi usrećili glasače tog sektora bilo je izravno u skladu s ciljem gospodina Trumpa da poništi sve što je mogao što je prethodna administracija ostvarila.

Koliko mi znamo, on nije blizak imenu Iluminati – njegova „uvrnuta Hillary“ bila je kao „isušivanje močvare“ i „gradnja zida“, slogan koji je smislio da privuče i zadrži potporu istomišljenika. Iako je bio u pravu o „uvrnutoj“, nije imao nikakvih dokaza da bi to potkrijepio sve do nedavno, a mi smo svjesni da je želi „staviti iza brave“ kako bi mogao reći: „tako sam vam i rekao“. Dok taj sebi služeći razlog nije za divljenje, on nema nikakvog utjecaja na to zašto je on uključen u međunarodnu grupu koja radi da se prekine aktivnost Iluminata – kao što je navedeno u našoj zadnjoj poruci, to je predsjednički ured koji on drži. Također smo svjesni da, dok drugi u grupi s njim postupaju s dostojanstvom koje se dodjeljuje čelnicima države, oni imaju malo poštovanja prema njemu i oprezni su u onome što otkrivaju. Ali oni znaju da je njegova suradnja od bitne važnosti – on je lider zemlje gdje su većina iz vrha Iluminata njeni građani i s njima se mora postupati unutar pravosudnog sustava te zemlje.

„Persona“ Donald Trump. Njegova egocentričnost, hvalisavost i iskrivljavanje istine o sebi i svojim postignućima, i imenovanje osoba koje laskaju o njemu često nadilazi njegovu kompetenciju koja proizlazi iz duboko usađene nesigurnosti i potrebe za dokazivanjem, djetinjastim osjećajima koji se pojačavaju kako godine prolaze. Tijekom povremenih trenutaka kad se ta sjećanja pojavljuju, njegov strah i zbunjenost rezultiraju ponavljajućim frazama, neodgovarajućim i pogrešnim riječima, ili gestikulacijama. Kako bi prikrio svoje kratke propuste gubitka kontrole, on namjerno ponavlja fraze ili geste tako da se uvijek čini da je to radi naglašavanja; međutim, njegovi mentalni procesi nisu tako oduševljavajući kao što su nekad bili. Da bi vidjeli i poštivali druge, prvo se mora voljeti i poštovati sebe, a, suprotno od percepcije javnosti, Donald Trump nema takve osjećaje za sebe – to je zato što ne može osjetiti ljubav ili poštovanje, empatiju, zahvalnost, suosjećanje, oprost ili brigu za druge. Umjesto toga, on ima nagon da pobijedi, da uspije, da kontrolira, da dobije i zadrži, i ne dopušta da zakon ili etika ometaju postizanje njegovog cilja. Da, to je sigurno, on nije jedini u tom smislu – to je da su ga njegovo široko publicirano bogatstvo, poslovni pothvati, odnosi, i sada, predsjedništvo, držali u središtu pozornosti. On se boji gubitka svega toga. Ispod njegovog javnog razmetanja hrabrošću i samopouzdanjem je strah od gubitka, a u strahu nema svjetla.

Povjerenje je zarađeno, a ako pojedinci djeluju tako da ne izazivaju vaše povjerenje, oni to ne zaslužuju. Neka to bude tako i dajte svoje povjerenje tamo gdje je zasluženo: vašoj intuiciji, instinktu, savjesti, nadahnuću i težnji. Živjeti u skladu s vodstvom duše evocira osjećaj unutarnjeg mira čak i kad okolnosti nisu zadovoljavajuće.

A sada, draga obitelji, molim vas da ostavimo ovo pitanje sumnje u predsjednika Sjedinjenih Država. Ne kažemo da su ti osjećaji neopravdani! Ali daleko bolji smjer za vašu energiju je u svjetlom ispunjenim mislima i osjećajima. Svjetlo, ista energija kao i ljubav, koja je u svakom od vas, je snaga koja transformira vaš svijet.

„Čini se nemogućim da sami uništimo kabalu. Ako nam vanzemaljci pomažu kao što vaše i druge kanalizirane poruke kažu, što čekaju?“ Vanzemaljska obitelj na planetu i na brodovima koji ga okružuju pomažu vam cijelo vrijeme na svaki dozvoljen način. Oni se ne mogu miješati u ničiju slobodnu volju osim da spriječe pokušaje pokretanja nuklearnog rata, što je prema Stvoriteljevom dekretu, ili da se izazove pandemije, što je po Božjem poštivanju izbora Gajine slobodne volje.

Evo još jedno razmatranje. Zemlja je domovina tamošnje civilizacije, a po univerzalnom zakonu, njeno je pravo i odgovornost da manifestira svijet kakav želi. Međutim, u ovom vremenu u svemiru bez presedana, druge civilizacije su ovlaštene da pomognu ljudima Zemlje, a vi ste volontirali da im pomognete da shvate da imaju moć da svoj svijet učine onakvim kakvog žele. Na razini duše oni to znaju – realizacija koja je još uvijek nebulozna na razini svijesti postat će jasnija budući da se vibracijska stopa nastavlja ubrzavati.

Čak i bez svjesnog znanja njihove urođene moći, njihov napredak je hvalevrijedan, a vaša postojanost u svjetlu bila je neprocjenjivi doprinos. Razmislite o bezbrojnim osnovnim pokretima koji poboljšavaju uvjete na selima i u gradovima diljem svijeta; pronalaženje genijalnih rješenja izazovima u zdravstvu, obrazovanju, komunikaciji i multikulturalnim odnosima; očuvanju okoliša; humanom tretiranju životinja; širenju filantropske pomoći i humanitarne pomoći. Sva ta postignuća su isječena iz stalnog kabalinog osiromašivanja, uništavanja, fanatičnosti i nasilja; a spomenuta međunarodna grupa radi da se kabala, Iluminati, okrive za njihove zločine protiv čovječanstva.

Posade će se spustiti sa svojim tehnologijama, a vanzemaljci koji žive među vama će vam se predstaviti, to je sigurno, ali to će se dogoditi tek onda kad se kabalina globalna mreža uništi. Bog je zadužen za vrijeme prigode koja se obično naziva razotkrivanje, a odlučujući faktor je osiguranje sigurnosti za sve. To će doći s uklanjanjem prijetnji od snaga koje su još uvijek pod komandom Iluminata i s civilizacijom koja je spremna za susret sa strancima iz drugih svjetova. Podizanje vibracija pomaže u ukidanju svih mračnih aktivnosti i priprema ljude Zemlje svjesno i duhovno za važan dan pozdravljanja i drugih članova svemirske obitelji.

Ljubljene sestre i braćo, svjetlosna bića iz cijelog svemira vas podupiru bezuvjetnom ljubavlju i poštuju vaše služenje posvećeno Gaji i njenoj civilizaciji.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge