Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Matthew Ward - 15. rujna 2018


Matthew Ward - 15. rujna 2018

S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovo je Matthew. Ako osjećate da se nešto važno odvija, možda odgovarate na energiju nastojanja iza kulisa koja je spremna za akciju. Ti napori razlog su zašto govorimo o nevjerici brojnih čitatelja da su ruski predsjednik Vladimir Putin i američki predsjednik Donald Trump u međunarodnoj skupini koja radi na ukidanju kriminalnog imperija Iluminata i drže krivce odgovornima.

Nije li realistično da bi se čelnici tih dviju moćnih nacija mogli uključiti u takav vitalni globalni pothvat? Nije li realistično da samo osobe na pozicijama s takvim stupnjem utjecaja mogu iskorijeniti stoljetnu kontrolu nad vašim svijetom? Je li njihovo sudjelovanje zapravo nebitno od kada Rusija ima dokaze da su kriminal Iluminata i mnogih na vrhu tog tajnog društva američki građani, koji moraju biti izvedeni pred lice pravde te nacije?

Ipak, iznenađujući broj čitatelja napisao je da smo "uništili", "potkopali" ili "izgubili (našu) vjerodostojnost" jer nismo stalno ponavljali bijes, frustraciju, osudu i strah u svojim e-porukama o dvojici predsjednika. Niske vibracije tih emocija ne mogu postojati na ovoj stanici, ali ih razumijemo – one su sveprisutne u vašem svijetu, i zato je to pitanje od takve važnosti. Univerzalni zakon privlačnosti - slično privlači slično - u stalnom je kretanju, a energija niskog vibracijskog osjećaja pruža više situacija za pobudu iste vrste reakcija. Ovaj ciklus koji se stalno ponavlja ne služi vam dobro.

Podizanje svjetskog jarma korupcije, prijevare i ugnjetavanja zahtijeva visoku vibraciju misli i osjećaja ispunjenih svjetlom. Svjetlo, ista energija kao i ljubav, je ono što će manifestirati mirni svijet u kojem ljudi poštuju jedni druge i surađuju za dobro svih, gdje svatko živi u skladu s prirodom i jednako sudjeluje u veličanstvenom obilju Zemlje. Draga braćo i sestre, nikad ne sumnjajte u vašu sposobnost da stvorite takav čudesni svijet! On već cvate u kontinuumu, a vaša predanost kao svjetloradnika volontera pomogla je da to postignuće bez presedana zaživi.

Naš odgovor na sljedeći e-mail također će odgovoriti na pitanja i komentare drugih čitatelja o klimatskim promjenama. "Matthew, možeš li reći da je Zemlja dehidrirana - s pustinjama i nejednakom raspodjelom vodnih resursa - i da su klimatske promjene koje se sada odvijaju promjena od dehidrirane površine zemlje do potpune hidratacije? Ali, najviše od svega, možeš li dati pojedinosti o tekućoj manipulaciji vremenom - tko, gdje, kako. I što možemo učiniti da to zaustavimo, ako bismo trebali nešto učiniti."

Dehidrirano zemljište će postati hidratizirano, to je sigurno, ali budući da su klimatske promjene rezultat ljudskog lošeg postupanja s planetom, to će imati malo utjecaja na tu transformaciju. Pustinje će opet postati obradive zemlje i sve vode pročišćene Zemljinim vlastitim djelovanjem uz pomoć vaše tehnologije kada izađe iz supresije mračnih i tehnologije vanzemaljskih članova naše univerzalne obitelji koje će biti uvedene. Bit ćete zaprepašteni kojom brzinom vaše oštećeno okruženje može biti vraćeno u zdravlje i živost!

To je na Zemljinom horizontu, a sada govorimo o danas. Manipuliranje vremenom tehnološkim povećanjem i usmjeravanjem brzine vjetra i intenziviranjem ili smanjenjem aktivnosti oblaka da se izazovu pljuskovi ili suša, djelo je Iluminata, kabale. Ne trebaju započeti događaj od nule, samo pogoršati bilo kakvo postojeće stanje da bi služilo njihovim interesima. Oni mogu pretvoriti blagu oluju u uragan, pretvoriti malu vatru u požar, podizati ili spuštati temperature, pojačavati podrhtavanje u potresima ili vulkanskim erupcijama.

A energija tih događaja nije ograničena samo na područja na kojima se događaju - ona se širi globalno, da tako kažem. Tajfun koji ide prema Indoneziji, na primjer, ne samo da pokreće uvjete tisućama milja daleko, nego i pobuđuje stvari unutar planeta. Ohrabrujuća riječ ovdje je da tehnologija vanzemaljskih letjelica smanjuje opseg razaranja koje su planirali IIuminati - svjedoči smanjenjem snage uragana Florence. Ipak, ako se vrijeme i seizmička aktivnost događaju prirodno, oslobađanje negativnosti će se ublažiti, a Zemlja će biti i dalje na putu do umjerene klime na globalnoj razini.

Ipak, bilo bi nepošteno okriviti Iluminate za sve abnormalne vremenske i "prirodne" katastrofe koje ste proživljavali. Zagađenje vašeg zraka, zemlje i vode; duboko rudarstvo, bušenje i slaganje; uništavanje kišnih šuma i uništavanje rijeka pridonose klimatskim promjenama, što dolazi zajedno s oštećenjem okoliša. A u velikoj su mjeri takve situacije nastale modernizacijom vašeg svijeta, budući da su proizvodi i usluge industrije omogućili zaposlenost i povećavali udobnost i praktičnost mnogima. Sve veća svijest da napredak u tim aspektima ne može nastaviti štetiti planetu potiče vizionarske inovacije u proizvodnji energije, inženjeringu, gorivu, gradnji, transportu, poljoprivredi i recikliranju otpada u korisne oblike.

Postoji još jedan, a možda i glavni, doprinos ekstremnim vremenskim uvjetima - bezbrojne energetske trake s dodacima negativnih misli i osjećaja. Ovo je mjesto gdje i kako možete i "trebate učiniti nešto". Govorili smo o važnosti svjetlom ispunjenih misli i osjećaja na cijeloj letjelici, a potrebno je i djelovanje. Budite s povjerenjem i optimizmom o budućnosti kako biste potaknuli pojedince da gledaju prema naprijed pozitivnije; njihova nova perspektiva će ih motivirati da govore slično, i tako dalje i tako dalje. Podržite napore lokalnih organizacija da podignu okolnosti za potrebe zajednice. Budi glas za umjetnost, koja hrani dušu. Sudjelujte ili pokrenite grupu za očuvanje lokalnog okruženja, štednju energije, uspostavite i financirajte skloništa gdje se životinje ne ubijaju. Sve što promiče pozitivne stavove i poboljšavaju situacije emitira visoke vibracije koje "osvjetljavaju vaš svijet" i ubrzavaju Zemljin povratak u svoj bivši raj.

"Matthew je govorio o vremenu koji se ubrzava i sada se pitam: što se događa s našim konceptom vremena kada planet prijeđe na sljedeću gustoću? Hoće li se vrijeme ponovno usporiti/prestati postojati?" Svijest stanovništva rasti će odgovarajuće s uzašašćem Zemlje u veće gustoće, a ovisnost o satovima i kalendarima postupno će prestati kad život u kontinuumu postane prirodan. U ovom trenutku, pojam bezvremenosti vama nije razumljiv, niti je to potrebno, ali budite uvjereni da će tranzicija proći bez napora.

"Rekli ste da neke informacije u vašim porukama dolaze od Nirvaninih promatrača Zemlje. Razlikuju li se od drugih duša u duhovnom životu? Kako funkcionira njihov informacijski sustav?" Zahvaljujemo ovom čitatelju da bismo vas upozorili da vam doista trebamo reći o tim sakupljačima informacija i pružateljima usluga i kako oni pružaju usluge Zemlji i našoj voljenoj obitelji.

Detaljna izvješća promatrača nadopunjuju informacije koje prikupljamo od lokaliziranih i planetarnih vibracija i relevantnih tokova u Zemljinom energetskom polju potencijala, tako da je njihova pomoć značajna. Međutim, najvažnija uporaba njihovih podataka služi vam u načinu na koji možete spasiti život vanzemaljskim specijalnim snagama na planetu čija izvanredna svojstva djeluju na web-lokaciji ili na daljinu i posade na vašem nebu. Ostali korisnici uključuju Vijeće Nirvane, duše na stanicama poput naše koje također pomažu ljudima na Zemlji da se probude i evoluirale su civilizacije koje "filtriraju" univerzalne principe odabranim znanstvenicima i filozofima na Zemlji.

Sva komunikacija između promatrača i korisnika je telepatska, i uz nekoliko izuzetaka, milijuni promatrača su duše čiji je posljednji život bio na Zemlji. Izuzeci bi se mogli nazvati "posjećivanje profesionalaca" članova evoluiranih civilizacija koji imaju napredno znanje i iskustvo, a, baš kao i u vašem svijetu, oni koji imaju više znanja i oni koji imaju manje. Promatrači se izmjenjuju kako bi promatrali "24/7" aktivnosti na Zemlji koje su unutar njihovih područja znanja.

Udaljimo se od teme na trenutak. Stanovnici Nirvane nikad se ne umaraju, pa je stoga rad u smjenama samo da bi se pružila svima prilika da služe u praćenju polja ako tako izaberu. U koje od mnogih područja zapošljavanja ući uvijek je osobni izbor, a isto je i samo zapošljavanje - stanovnici mogu provoditi svoje vrijeme radeći sve što ih ispunjava. Možda putovati po svijetu, slijediti obrazovne interese, razvijati umjetničke talente ili vještine, uživati u ljetnim i zimskim sportovima, oblikovati i manifestirati kućni dekor, materijalizirati zabavu poput TV programa, sudjelovati u kazališnim prezentacijama, opuštati se u samoći ili nastavljatii ljubavnu vezu, ili bilo koju kombinaciju tih izbora zajedno s epizodama zapošljavanja ako to žele.

Nadalje, područje praćenja uspostavljeno je prije gotovo četvrt stoljeća u linearnom vremenu. Prije svršetka, bilo je nedopustivo da bilo tko u Nirvani zaviruje ili prisluškuje život na Zemlji, osim ako postoji ljubavna veza, a oni imaju energetski štit koji poštuje privatnost osoba koje vole stanovnici tog područja. Nakon što je Stvoritelj odredio da više neće biti nuklearnih eksplozija u svemiru, a Bog je ovlastio civilizacije sa sposobnošću da se spriječi da se to učini, služba nadzora Nirvane uspostavljena je kao komunikacijski alat koji sprječava takvu masovnu devastaciju i proširio se na druga područja pomoći Zemljinim životnim oblicima.

Sada, dakle, broj monitora koji se fokusiraju na isti cilj varira vezano za ono što se događa na Zemlji, i da li je taj broj stotine ili tisuće, svi uspoređuju svoja zapažanja kako bi osigurali točnost prije prenošenja informacija relevantnim korisnicima. Najkritičniji ciljevi su nuklearno oružje i energija, od kojih je sud ludosti u svijetu treće gustoće. Promatrači sa stručnim znanjima na tim područjima gledaju razvoj događaja u svim zemljama koje imaju te objekte i održavaju otvorene kanale sa posadama brodova i vanzemaljskim specijalnim snagama. Kada se posadama kaže da se projektili s nuklearnim bojnim glave pripremaju za lansiranje, oni koriste svoju tehnologiju na brodovima da uzrokuju kvarove, stoga su svi pokušaji slanja bojnih glava na njihovo odredište propali.

Kada promatrači otkriju rizik u nuklearnoj elektrani, obavještavaju članove specijalnih snaga koje mogu spriječiti razvoj eksplozivne situacije. Katastrofa u Japanu bila je jedinstvena. U to vrijeme Iluminati su i dalje kontrolirali tehnologiju koja bi mogla inicirati i održati mamutske potrese, a ništa nije moglo spriječiti nastanak tsunamija. Ubrzo nakon toga, posada je stigla tako da je tehnika njihovih brodova mogla pomoći specijalnim snagama da kolege održe zračenje unutar opasnim razina i minimiziraju aktivnost u reaktorima.

Drugi primjer praćenja koji usporava rasprostranjenu smrtonosnu situaciju ima veze s iluminatskim laboratorijski osmišljenim bolestima. Informiranje znanstvenika specijalnih snaga o tim razvojima omogućilo im je da virusi postaju impotentni prije njihova otpuštanja i sprječavaju planirane pandemije.

Promatrači koji se koncentriraju na vašu atmosferu ostaju u kontaktu sa posadama i dušama napredne civilizacije koja se pojavljuje kao oblaci na vašem nebu, dva izvora koji smanjuju otrovne aspekte kemijskih i drugih onečišćujućih tvari. Praćenje skupina koje promatraju Zemljina mora i oceane obavještavaju članove posebnih snaga koje mogu u određenoj mjeri sačuvati grebene i morski život u vodama koje postaju zagađene. Kada je bušotina eksplodirala od obale Teksasa prije nekoliko godina i izbacilaq naftu u Meksički zaljev, ti su promatrači puštali tonove koji su vodili morski život daleko od širenja nafte. Otkrivanje vatre vilinskim rašljama i onesposobljavanje oružja nije bilo u okviru nadležnosti vanzemaljaca - to je bila odgovornost pojedinaca čije su odluke omogućile katastrofu u okolišu.

Pored kolaborativnih napora za informiranje i djelovanje, znamo od promatrača o nepubliciranim aktivnostima pojedinaca koji utječu na ono što se događa u vašem svijetu. Zato bismo vam mogli reći da su podanici Iluminata u SAD-u oni koji su namjestili demokratske izbore 2016. godine pokušavajući učiniti isto na predsjedničkim izborima, na primjer, i da Rusija nije kriva za brojne optužbe protiv nje. Da smo primili iste informacije od specijalnih snaga vanzemaljaca u raznim obavještajnim agencijama, to potvrđuje točnost izvješća promatrača.

Kao i sva ostala svjetlosna bića u ovom svemiru, promatračima nije dopušteno da se miješaju u slobodu bilo koje osobe, nego imaju misiju da zaštite Zemlju i njezine životne oblike, ovlašteni su pomoći u promjeni ishoda mračnih namjera i smanjiti učinke štetnih uvjeta. Draga obitelji, kad računate svoje blagoslove, uključite ove duše i bezbroj drugih u našu univerzalnu obitelj čija je pomoć za vašu dobrobit neprocjenjiva.

Sva svjetlosna bića poštuju vaše služenje na Zemlji i podupiru vas s nedostižnom moći bezuvjetne ljubavi.

______________________________________

LJUBAV i MIR

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge