Home > > Blossom Goodchild - 20.08. 2015

Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla 20.08. 2015

Radi smrti majke i komplikacija s očuhom ja se još uvijek nalazim u Engleskoj. Početkom rujna se nadam povratku u Australiju. Prema tome...bila bih jako zahvalna da se obavijest o novokanaliziranoj poruci proslijedi na web stranice, jer nisam u mogućnosti koristiti internet za svoju mailing listu. Zahvaljujem. Veselim se povratku i vraćanju u normalnu kolotečinu. S ljubavlju Blossom.

Pozdravljam vas moji prijatelji. Prošla su skoro dva mjeseca kako nismo bili u kontaktu. Nadam se da je, s obzirom na moju energiju, danas pravo vrijeme za još jedan razgovor. Očito je da ima mnoge informacija koje se tiču razgovora o «Stupovima svjetla» koji su «nestali» negdje krajem 2011. Izgleda da je njihovo pojavljivanje širom svijeta učestalo (s obzirom na ono što saznajem od svojih čitatelja). Jesu li to ti «Stupovi» o kojima ste nam govorili? Ukoliko da, možete li kazati nešto više o njihovoj svrsi? Zahvaljujem.

Mi «dolazimo» u tvoju glavu uz puno suosjećanja i «snage uma»*. Ono o čemu govoriš je uistinu ono što smo najavljivali, a opet, s naše točke gledišta...dolazi upravo u pravo vrijeme!

Uistinu!, Ma što je tih par godinica među prijateljima!

Za više dobro svega, stvara se i pojavljivat će se sve više i više takvih fenemona. Kao što smo prije govorili...ove energetske zrake su ovdje da bi pomagale. One unutar sebe stvaraju vrtlog koji omogućava da ono iznutra njih prođe kroz...te da rezonira i da se spoji unutar vaše zemaljske atmosfere, kako bi pomoglo zadano kretanje vašeg planeta prema naprijed.

Već samom svojom prisutnošću...oni šalju i nude više energije....i to ne samo prema neposrednoj okolini gdje se pojavljuju...nego ta moć koja postoji unutar njih omogućava da se njihova «svrha/djelovanje» širi na daleko većem prostoru.

Oni su...do sada...postavljani na takva mjesta koja omogućuju njihov «rast» iz unutrašnjosti vaše Zemlje te da bi se tako napunili i osnažili do svog najvećeg kapaciteta.

Prije ste isto tako govorili o znanju koje je sadržano u njima?

Mi bismo radije koristili riječ «informacije»

O čemu?

Informacija koja se daje Jednom i Svima za pomoć u napretku Božanskog plana.

Kako primamo tu informaciju?

Oni će vam je ponuditi putem telepatskih ulaza u vaša bića. To se neće dogoditi tako da pojedinac doživjeti «udar groma» i da će se u njega ona prenijeti tempom koji bi raznio osjetila. To su VISOKO razvijene svjetlosne zrake koje su konstruirane tako da...traženu informaciju... šalju tempom koji je primjeren onima koji su je spremni primiti.

Znači li to da će samo neki od nas biti u stanju primiti ovu informaciju...ili je ona za Sve?

Ona je svakako za Sve a opet one su koncipirane tako da će (s jedne strane) proširiti «vidokrug» onima koji će ostali blokirani u svojim obrascima...dok na drugoj strani skale...one će o «patentima» za Novu Svjesnost sadržavati informacije najviše kvalitete.

Možete li to objaniti malo detaljnije?Unutar sheme onoga ŠTO ĆE BITI... vašem Planetu je mnogo toga potrebno da bi obnovio ono što je oslabilo ili bilo skoro uništeno. Ti stupovi sadrže «operativni plan» da bi se omogućila obnova takvih stvari. Postoje mnogi...ono što mi nazivamo...»zemaljski timovi», koji možda u ovom trenutku...nisu svjesni svoje svrhe. Ali na drugoj razini..oni su se suglasili da budu «avanturisti» i da se izlože i ponovo uvedu puteve tehnološog napretka...koji će se nastaviti nasuprot onome za što je odlučeno da se NEĆE pomagati.

Dakle, time mislite...tehnologiju kojom bi se očisto naš Planet itd

Točno. Oni djeluju na prekrasan način koji sadrži puno informacija/znanja ali...kako da to formuliramo da biste shvatili? Znanje je pripremljeno da bi se «predalo» pojedincima koji prihvaćaju svoju ulogu. Možemo li to objaniti na slijedeći način? Recimo kao vaše računalo...ispod vrškova vaših prstiju nalazi se znanje i informacija za sve. Ali ono ovisi...ne ovisi li?...o onome što «privlači» dušu koja odabire što će ona točno uključiti radi primanja te informacije.

Na primjer...Ima li netko strast za cvijećem...on se neće uključiti da bi primao informacije o pogonskom sistemu raketa. To nije njihovo «područje». Prema tome, oni će se uključiti kako bi primali znanje o cvijeću. Raketni stručnjaci čine isto u odnosu na raketni pogon.

Prema tome...informacije koje će stizati iz ovih Stupova će se filtrirati prema «struci»...koje postoje u bezbroj varijanti...tako da će prava informacija «pronaći» duše koje su se dogovorile...i koje će vjerojatno iskoristiti...određenu temu.

Kada će neke duše primiti više informacije/podataka...to će biti na dogovoreni način zato da bi se mogla provesti naredna faza/korak «programa»Za one koji neće biti tako duboko involvirani kroz taj način...oni će isto tako primiti puno energije da bi uzdigli svoje duše i doveli ih na mjesto «ravnoteže» kako bi i oni mogli nastaviti dalje...svojim putem. Međutim, rekli bismo..na jedan ubrzaniji način nego što bi to inače učinile...u slučaju da se ti Stupovi nisu pojavili.

Ovo svakako zvuči vrlo kompleksno da bi se posložilo. Ima nekih koji tvrde da te Stupove uzrokuju atmosferski poremećaji...zapravo vremenski uvjeti.

Treba dozvoliti razvoj različitosti...kako bismo inače došli do svoje odluke o ISTINI.

Nama to nije važno. UISTINU nije važno što bilo tko «odluči misliti» u vezi ovih STUPOVA SVJETLA. Jer...ONI SU ONO ŠTO JESU...i oni će izvršiti svoju misiju...bez obzira na sumnje i na strah koji se mogu pojaviti.

Isto tako, zapamtite najdraži prijatelji...postoje...sada...faktori koji djeluju na neistine o mnogim stvarima a povezani su s vašim tehničkim komunikacijskim sistemima...konstruiranim da čine upravo ono što čine....stvaraju zbunjenost i šire strah.

Mogu li ja sada lijepo skrenuti, na vaš stav u vezi teme o kraju rujna? Znam da smo malo razgovarali o tome prije nekog vremena... ali izgleda da se tema o ovom «vremenskom okviru» širi kao šumski požar...i pitam se biste li nam mogli malo pojasniti..naravno s VAŠEG gledišta...i prihvaćam da to ne mora biti baš «u skladu» s onim o čemu drugi prenose kanalizirane poruke ili spekuliraju.

Najdraža Blossom, najdraže duše...ono što smo mi odlučiti objaviti što se tiče ovog «razdoblja» je naravno ono čega smo MI svjesni...a tiče se odvijanja svega onoga što je bilo do sada, a koje će na taj način dovesti do određenog klimaksa/vrhunca.

Ponavljamo...ono što smo već prije spomenuli...da će do kraja vaše godine 2015. biti puno više toga, o čemu ćete moći uzbuđeno i glasno govoriti.

Prema tome vi ne «pratite igru» tvrdeći da će se do kraja rujna dogoditi velike promjene?

Mi smo Federacija svjetla. Ono što vam mi odaberemo dati, na putevima Uzašašća duše, to je na individualnoj razini...za pojedinca.

U najvećem dijelu informacije koje dajemo...one su koncipirane tako da djeluju na mnogim razinama...pomažući mnogima...i dosežući ih u ravnoteži razumijevanja...bez obzira da li je Jedan «svjesniji» nego Drugi. Poruke su namijenjene svima...a opet, ovisno o nečijoj razini buđenja...one se primaju na raznim razinama. Neki...shvaćaju na puno dubljoj razini... njihovo značenje. Drugi...samo ovlaš i površno.

Bez sumnje...tvrdimo da u bliskoj budućnosti dolazi vrijeme kad će vaš Planet Gaia...vaša božanska majka Zemlja...primiti «eksploziju» ENERGIJE LJUBAVI kakva još nije bila doživljena.

Ova ENERGIJA LJUBAVI je taj «magični napitak» kojeg su mnogi od vas dugo čekali. Ona će SJATI više nego išta što ste do sada proživjeli... prvo i ispred svega u vaši srcima....

Isporuka ove Energije će vas doseći kako biste ...kako je to često govorila Blossom...»pokrenuli ovaj show». Mi ne govorimo o datumu...ali najavljujemo da će vaša riječ «Ubrzo» biti puno više «Ubrzo» nego što to mislite.

Upravo mi je na pamet pala prekrasna misao...jeste li je vi pokrenuli?

Da.

Molim, biste li je podijelili s nama ? Vi ste u tome puno elokventniji!

Stupovi svjetla koji će kroz kratko vrijeme postati daleko uočljiviji...su velik dio ove Više Energija koja vam pristiže. Oni će se aktivirati u određenim važnim trenucima...kad, ne samo da će biti vidljivi očima...nego će samom svojom aktivacijom...emitirati svoju Energiju «na van»...u pulsirajućoj vibraciji...što će kod pojedinaca uistinu izazvati suze krajnjeg ushićenja

Međutim, koliko ja znam...kad se oni pojave...ne ostaju duže. Prema tome, kako je to moguće?

Najdraža Blossom, Svemir djeluje na misteriozne načine. Čak i kad su se neki pojavili i zatim nestali... oni su ostavili, ...rekli bismo... svoj «otisak». Njihova energija je i nadalje tamo. Tako će sve više i više tih otisaka biti postavljeno na mjesta...jer oni se pripremaju.

Za što?

Za vrijeme njihove aktivacije.

Da li će se svi onda odjednom «uključiti»?

Ne. Jer se različiti Stupovi sastoje od različitih stupnjeva Energije.To je doista složena aktivnost koja je vezana uz «kada i kako»...i UISTINU...bilo bi nam malo teže objasniti aktivnosti vezane za «pokretanje» i «aktivacije» tih dragocjenih Zraka.

Znači da ih možemo očekivati još i više?

Još puno više

Kroz moju glavu ponovo prolaze riječi «svjetlosni show». Jesu li ti Stupovi dio «svjetlosnog showa» kojeg ste spominjeli u prošlosti?

Oni su kanal u procesu...i za sada....ostat ćemo na tome.

Danas vas napuštamo u spoznaji da «zagrijavanje kreće»Uđite u sebe...duboko u svoje duše i OSJETITE TKO STE VI.

Uzbuđenje radi ove ISTINE će se pojačati.....dok se pripremate za vremena, za koja ste jednom izgubili vjeru da će se ikad ostvariti.

Oh! Prije nego što odete...na brzinu...željela sam vas pitati u ime mnogih koji izgleda da prolaze kroz ista iskustva kao i ja...ovaj osjećaj «Ja sam gotov»...ta «praznina»....ova «praznoća/tupost» koju osjećamo...koja nam se pojavljuje...da li to znači da smo uistinu prazni i stoga spremni da se ispunimo VIŠIM energijama koje nas čekaju?

Dajemo ti odličan za zaključivanje.

Međutim tu su očito i neki koji ne proživljavaju isto...zašto je tako?

Svatko od vas je pojedinačni slučaj. Nitko...ponavljamo...Nitko neće propustiti ovu ZLATNU PRILIKU. Prolazi se mnogim putevima...ali svi oni vode do vrhunca vašeg izbora radi kojeg STE ovdje.

Sada moramo prekinuti naše Energije ili ćeš biti jako iscrpljena.

Dakle, puno vam hvala. Pitala sam se da li je moja vibracija dovoljno visoka unutar mog sadašnjeg okruženja. Izgleda da je. Šaljem vam LJUBAVI, LJUBAVI I još više LJUBAVI.

Primamo LJUBAV od svih...dok se miješate s našom LJUBAVLJU... da bi spojili ENERGIJU u najviše.

*
Trebala sam proguglati riječ «Fortitude»(«snaga uma».Znala sam njeno značenje ali nisam bila sigurna da paše u rečenicu. Međutim, osjećam da su se tako izrazili upravo stoga što sam tek prošla kroz posebno teško razdoblje, i tako su, koristeći je, smirili moje srce: «Snaga uma koja osobi omogućava da s hrabrošću izdrži bol ili teškoće»

Ovdje je nekoliko web stranica koje sam dobila a koje se tiču Stupova svjetla (Pillars of Light)

http://galacticconnection.com/strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/#sthash.8gCNvxlM.dpbs

https://www.youtube.com/watch?v=326ottFgpto

https://www.youtube.com/watch?v=GcckJAh52cU

http://www.spherebeingalliance.com/blog/pillar-of-light-phenomenon-occurring-again.html

https://kauilapele.wordpress.com/2015/08/18/galactic-connection-8-18-15-strange-beams-of-lights-are-seen-all-around-the-world/

https://www.youtube.com/watch?v=JCR7cwip37U

Molim preslušajte Invokaciju «Mi smo oni koji mijenjaju igru» kada god osjetite potrebu, i tako svoju energiju održali što višom.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Превод : Phil
Share |