Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - July 18, 2011

July 18, 2011

B: Dobro Vam jutro. Evo nekoliko stvari o kojima bih Vas htjela pitati no nisam sigurna hoćemo li imati vremena odgovoriti na obje u jednoj sesiji. Stoga ako ne uspijemo jedno ćemo ostaviti za idući put. Prvo se tiče Majanskog proročanstva u kom oni govore o našem planetu koji će proći kroz 3 dana potpunog pomračenja (u nekom trenutku) … i da će koje god emocionalno stanje imamo tijekom toga biti značajno pojačano. U redu … ako je čovjek u Ljubavi … no nije tako dobro ako je netko u strahu. Ako će se ovo zaista zbiti držim vrlo važno da koliko god može više ljudi dozna za ovo kako ne bi bili u strahu kad se ovo dogodi.
Prirodno bilo kakav mudar uvid u ovu temu bi bio vrlo cijenjen. Ako Vi, naravno, mislite da je to prikladno?

F: Pozdrav svima koji čitaju ove riječi kao i tvojoj sunčanom izdanju Blossom. O tom što nas tražiš govoriti možemo interpretirati kako to uistinu nije ono što se čini da jest. U tome… postoje oni koji čak i kada dođe vrijeme neće razumjeti ono što će se zbiti iako im se možda dalo naznake prema Istini iza tog fenomena. Mi bismo komentirali da kad se desi ono što vi držite tamom će biti tama samo ako je vi odlučite tako gledati u tami. Mi bismo na to gledali drugačije. Mi bismo rekli da je to Zlatna mogućnost da se uzdigne u Svjetlo. Jer u tim vremenima kada netko ne može vidjeti pred svojim očima bit će velika mogućnost … kao nijedna koju je netko imao tijekom života da VIDITE SVJETLO IZNUTRA. Jer Svjetlo će omogućiti pojedincu da interpretira što se zbiva iz jednog svog drugog nutarnjeg mjesta.

B: Dakle .. doista će se zbiti tri dana “ničega”?

F: Približno u vašem računanju vremena. Mi Vas ohrabrujemo da osvjestite kako će se ovo zbiti. To je točka prekretnica prema onome što slijedi. Jer kada se rodi NOVA ZORA nakon takve “ništavnosti” … pojedinac će se probuditi u znatno drugačijem svijetu.

B: Na koji način?

F: Tijekom vremena “ništavila” … postojat će energija koja će ući u Vaš planet koja je bila “pohranjena”, da tako kažemo, za upravo ovu priliku.

B: Moram prekinuti .. oprostite jer mi je upravo sinulo jasno kao dan da će ovo biti još jedan trenutak kad ćemo otvoriti naše sačuvane bočice “Ljubavi” (u prijašnjim porukama zamoljeno je da se radi vježba vizualiziranja punjenja bočica ljubavi op.p.)

F: Doista. Ti si ispred nas! Ova energija je posebna u tome što će u sebi sadržavati svježinu “novoga”.

B: Oprostite ponovno! Morala sam se nasmijati. Napravila sam pogrešku u tipkanju i dobila riječ nered!! Bože sačuvaj!!

F: Tvoja duhovitost nastavlja rasti i reći ćemo kako je i ovo također od velike važnosti…kako biste nastavili putem na kom su mnogi od Vas … otkrivajući da ste Vi ljubav. Jer kako si ti točno Blossom navela… kad dođe ovo vrijeme … energija koje budete tada svjesni u sebi će narasti sa velikim samopouzdanjem! Možemo sumirati da će u tom vremenu … uzimajući u obzir način na koji “dolazite na svoje” da će ovo biti od velike koristi za planet.

B: No ipak, kao što kažete, će to pojačati koje god stanje čovjek ima … još uvijek će, zar ne, biti mnogi … koji o ovome neće znati ništa i mogu zamisliti kako će biti vrlo uplašeni. Jer ja držim da kada Vi kažete ništavilo da neće biti ničega. Niti dana, niti noći, niti zvijezda niti Svjetla!

F: Da li misliš da se radi o čistoj slučajnosti da si nas odlučila pitati o tome danas? Da li misliš da je duša koja je napisala tražeći da to pitaš je to učinila čistom slučajnošću? Da li misliš da je tvoja radoznalost u vezi ovoga rasla kako bi ostala nezadovoljena ili misliš kako je ovo svo vodilo činjenici da i mi želimo širiti vijesti o ovoj temi.

B: Pošteno … čini se da je učinjena velika obilaznica kako bi se o tome govorilo … no zadržimo se na temi ako možemo?

F: Dok ovaj “portal” stigne … mnogo, mnogo više će znati o ovome i biti za to pripremljeno. Ovo će omogućiti da se mnogima pomogne ako spadaju u one koji nisu svjesni zbivanja – Buđenja.

B: Ne mogu si pomoći da ne prekinem. Znam da ću mnoge naljutiti jer će oni željeti da zašutim i pustim Vas da dovršite … no HEY! … PORTAL ??? To postavlja sasvim drugačije svjetlo na stvar. I “buđenje” ?? Molim Vas … nastavite!

F: Sad kad možemo .. nastavit ćemo! Molimo te da jednostavno dozvoliš našim riječima da teku jer smo svjesni kako dobijaš ogroman tijek informacija i ne znaš gdje ili kako da počneš sastavljati u rečenice ono što smo mi dali. Kada dođe vrijeme za ovu tranziciju od velike je važnosti da pojedinac prihvati kako je SVE U REDU. Ne možemo točno reći koliko će trajati no aproksimiramo to na oko tri do pet dana Vašeg zemaljskog vremena. Tijekom ovog vremena promjena će se zbivati unutar Vas i oko Vas no Vi je nećete vidjeti … jer vi nećete vidjeti ništa sa svojim fizičkim očima.

B: Ako bismo se pripremili sa svijećama … sigurno bi vidjeli jedan drugoga i stvari oko nas … od svjetla svijeće?

F: Najdraži … ono što ćete vidjeti će biti ono što nije tamo.

B: A to znači u zemaljskom jeziku?

F: Da će se Vaš svijet transformirati u svoju novu formu. Stoga će se i ono što je oko Vas također biti u transformiranju. Ovo tranzicijsko vrijeme je od velikog značaja za ulazak u Zlatno doba. Dok god znate da ste vi ljubav tada se nemate čega bojati. Kada kažemo portal mi ne kažemo da ćete biti uvučeni brzinom od 1000 milja na sat u drugu dimenziju. No ipak mudro biramo ovu riječ. Jer ipak to vrijeme će Vam omogućiti da doista uđete u nekakav portal. Možemo osjetiti kako vam srce kuca brže i kako ste malo prestrašeni oko ovoga što Vam govorimo … zar ne?

B: Tako je … iako mi znamo da se to treba zbiti .. ja osjećam, nemojte mi zamjeriti, da ću pomalo biti u osjećaju “Koji se to … ?”.

F: Čini se da si zaboravila … ili nisi bila fokusirana na najvažniji faktor! Energija u kojoj ćete se nalaziti … emocija koju odaberete osjećati tijekom tog vremena bit će vrlo pojačana. Stoga, zamislite ako se odlučite fokusirati na najdublju ljubav neće li ovo biti tri do pet najčudesnijih dana koje ste ikad dosad iskusili? Nemojte zamjeriti no rekli bismo da Vi u svojoj nevinosti automatski doživljavate ovo vrijeme kao vrijeme straha jer ne možete zamisliti kako izgleda život bez ikakve forme Svjetla tako dugo vrijeme. No ipak mi naglašavamo bit će Svjetla i to VAŠEG!! Svatko i svi tko sebi dozvoli da se okrene unutra ujedinit će se sa energijom koja će dolaziti kroz portal. Ovo će biti najčudesnije iskustvo koje ste iskusili na Zemlji. Mi Vam kažemo da dok se ova vremena dese zbit će se mnogo toga što razveseljuje osjetila. To će omogućiti da se mnogo više duša probudi dok se ovo čudo desi. Ono što se zbiva unutar Vas, miješajući se sa energijom koja dolazi i šaljući Vaše bočice Ljubavi u sami zrak koji dišete definirat će referentnu točku na kojoj će se Zlatno doba Vama manifestirati kad “Sunce ponovno izađe”.

B: Je li to način kako će ovo vrijeme doći svom kraju? Sa izlaskom Sunca? Da li ćemo ugledati Novu Zoru (vau! Izljev emocije!)

F: Najdraži na Zemlji … doista to je tako. Mi želimo da shvatite kako se ova tema o kojoj govorimo neće zbiti sutra. Do vremena kad sve bude spremno za to … toliko toga će se promijeniti unutar Vas i na Vašem planetu. Mi koji Vam sad zborimo više nećemo biti neki daleki stranci. Obznanjujemo da istina koju znate u svojim srcima će se objelodaniti za dobro svih. Svaki dan pomiče Vas malo bliže vremenu u kom će se doista zbiti ono što znate. Toliko toga će se objelodaniti i od trenutka kada započne “Pravi Svjetlosni Show” teško da će biti trenutak da uhvatite daha prije nego stigne iduće pa zatim iduće ushićenje. Tako da znajte … kad ovo “ništavilo” bude u poravnanju da se desi da će ljubav koji će tako mnogi razumjeti o sebi narasti preko svake mjere. Stoga shvaćate li? Neće biti čega se bojati. Samo velika radost … u znanju da kada sunce izađe ćete koračati u svoj novi svijet koji ćete vi sada i Vaše “imat ću” kreirati. Sve je na vama.

B: Osjećam se vrlo uzbuđeno jer kada o govoriš o velikim promjenama … osjećam kako će se puno toga zbiti “brzinom Svjetla” a ipak to je osjećaj koji je vrlo teško staviti u riječi. Znam, znam dobrodošlica u Vaš svijet!! … (Nadam se!) Pretpostavljam da ste rekli “Buđenje” zbog onih koji još nisu probuđeni prije nego se ovo desi…Ovo će također donijeti Veliko buđenje mnogima?

F: To je točno. Onima koji dozvole sebi da osjete i budu otvoreni na Ljubav koja dolazi oni će postati njen dio. Oni se sjećaju da se ovo treba zbiti i trenutno to prihvaćaju. To će se desiti mnogima.

B: Što je s onima koji provedu sve to vrijeme u strahu? Što će se zbiti s njima tijekom tog vremena i kada Sunce izađe?

F: Različiti scenariji za različite slučajeve. Kao što kaže izreka u Vašem svijetu “Svatko ima svoje posebnosti i svoj put”. Želja za bolji put da se objasni ono što mi želimo. Postojat će neki koji će postati tako prestrašeni vlastite sjene … pod time mislimo … prestrašeni onoga što oni jesu i načina kako su odabrali da žive/postoje da će odlučiti napustiti planet ili prirodnim putem ili drugačije. Postojat će oni koji će proživljavajući svoj najveći strah … da će se probuditi iz njega. Riječi, riječi, riječi … toliko toga što jednostavno ne možemo prenjeti u Vaš jezik jer jednostavno ne može biti objašnjeno. No ipak bismo naglasili kako ste Vi JEDNO. Svijet u koji idete je svijet velike Ljubavi. One duše koje su odabrale živjeti u njemu će u njemu živjeti i biti od njega. Oni koji još uvijek moraju učiti prije nego uđu u njega bit će negdje drugdje dok ne dođe vrijeme kad budu znali da su ga vrijedni i shvate tko su oni. Nema niti jednoga koji će biti ostavljen. Niti jedan. Svaki će biti prebačen na mjesto razumijevanja koje su sebi dozvolili da dostignu. Put ljubavi nikad ne prestaje najdraži. Uvijek ćete hodati po njemu … nema žurbe … samo promjena mjesta. Ovaj izbor dolazi od Vas. Kako ste pozicionirani duž puta ne znači uvijek da morate prohodati svaki korak. Neki puta može biti da će Vas Anđeo podignuti neko vrijeme i staviti Vas na novo mjesto … jer Vaša duša je bila sposobna “skočiti” unaprijed u određeno posebno stanje “shvaćanja” i stoga je to razumijevanje dozvolilo tom pojedincu da ide prečicom.

B: Neki puta žalim što nemam mogućnosti da unedogled nastavim pisati. Ne bismo li mogli nastaviti i nastaviti iz jedne stvari u drugu? No trenutno se osjećam malo umorno i mrvicu “pune glave”. Nismo stigli do moje druge teme. Možda drugi put. Hvala Vam za dijeljenje momci … ili bih trebala reći djevojke također?

F: Mi smo izvan jednog i drugog.

B: Nadzornici nadzornika bez spola! Super! U ljubavi i zahvalnosti.

Prevela s engleskog: Croatian Team
< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge