Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - July 11, 2011

July 11, 2011

B: Još jedan tjedan počinje, a mi nastavljamo ovo uzbudljivo putovanje. U  našim dušama svatko od nas doživljava mnoge promjene i polako možemo OSJEĆATI i prepoznati razloge zašto nam govorite neke stvari. Vrlo smo zahvalni na vašem prijateljstvu i znam da je ovo uzajamno. Jednog dana, znam, … moći ćemo s vama komunicirati na vrlo drugačiji način, i denzitet u kojem jesmo bit će daleko iza nas. Ali… za sada… što želite podijeliti s nama?

F: Vidljivo razumijevanje onoga što mislite da razumijete zapravo ide mnogo dublje… kada shvaćate da je vaše razumijevanje na unutrašnjem nivou iznad vašeg razumijevanja.

B: Eto nas!

F: Najdraže duše… uistinu… ZNAJTE da vi shvaćate daleko više nego što mislite. Samo, postoje blokade na koje ste nailazili, a koje kada se uklone… omogućit će da vaše razumijevanje, koje već posjedujete, postane jasno. Kada kažemo „ukloniti“ mi mislimo … kako se veo između svjetova podiže, mnogo više o mnogim stvarima imat će vam smisla. Dakako „drugačije“ je iskusiti ljudski oblik nego onaj za koji pojedinac zna da je njegov ISTINSKI oblik. A opet bit će trenutaka kada će pojedinac shvatiti koliko je dobio i naučio i rastao kroz ovo ljudsko iskustvo i neće ni za čim žaliti.

Svaki dan buđenja ste jedan korak bliže trenutku uzvišenja. Sa svakim udahom svjedočite stvaranju NOVOG SVIJETA. Možda niste uvijek ovoga svjesni… ali to je tako. Postepeno kako se vaše oči budu privikavale na NOVE VIBRACIJE… NOVO SVJETLO… na VIŠU LJUBAV… OSJĆETAT ćete promjene u sebi koje će se zatim odraziti na ono što vidite oko sebe.

Stvorite sreću koju želite u vašem svijetu… a opet neki od vas pitaju kako… kada je naizgled toliko toga što nije od sreće prisutno sada. Najdraži prijatelji… to je samo mali sukob malog aspekta malog iskustva u velikoj shemi stvari. A opet… ova shema stvari je jedna od najvećih koju ste iskusili i utemeljili.

Kakogod, rekli bismo vam… da kraj ne postoji. Razmislite o ovome.

Nema kraja… nikada… LJUBAVI koja jeste.

Ne može biti kraja jer LJUBAV je bila sve što je ikada bilo… što uvijek jeste… i uvijek će biti. Zamislite… promjene koje će se događati… zauvijek. Ovo što se događa sada primiče vas prema onome što mi zovemo Zlatno Doba. To je od velike važnosti, a opet kažemo… to je samo mali aspekt u velikoj shemi. Jer svakako će biti još razdoblja prema kojima ćete se uzdizati. Svako od njih sa sobom nosi Višu vibraciju i na neki način omogućuje duši da OSJEĆA kako ZNA da se sve više približava svom domu.

B: I što će se dogoditi kada svi stignemo kući? Neće li to biti kraj?… Ili ćemo jednostavno nastaviti živjeti sretno zauvijek… doslovno zauvijek… uvijek i zauvijek. Ne mogu ovo pojmiti!

F: S LJUBAVLJU dopustite da malo više objasnimo. LJUBAV je beskrajna. Ne može joj biti kraja. Stoga će ona uvijek nastaviti stvarati iz sebe… sve i svašta. Kao i kod vas, ponekad OSJEĆATE da ne možete naći više sadržaja na neku temu ili predmet… ali zar ne pronađete uvijek … da… postoji još nešto? Tako je i s LJUBAVI.

LJUBAV postoji kroz kreaciju. Stoga kako kreacija može ikada prestati stvarati? Jer to je ono što ona čini. Stoga… uvijek će biti još toga za stvoriti… uvijek.

B: Pretpostavljam da nam ovo pomaže da „shvatimo“ značaj življenja u sadašnjem trenutku. Stvaranja „sada“ iz trenutka u kojem jesmo… prema sljedećem. Mi svi brinemo o budućnosti, kada ono što stvarno trebamo je stvarati ju onakvom kakvu želimo da bude i tada sve brige nestaju… ako UISTINU ZNAMO da stvaramo ono što mislimo.

Ovo možda možemo prihvatiti na individualnoj razini, ali na globalnoj razini mi smo „bez nade“. (Ja osobno ne smatram da je tako… ali znam da mnogi smatraju i OSJEĆAJU se očajnim… ne vide svrhu nastavljanja kada sve oko sebe OSJEĆAJU kao mračno i bez LJUBAVI.)

F: Pojedinac ima „odgovornost“ za samog sebe. Da, mi se divimo dušama koje pomažu i uzdižu druge, ali opet nije „odgovornost“ pojedinca da to čini. To je samo njihov izbor da pridonesu boljem svijetu kao cjelini.

B: To je vrlo interesantno. Sada, kako da ovo kažem? Mogu prihvatiti da smo mi „odgovorni“ samo za naše vlastite misli i biramo kako će izgledati naš svijet. Tako biranjem pozitivnih misli i dajući sve od sebe da ostanemo u vibracijama Ljubavi, zauzvrat uzdižemo planet. Pa ipak… ako smo svi JEDNO… od JEDNE LJUBAVI… nije li naša „odgovornost“ da budemo „odgovorni“ za druge također?

F: S kakvom dobiti? Kako bi ovo koristilo cjelini? Biti „odgovoran“ za drugog… ili OSJEĆATI da bi trebao biti… oduzima pravo drugome da bude „odgovoran“ sam za sebe. Vi im oduzimate pravo da budu svoji. Da mogu postići sami za sebe sve na što su sposobni. To ne znači da pojedinac ne može pomagati… pojedinac može ponuditi savjet… ali biti „odgovoran“? Ne smatramo da je ovo od koristi.

B: A što je s našom djecom? Zar nismo „odgovorni“ za njih?

F: Ne do te mjere do koje mnogi jesu. Od trenutka kada nova/stara duša ponovno uđe u zemaljsko boravište, ona se upušta u još jedan rast. Čak i oni koji su od velikog Svjetla koji žrtvuju dio svoga Svjetla kako bi došli ovdje i pomagali, još imaju u nečemu rasti. Da nije tako, ne bi došli… jer bi uskratili priliku onima koji imaju još nešto za naučiti. Stoga, kada se jednom vratite u ljudski oblik… igra života započinje. Slično vašim zmijama i ljestvama. Gore pa dolje, natrag na početak itd. Zadatak je pojedinačne duše da slijedi sve ono što je došla ovdje postići. Ponekad „roditelji“ žele zaštititi svoje voljene od SVEG zla… i preuzimaju „odgovornost“ za rast svoje djece… ali to nije na njima. Dakako, ne kažemo nipošto da ne treba voditi i savjetovati. To je uloga roditelja… zbog toga je roditelj izabran… da vodi dijete u određenom smjeru.

Međutim, mogli bi napisati knjigu samo na ovu temu jer povratak svakog djeteta ima svoj vlastiti razlog i oblik. Stoga za sada, molimo prihvatite da pokušavamo ponuditi „općenito“ shvaćanje. Dijete treba biti „odgovorno“ za vlastite odluke. Treba li se penjati? Treba li imati povjerenja? Treba li… milion stvari? Imajući povjerenja i bivajući „odgovorno“ samo za sebe, ono korača unutar sebe. Ako je „odgovornost“ koju ima za sebe previše zasjenjena zaštitom drugih… OSJEĆAJEM drugih da su odgovorni za njegov život… tada se pojavljuje manjak samo-vrijednosti… koju prate nedjela koja ga s vremenom ostavljaju iscrpljenim te nedostatak pouzdanja da išta može učiniti samo. Stoga… pitamo sada… mislite li da je mudro imati… ili još gore… preuzeti… odgovornost za drugog? To nije na vama. Nemojte nas krivo shvatiti… skrbiti i brinuti se… je druga stvar… no tanka je linija.

B: Razumijem! Hvala. Gdje smo ono stali?

F: Točno ovdje, u ovom trenutku. Možemo u nastavku reći… da će vaša kreacija kroz vaše putovanje koje nikada ne završava uvijek ovisiti o tome što i kako izabirete da ona bude. Ne postoji niti jedna misao koju možete misliti, a koja ne može biti ostvarena ukoliko se dovoljno usmjerite i dovoljno želite to što mislite. Razmislite dobro o ovome, dragi. Budite oprezni što želite… ne samo za sebe već i za vaš budući život s drugima. Sve dalje i dalje vaša duša putuje. U kojem smjeru ona ide je u potpunosti vaša odluka. Nema mjesta gdje ne može ići… sve što treba je izabrati i zatim stvoriti. Opet kažemo… ZAMISLITE… što je to što rado želite? U kakvom svijetu biste izabrali da živite? Kako biste izabrali izraziti LJUBAV koja jeste? Kakav oblik svakodnevnog života biste stvorili? Jer mi vam kažemo… jedino je misao ta… koja ulazi u ZNANJE dalekog.

B: Ok… kopajući dublje… kako se ovo uklapa u ono što će se zbiti 2012. (ili neće)? Kao što smo govorili… scenarij za scenarijem koji je postavljen tamo… je BOŽANSKI PLAN, ne nešto što će se definitivno dogoditi… svakako… bez obzira na naše misli?

F: Ovo je uistinu korisno pitanje. BOŽANSKI plan je postavljen jer je želja mnogih od vas da bude tako. Ne mislimo nužno… vaša želja u posljednjem desetljeću ovog života koji sada proživljavate. Mislimo na kolektivnu svijest LJUBAVI kroz eone vašeg postojanja.

Ovaj ljudski oblik… ovaj planet Zemlja… kao što znate… bio je/je dio eksperimenta. Što se dogodilo unutar njega je da su mnogi koji su ga dizajnirali… bili iznenađeni… da je faktor slobodne volje „stvorio“ čudovište… na koje se nije računalo. Ovo čudovište je zasjenilo ljepotu koja je stvorena, a opet sada… čudovište je imalo svoje dane i kao sa svime što se ne hrani… ono lagano gubi svoju snagu.

Ovo je raspravljano i naumljeno od strane „vaše svijesti“… svih vas koji ste dio plana u ovom vremenu… da BOŽASNKI plan Uzašašća bude način da se planet Zemlja izvede iz tame koja je stvorena i da se uvede u Svjetlo… ponovno. Tako… Božanski plan ste zapravo vi kreirali… davno prije. Sve što sada radite jeste stvaranje toga do točke za koju ste se složili da je za svačije dobro. SVE što se događa sada i u danima koji dolaze, kako biste ušli u Zlatno Doba, je već stvoreno od strane vas… vaše misli se ovog prisjećaju i dovode to u stvarnost.

B: Kopam još dublje… da li vi govorite kako je naše stvaranje svega što je pred nama… uvijek i zauvijek… stvoreno davno prije nego će se zbiti kao suprotnost danom momentu?

F: Mi govorimo da vi kreirate sljedeći trenutak iz sada jer ste se složili da ćete tako činiti… a opet imate slobodu izbora. U svakom danom momentu… kao masa… i kao pojedinac možete odlučiti da idete drugim putem od kreiranog Božanskog plana.

B: Zašto bi to učinili?

F: Ne činite. Ali mogli biste… ako bi tako odabrali. Vidite li, najdraži? Ništa nije nepromjenjivo… zato vas tražimo da slijedite svoja srca. Jer vaše duše ZNAJU što je najbolje za cijelu kreaciju. Kada odaberete poslušati ono za što OSJEĆATE da je ispravno i to slijedite sa svojim srcem i mislima i stvarate iz njih… tada slijedite plan na koji ste se odlučili. Kada odaberete prestati ga slijediti… ne činite ništa pogrešno… vi samo… odmarate… punite baterije… prije nego se ponovno vratite na taj put.

B: Što ako se netko ne vrati, već hoda drugačijim putem?

F: Neka tako onda bude. Ipak to nije uobičajeno… jer duša ima neku vrstu… i kažemo „neku vrstu“… jer  ne znamo kako bi drugačije objasnili… sporazuma sa samom sobom da vidi ovu kreaciju do kraja. Opet… shvaćanje ovoga je razumljivo na vašoj određenoj razini, ali ne nužno na razini za koju ste se složili da bude unutar… jer ovo je vrijeme… da biste postigli ciljeve koje ste postavili kada ste bili na mjestu unutar sebe gdje ste mogli potpuno razumjeti.

B: Da. Vrijeme je za džin i tonik… kad bi još uvijek pila !!! Zato za topao napitak i asimilaciju.

Volim vas!… Nastavit ćemo… U Ljubavi i sa zahvalom… Mala ja ovdje dole… stvaram čudesan prostor misli u kojem pijem navedeni topao napitak!

F: Svakako je vrijeme da pristaviš čajnik!

B: Što sad? Ili da čekam do skora? xxxxxx

Prevela s engleskog: Croatian Team

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge