Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won - 9. srpnja 2017   

Kris Won - 9. srpnja 2017   

Draga braćo:

Ništa se nije promijenilo u zadnjih tri tisuće godina: čovjek je još uvijek tako arogantan, unatoč toga što se zna da je za samo deset milijunti dio stvarnosti prisutan u Svemiru.

Čovjek vjeruje u svom neznanju da već zna sve što treba znati, što je duboko neznanje istine, čak i osnovne da mu jamči sreću koju doživljavaju veliki mudraci i sveci svih doba!

Pa ipak, žali se u sebi ili glasno drugima, ponavljajući kao papagaj da sreća ne postoji, da je prividna, da nitko ne može biti potpuno sretan, i druge bijedne rečenice te prirode.

Ona ne postoji za njega, u sadašnjem stanju svijesti! Ali, naravno, ona je unutar dosega svih mogućnosti da bude sretan; I nije prividna, istina je da su mudraci i sveci iz prošlosti tisućama i tisućama godina podučavali i pokazivali svojim primjerom.

Neću ovdje i sada dati ključ da se otkrije ta sreća, koja je dostupna svakome tko namjerava doći do nje, ali s autoritetom izjavljujem da ja to predstavljam ako to zaista tražite, iskrenog srca, Dobit ćete je prije nego što završite putovanje od nekoliko desetljeća više u ovom životu. Neki će trebati ići još samo nekoliko godina, ali još uvijek ... imat će mogućnost da dostignu vječnu i nepromjenjivu sreću prije nego što dođe vrijeme da napuste ovu privremenu fizičku odjeću koja je tijelo!

Sve što trebate je promatrati sebe. To nije teško, zar ne?

Obraćamo se drugima, ljudima oko nas, u obitelji, na poslu, na ulici, ali nismo navikli promatrati sebe, kako reagiramo na inpute koje nam dolaze izvana, koje grade emocije koje obično imamo. Događaje koji se događaju oko nas. Događaji koji na nas emocionalno utječu i još više! ... nije li istina?

Pazite kako reagirate na njih. Kad se sljedeći put sretnete sa sličnim iskustvom, pokušajte se napregnuti i reagirati na bolji, pametniji, manje sebičan i mirniji način, istovremeno koristeći samokontrolu i toleranciju.

Na taj način gradit ćete mirniju, tolerantniju, korisniju osobnost prema drugima. I to je sve o čemu se tu radi.

A kad vas netko pita postoji li sreća u ovom svijetu, uvjerljivo odgovorite da ona postoji; Treba je samo tražiti, radeći na sebi, iz dana u dan, iz trenutka u trenutak.

Blagoslovi i sretan rad na sebi.

Izvor: Antón
Kanal: Kris-Won

Prevoditelj: Fredi

< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge