Home > > Montague Keen, March 23, 2012

Montague Keen, 23 Μαρτίου, 2012

Το μεγάλο ξύπνημα συμβαίνει. Τώρα, βλέπετε στοιχεία για αυτό καθημερινά. Οι καταπιεστές σας, με αγωνία αναζητούν νέους τρόπους, να κρατηθεί υπό έλεγχο η ανθρωπότητα. Αν και έχουν την τεχνολογία, που είναι πολύ ανώτερη, από οτιδήποτε γνωστό στους απλούς ανθρώπους, δεν θα έχει καμία σημασία το τι θα προσπαθήσουν, γιατί θα αποτύχει. Το 2012 φαίνεται ως το τέλος της βασιλείας του τρόμου και της κατάχρησης της ανθρωπότητας. Γίνεται διερεύνηση αποδεικτικών στοιχείων, για το πώς τηλεόραση χρησιμοποιείται για να ελέγχει τις πληροφορίες. Οι άνθρωποι συγκλονίζονται, βλέποντας τον εαυτό τους, στην έκταση του ελέγχου αυτού. Τα πάντα, από τη στιγμή που θα γεννηθείτε, έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να ελέγχουν το μυαλό και τη ζωή σας. Οι πρόγονοι εξ αίματος, πρέπει να δώσουν πολλές απαντήσεις: κλέβοντας ότι ήταν δικό σας δικαιωματικά. Η αρχαία γνώση που ήταν κρυμμένη, θα σας επιστραφεί. Βρίσκουμε τρόπους, να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό.

Το Βατικανό συμμάχησε με τους τραπεζίτες και μια μεγάλη συμφωνία κρύβεται σε αυτό. Εξαιτίας αυτού ο κόσμος σας, είναι σε αναταραχή. Το κακό που εξαπέλυσαν στον κόσμο σας, είναι υπεύθυνο για όλους τους πολέμους, τους λιμούς και τη δυστυχία. Επειδή ελέγχουν το μυαλό σας, ήταν εύκολο να ελέγξουν όλα τα άλλα. Είστε όλοι υπό πλύση εγκεφάλου, μερικοί σε μικρότερο βαθμό από ότι άλλοι. Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για αυτόν ακριβώς, τον σκοπό. Κοιτάζοντας και μόνο γύρω σας, μπορείτε να δείτε, πόσο επιτυχές ήταν αυτό.

Καθώς οι άνθρωποι, αρχίζουν να βλέπουν μέσα από όλα αυτά και κοιτώντας αυτούς για τους οποίους είχαν ενθαρρυνθεί, να γελάνε και γελοιοποιούν, τώρα βλέπουν αυτούς τους ανθρώπους με νέο φως. Τους βλέπουν ως τις γενναίες ψυχές που είναι. Που στάθηκαν για την αλήθεια. Και είναι πραγματικά μια γενναία ψυχή, που ορθώνετε για την αλήθεια, στον κόσμο σας σήμερα. Γίνετε μέλος τους, και βοηθήστε τους στη διάδοση του λόγου της αληθείας. Κοιτάξτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας, για την πραγματική αλήθεια. Θα την βρείτε εκεί. Ήταν πάντα εκεί, αλλά επειδή ελεγχόσασταν και δεν σας δινόταν οι δυνατότητες να τη βρείτε μόνοι σας, επιτρέπατε σε άλλους να σας πουν τι να σκεφτείτε και τι να κάνετε. Αγοράσατε ένα σύστημα ελέγχου, που είναι τόσο διεφθαρμένο, που από τότε σας έχει κάνει σκλάβους.

Η βοήθεια είναι στο δρόμο. Μπορείτε να τη δείτε, κάθε βράδυ πριν βγουν τα αστέρια, τα διαστημικά σκάφη, είναι όλα έτοιμα για τη διάσωση σας και περιμένουν την ευκαιρία να έρθει. Είναι πολύ καθησυχαστικό, να μπορείτε να δείτε πραγματικά ότι υπάρχουν, εκεί. Δεν θα σας εγκαταλείψουν. Είναι εξοικειωμένα με ότι στη Γη: το πώς λειτουργούν και πώς να αντικαταστήσετε, όλα αυτά που έχουν αφαιρεθεί, για να σας αποτρέψουν από την πραγμάτωση της ανάπτυξης που θα έπρεπε να είχατε.

Αγαπητοί μου, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μάθετε τη σημασία της Ιερής Γεωμετρίας. Πώς χρησιμοποιείται στον έλεγχο του μυαλού, στην καθημερινή ζωή σας. Η Cabal πήρε ότι ήταν καλό και το καταχράστηκε για δικό της όφελος. Είναι καιρός να πάρετε πίσω ότι είναι δικό σας. Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας. Συνδεθείτε μόνο με ότι είναι καλό και υγιεινό. Υπάρχουν χώρες στον κόσμο σας, η οποίες ελέγχουν κάθε σκέψη και δράση των ανθρώπων τους. Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι, δεν έχουν γνωρίσει ποτέ την ελευθερία. Ζουν και πεθαίνουν, χωρίς ποτέ να μάθουν τι θα μπορούσε να είναι η ζωή στη Γη και τι θα πρέπει να είναι.
Εσείς ναι, όλοι σας, είστε οι αγωνιστές της ελευθερίας, που θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα. Αυτό, με χαρά επιλέξατε να πραγματοποιήσετε, πριν επιστρέψετε στη Γη. Δυστυχώς, θα πρέπει να υπομείνετε πολλά περισσότερα μυστικά σενάρια, τα οποία αποβλέπουν στην παραπλάνηση σας. Όλα αυτά γίνονται, για να δημιουργήσουν φόβο και σύγχυση. Μπορούν ακόμη και να σκοτώσουν δικό τους, όταν νομίσουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, ή να κερδίσουν τη συμπάθεια, στη λεγόμενη κατάστασή τους. Το έκαναν πολλές φορές και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όσο αυτό θα πληρώνει το μερίδιο τους. Θέλουν τον κόσμο σας, κάθε σπιθαμή του. Χρειάζονται μερικούς από εσάς, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο σχήμα που αυτοί επιθυμούν. Προσπάθησαν να σας εξαπατήσουν, στο να το αποδεχτείτε αυτό! Τώρα είναι έτοιμοι να το πραγματοποιήσουν με τη βία. Πόσες φορές ακούσατε παπάδες, προέδρους και πρωθυπουργούς να λένε, "Μόλις έχουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων μας, και εμείς θα!" Είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους, που πίστεψαν ότι θα δεχτείτε πειθήνια, ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα. Στην πραγματικότητα πίστεψαν ότι το 1%, θα μπορούσε να τρομοκρατήσει, κάνει πλύση εγκεφάλου και προτρέψει το άλλο 99%, σε παράδοση. Λοιπόν, η ανθρωπότητα δεν ετοιμάστηκε να ενεργήσει ως πρόβατα, πια. Οι άνθρωποι ενθυμούνται, ποιοι είναι και ότι αυτός ο πλανήτης είναι δικός τους. Δεν ανήκουν στην Cabal.

Είναι καιρός η Cabal, να αφήσει τον πλανήτη Γη και η ανθρωπότητα, να ζήσει εν ειρήνη.

Είμαστε αποκαλυπτικοί και εκθέτουμε όσο περισσότερα μπορούμε. Είναι επίσης μια ομαδική προσπάθεια, σε αυτή την πλευρά της ζωής. Μαζί, θα νικήσουμε τη Cabal. Το πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι βλέπουμε και ακούμε τα πάντα. Διαβάζουμε τις σκέψεις τους και ξέρουμε τα σχέδιά τους, την στιγμή που τα σκέφτονται. Δεν μπορούν να κρυφτούν από εμάς.

Θα είστε απασχολημένοι αυτό το Σαββατοκύριακο, μαθαίνοντας για την Ιερή Γεωμετρία. Είναι πολύ ενδιαφέρον, αγαπητοί μου, και πιο ωφέλιμο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί, ανά πάσα στιγμή. Θα είμαι εκεί, απολαμβάνοντας την μαζί σας. Είναι πολύ σημαντική, αρχαία γνώση, που πρέπει να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Έχουμε πολλά να κάνουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. O λατρευτός σας, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |