Home > > Montague Keen, March 18, 2012

Montague Keen, March 18, 2012

Καθώς οι Ιρλανδοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν όντας Ιρλανδοί, σε ότι θεωρούν ως την ημέρα τους, οι περισσότεροι από αυτούς είναι μακάριοι, αγνοώντας τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη Σύνοδο της Νίκαιας, να καταστρέψουν το λαό της Ιρλανδίας και την θρησκεία αγάπης τους που κηρύχθηκε από τους Δρυίδες. Η Καμπάλ έκλεψε την πραγματική ιστορία της Ιρλανδίας και την γλώσσα τους, και έκαναν σκλάβους τους ανθρώπους της. Αν και η κατήχηση που ακολούθησε ήταν βάρβαρη, δεν μπόρεσε να σπάσει το Ιρλανδικό Πνεύμα.

Ήταν αυτή η στιγμή πού έγιναν τα σχέδια για την εξαγορά του κόσμου. Είναι όλα εκεί για εκείνους που διαθέτουν χρόνο να το ερευνήσουν. Μέχρι να ερευνήσετε αυτήν την περίοδο της ιστορίας, δεν θα καταλάβετε τι συμβαίνει στον κόσμο σας σήμερα. Γι 'αυτό έγραψαν την Βίβλο ακολουθώντας προσεκτικά έναν τύπο, κάνοντας μικρές αλλαγές εδώ και εκεί, να την κάνουν να φαίνεται αυθεντική. Η Αγία Γραφή έχει χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τον φόβο μιας κόλασης που δεν υπάρχει, και ο Θεός, που είναι η ΑΓΑΠΗ, έχει μετατραπεί σε έναν που θα πρέπει να φοβάστε. Θα πρέπει να παραδοθείτε σε αυτούς, έχουν σκεφτεί τα πάντα!

Εκείνοι που ελέγχουν σήμερα τον κόσμο σας, βλέπουν το 2012 ως το έτος που τα σχέδιά τους θα αποδώσουν καρπούς. Συνεχώς σας δίνουν ειδοποίηση γι' αυτό. Δεν κρύβουν τα σχέδιά τους. Πιστεύουν ότι θα είστε τόσο καλά ελεγχόμενοι, που θα αποτύχετε να τους καταλάβετε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να δεχτείτε ότι αυτοί που αποδέχεστε ως συνανθρώπους σας, θα μπορούσαν να είναι τόσο κακοί. Είναι έτοιμοι να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, για να επιτύχουν τους στόχους τους. Σας λένε συνεχώς ότι θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό. Χρησιμοποιούν γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, για να καταστρέψουν την παραγωγή τροφίμων. Θα μολύνουν την παροχή νερού σας και τον αέρα που αναπνέετε. Θα σας το πουν ακόμη, εκ των προτέρων, όταν προτίθενται να σας σκοτώσουν. Θυμηθείτε 9/11 και 7/7: παρήγαγαν σενάρια και σας έδειξαν τι είχαν προγραμματίσει, και εσείς δεν κάνατε τίποτα. Αυτό τους έδωσε την άδεια, για την εκτέλεση αυτών των σχεδίων. Τώρα, ξέρω πως είστε αναστατωμένοι αγαπητοί μου, γιατί τώρα βλέπετε τα σενάρια που μπορεί να συμβούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ξέρετε ότι δεν σπαταλάνε χρόνο ή προσπάθεια για κερδοσκοπία. Σας λένε ότι προτίθενται να εξαλείψουν πολλές χιλιάδες αθώων ανθρώπων, που είναι πλεόνασμα στις απαιτήσεις τους. Αγαπητοί μου, δεν μπορείτε να σταματήσετε προσωπικά τους ανθρώπους από το να πηγαίνουν σε αυτά τα γεγονότα. Μπορείτε μόνο να ελπίζετε και να προσευχόσαστε, ότι οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα δουν καθαρά το τι έχει προγραμματιστεί. Έχετε κάνει το καθήκον σας, εκθέτοντας τα εν λόγω σχέδια. Απλά κοιτάξτε το λογότυπο και τις μασκότ με τον ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ. Το διευκρινίζω για εσάς. Δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο προφανές. Το έκανα για να σας πω, ότι υπάρχουν εμπόδια να ξεπεραστούν. Αυτό είναι ένα τέτοιο εμπόδιο.

Βερόνικα, δεν μπορείς να τους προστατεύσεις όλους. Οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται ότι για να επιβιώσουν οι ελεγκτές τους, έχουν ανάγκη το οξυγόνο του φόβου και το χύσιμο του αίματος. Δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτά. Ακολουθώντας τις εντολές τους, τους φήνετε να έχουν τον έλεγχο. Είναι που όταν μάθετε να αγαπάτε τους συνανθρώπους σας, η ειρήνη και η αρμονία θα επιστρέψουν. Αρνηθείτε να σκοτώσετε ή να προκαλέσετε φόβο. Μην βλάψετε, με οποιονδήποτε τρόπο, εκείνους που έχουν το ίδιο δικαίωμα στη ζωή, με εσάς. Φέτος η αλήθεια αποκαλύπτεται - και αυτό συμβαίνει καθημερινά - τότε θα δείτε την πλήρη εικόνα. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως μπορέσατε και πιστέψατε τα ψέματα των θρησκειών και της σκοτεινής ελίτ που σας κυβερνά.

Τα χρήματα δημιουργήθηκαν από το τίποτα, από την Federal Reserve. Αυτή ελέγχει τον κόσμος σας. Καταστρέφει χώρες στο σύνολό τους, καθώς και πολλές, πολλές ζωές. Είναι καιρός να σταματήσουμε να κυνηγάμε τον χρυσό. Καθώς ο Τομ Ράιαν τόνισε στη συνέντευξή σου, οι άνθρωποι πρέπει να κοιτάξουν μέσαωτους, για να βρουν τις απαντήσεις. Είναι καιρός να πάρετε πίσω τη δύναμή σας.

Επανασυνδεθείτε με το ποιος είστε και γιατί είστε στη Γη αυτή τη στιγμή. Ποιος είναι ο ρόλος σας στην ανάκτηση του κόσμου σας. Οι εξουσιαστές σας τοποθετούν προσεκτικά ψευδείς πληροφορίες, για να δημιουργήσουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Μην αποσπάτε την προσοχή σας, από το τι πραγματικά συμβαίνει. Δούλεψε στο παρελθόν, έτσι ακολουθούν την ίδια φόρμουλα κάθε φορά. Αναρωτηθείτε για τα πάντα και ελέγξτε όλες τις πληροφορίες, δεν έχει σημασία από ποια πηγή προέρχονται. Καλείστε να διευκρινήσετε όλα τα θέματα. Όταν δέχεστε ότι η ιστορία που διδάατήκατε, είναι ένα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΨΕΜΑ - ερευνήστε το για τον εαυτό σας - τότε η πραγματική αλήθεια θα εμφανιστεί για εσάς. Τότε θα κατανοήσετε πλήρως πότε η σκοτεινή ελίτ έθεσε τα σχέδιά της σε κίνηση, και πώς η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιηθεί και κακοποιηθεί από τότε.

Η σκοτεινή ελίτ τα είχε ρυθμίσει όλα, κατά τον δικό της τρόπο, για σχεδόν 2000 χρόνια. Διαμόρφωσαν την ύπαρξή σου, διασφαλίζοντας πάντα ότι θα ήσουν υπόχρεος και ευγνώμων προς αυτούς, και φυσικά, με το φόβο τους. Τους έχετε υπηρετήσει όλο αυτό το διάστημα, είτε μέσω της θρησκείας ή των κυβερνήσεων. Είχαν πάντα τον έλεγχο. Μόνο τα τελευταία χρόνια είχατε τη δυνατότητα να μάθετε ακριβώς ποια είναι η σκοτεινή ελίτ και συνεπώς ποια είναι τα σχέδιά τους. Δέχομαι ότι ήταν δύσκολο για πολλούς από εσάς, να πιστέψετε ότι αυτά που είχατε εμπιστευτεί, ήταν πραγματικά κατά βάσιν ΠΟΝΗΡΑ.

Υπάρχει μια θετική πλευρά σε όλο αυτό το χαμό και σκοτάδι. Μόλις αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που έχετε μπροστά σας, θα δείτε τα πάντα καθαρά. Θα πρέπει να ξανά ανάψετε το φως μέσα σας. Μάθετε ποιοι είστε, συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Στη συνέχεια, το σύμπαν και ο κόσμος του Πνεύματος θα σας καλωσορίσουν πίσω.

Θα πρέπει επίσης να ξανά ανάψετε και επανασυνδέσετε, όλους τους ιερούς τόπους στον κόσμο σας. Αυτές οι συνδέσεις είχαν σκόπιμα καταστραφεί από την σκοτεινή ελίτ. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω, έτοιμοι και πρόθυμοι να διασφαλίσουν, ότι αυτό θα συμβεί. Να είστε θετικοί ανά πάσα στιγμή. Ξέρετε ότι θα τα καταφέρουμε. Η καλή θέληση θριαμβεύει έναντι του κακού.

Αγαπητέ μου, είναι η Ημέρα της Μητέρας. Απολαύστε τα συναισθήματα που ειλικρινά σημαίνει, και τα δώρα από τα παιδιά σας. Πάντα να βάζετε ως καθήκον αυτό βλέπετε, πριν από την ευχαρίστηση. Σας ευχαριστώ.

Το μόνο που ζητάμε, είναι να ανοίξουν οι άνθρωποι το μυαλό τους στην πιθανότητα, ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη κλειδωμένοι στον ελέγχο και τα συστήματα πεποιθήσεων, που τους επιβάλλονται.

Να είστε ευτυχισμένοι, αγαπητοί μου, γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν σας αφήνω. Είμαστε μαζί για πάντα.

Ο αξιολάτρευτός σου, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |