Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, June 29, 2012

SaLuSa, 29 Ιουνίου 2012

Το καυτό θέμα που απασχολεί τους περισσότερους από εσάς είναι η έναρξη των συλλήψεων, έτσι ώστε να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι τελευταίες μέρες της σκοτεινής κλίκας έχουν φθάσει. Περιττό να πούμε, ότι αυτό θα προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης που θα πρέπει να ανταποκριθούν. Θα πλημμυρίσουν με αιτήματα που θα ζητούν μια εξήγηση, και τελικά ακόμη και εκείνοι που είναι συντηρητικοί θα αναγκαστούν να δώσουν τους πραγματικούς λόγους για όσα συμβαίνουν. Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις στις ΗΠΑ, και ελήφθησαν προσεκτικά βήματα για να εξασφαλιστούν οι άνθρωποι που έχουν τη σωστή κατανόηση γιατί γίνονται οι συλλήψεις. Η αμφιβολία θα υπάρχει μέχρις ότου καταστεί σαφές ότι οι δράσεις που είναι προς το συμφέρον όλων των ανθρώπων, παρέχουν ένα σενάριο βάσει του οποίου θα μπορούν να απελευθερωθούν από την αναμονή των σκοτεινών δυνάμεων. Θα υπάρξει σκόπιμη παραπληροφόρηση που θα κυκλοφορεί από εκείνους που ακόμα είναι υπό τον έλεγχο των Illuminati, αλλά σας κάνουμε σαφές ότι ο στρατός εμπλέκεται ως υποστήριξη για εκείνους που κάνουν τις συλλήψεις. Δεν θα είναι ομάδες εκτέλεσης που θα χρησιμοποιήσουν μόνο τα όπλα προς αυτούς ή στους Ομοσπονδιακούς Σερίφηδες (Marshalls) που θα επιτεθούν στο πλαίσιο των νόμιμων επιδιώξεων τους.

Η πρώτη πραγματική δράση δίνει τη δυνατότητα τώρα στο επόμενο μέρος των σχεδίων μας να πάει μπροστά, ανεμπόδιστοι από παρέμβαση που προοριζόταν για να καθυστερήσει την πρόοδο. Θα υπάρξει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί μια προσωρινή κυβέρνηση από αντιπροσώπους που έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόπιστοι και ειλικρινείς. Αυτοί ήδη έχουν ήδη προετοιμαστεί για τις ευθύνες τους απέναντι στους ανθρώπους. Έτσι επιτέλους οι υποσχέσεις μας μπορούν να αποδειχθούν ότι είναι γνήσιες και τα δικαιώματά σας θα αποκατασταθούν. Κάθε πράγμα στο καιρό του, και όταν θα είμαστε ικανοποιημένοι ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω κίνδυνοι θα μπορούμε να προχωρήσουμε με τις άλλες πτυχές του σχεδίου μας.

Δεν χρειάζεται να τρίβετε τα μάτια σας, καθώς αυτό που θα βλέπετε και θα ακούτε θα συμβαίνει πραγματικά. Οι οι Εργάτες του Φωτός θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν την ευθύνη του πεπρωμένου σας. Ακόμη και εκείνοι από εσάς που ζείτε έξω από τις ΗΠΑ θα αποτελείτε μέρος των σχεδίων, καθώς ο καθαρισμός θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Είναι εξ 'άλλου ένα σχέδιο για όλους όσους είναι έτοιμοι να αναληφθούν, αλλά σίγουρα θα επηρεάσει όσους έχουν άλλα σχέδια για το μέλλον τους. Με την ελευθερία έρχεται η επιλογή, και όλοι τελικά θα βρεθείτε ακριβώς εκεί όπου θα πρέπει να είστε.

Εν τω μεταξύ, φυσικά θα υπάρξει φυσικά η πολυαναμενόμενη επαφή μαζί μας μέσω της κοινοποίησης. Με όλα όσα συμβαίνουν αυτό το προσωπικό που θα βρίσκεται κάτω από τον όρκο της μυστικότητας, θα απελευθερωθεί από την ευθύνη, και θα είναι ελεύθεροι να σας μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες υποστηρίζοντας την ύπαρξή μας. Ξέρετε αρκετά ήδη, αλλά όταν θα ανακοινωθεί δημόσια θα απευθύνετε σε εκείνους που δεν έχουν ακολουθήσει κανονικά τέτοια θέματα, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, βρίσκονται σε κατάσταση δυσπιστίας. Υπάρχει σαφώς πολλή δουλειά για να γίνει, ώστε να πειστούν οι άνθρωποι πως δεν είμαστε μόνο φίλοι σας, αλλά η οικογένειά σας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η παρουσία μας σύντομα θα δείξει αυτό που είμαστε, και θα είμαστε ευπρόσδεκτοι για να προσγειωθούμε στη πολύτιμη Γη σας. Εμείς φυσικά χρειαζόμαστε με αυτή την επαφή για να συσταθούν ομάδες εργασίας που θα είναι μέρος των δυνάμεων καθαρισμού.

Όλα θα συμβούν σε εύθετο χρόνο, αλλά θα επιταχύνουν μόλις ξεκινήσουμε, καθώς υπάρχουν πολλά να κάνουμε μέσα σε λίγους μήνες. Έχουμε την αίσθηση ότι ο ενθουσιασμός αυξάνεται με την απελευθέρωση της σκέψης σας από τις ελεγκτικές αρμοδιότητες, και οι ζωές σας θα ανυψώνονται στο Φως. Οι τελικοί χρόνοι αυτού του κύκλου είχαν προγραμματιστεί πολλούς αιώνες πριν, παρά τις όποιες σκέψεις για το αντίθετο, και όταν χρειαζόσασταν βοήθεια αυτή έφτανε. Οι προσπάθειές μας και από την Πνευματική Ιεραρχία, σας έχουν καθοδηγήσει σε αυτό το σημείο του χρόνου, και τώρα είστε έτοιμοι να αδράξετε την θαυμάσια ευκαιρία για να αναληφθείτε. Βαθιά μέσα σας πάντα ξέρατε ότι η εμπειρία σας θα τελείωνε με την επιστροφή σας στις υψηλότερες σφαίρες. Είναι ο τόπος που προήλθατε και όπου έχετε το δικαίωμα να είστε ως Όντα του Φωτός. Οι χαμηλότερες διαστάσεις είναι σπίτι για όσους έχουν εμπλακεί στο σκοτάδι που τους έχει κρατήσει χαμηλά, αλλά έχουν επωφεληθεί από το να είναι γύρω σας, έστω κι αν ακόμα δεν αναγνωρίζουν το Φως.

Καταλάβετε ότι πολλές ψυχές που δεν θα αναληφθούν, δεν έχουν υποχρεωτικά αποτύχει στο να ανασηκωθούν, αλλά έχουν προγραμματίσει τις εμπειρίες τους με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, μην κρίνετε τους άλλους, που ακολουθούν έναν διαφορετικό δρόμο από εσάς, και αφήστε τους να έχουν τις ίδιες επιλογές όπως είχατε κι εσείς χαρτογραφήσει το πεπρωμένο σας. Η ελευθερία σας μπορεί να πάρθηκε από εσάς κατά καιρούς, αλλά πάντα θα επιστρέφει από το Θείο δικαίωμα. Θυμηθείτε τον Θεό και να θυμάστε τη Μητέρα Γαία καθώς και οι δύο είναι σαν τους γονείς σας, που ανέκαθεν σας παρακολουθούν και σας παρέχουν βοήθεια. Σας έχει δοθεί ακόμη και αν δεν γνωρίζατε την πηγή της, και τώρα θα ήταν καλό για εσάς να την αναγνωρίσετε και να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας. Μια σκέψη αγάπης ή προσευχής θα φέρει ακόμη περισσότερη Αγάπη και Φως σε εσάς, και αυτός είναι ο νόμος της έλξης που λειτουργεί στο ανώτερο επίπεδο του.

Αγαπητοί μου, από εδώ και στο εξής η πορεία σταδιακά θα γίνει ευκολότερη και θα είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι έχοντας φτάσει τόσο μακριά δεν θα αποτύχετε την τελευταία στιγμή. Φυσικά θα υπάρξουν φυσικές αλλαγές, αλλά καθώς οι δονήσεις ανασηκώνονται, η έκτασή τους δεν θα είναι εξίσου σοβαρή όπως κάποιοι το αντιλαμβάνονται. Δεν υπάρχει ανάγκη για καταστροφές μεγάλης κλίμακας για την αποκατάσταση της Μητέρας Γης στην άριστη κατάσταση της. Ενώ θα πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ότι πρέπει, μπορούμε να βοηθήσουμε τη Μητέρα Γη, που σίγουρα δεν θέλει οι δραστηριότητές της να προκαλούν αδικαιολόγητη βλάβη στη ζωή. Με την κατάλληλη προειδοποίηση οι άνθρωποι μπορούν να εγκαταλείψουν τη πορεία της ζημιάς και θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα όντα της Εσωτερικής Γης περιμένουν επίσης την κλήση τους στην επιφάνεια, και έχουν τόσα πολλά να σας προσφέρουν. Είναι, επίσης οικογένειά σας από πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, και θα χαρούν να έρθουν σε επικοινωνία και πάλι μαζί σας.

Είστε βέβαια ένα μίγμα όντων που έχουν σχέση με διάφορους αστρικούς πολιτισμούς κυρίως ανθρωποειδούς προελεύσεως. Αυτοί θα έρθουν στη Γη για να συναντήσουν τους δικούς τους και θα έχετε πολλές ανυψωτικές συναντήσεις καθώς θα επιστρέψουν παλιές μνήμες. Έτσι θα δείτε λοιπόν ότι είστε τόσο διαστημικά Όντα όσο και εκείνοι που πολλοί θεωρούν ως διαφορετικούς τους εαυτό τους. Εν πάση περιπτώσει, όλοι εσείς είστε Ένα με την Πηγή, έτσι παρακαλούμε να φερόσαστε στους άλλους όπως στον εαυτό σας ενώ είστε ευγενικοί και διακριτικοί ανά πάσα στιγμή.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και είμαι πολύ ευχαριστημένος που πλησιάζετε στο τέλος του δρόμου αυτού που ήταν μια βαθιά και διαρκής εμπειρία στη δυαδικότητα.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |

ο»Ώ

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge