Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, July 2, 2012

SaLuSa, 2 Ιουλίου 2012

Οι πραγματικά συναρπαστικές στιγμές έχουν φτάσει καθώς παίρνετε την επιβεβαίωση για τις συλλήψεις που έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα. Τα δικαιώματά σας είναι τέτοια ώστε να έχετε την εξουσία να καταργήσετε εκείνους που έχουν διαπράξει προδοσία εναντίον σας. Αυτά είναι σαφώς πολύ αναγκαία μέτρα για να επιτρέψουν τις σημαντικές αλλαγές να γίνουν που θα σας περάσουν στην επόμενη φάση του σχεδίου. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος όπου οι ενέργειες θα μπορούν να αγνοηθούν πολύ περισσότερο, και οι σύμμαχοί μας ψάχνουν για πηγές που είναι πρόθυμες να καλύψουν αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα με μια ανακοίνωση που έχει ως στόχο να θέσει το μυαλό του λαού σε κατάσταση ηρεμίας, περιμένουμε τα μέσα ενημέρωσης να αναφερθούν σε αυτό. Θα έρθει σύντομα ένα σημείο, όπου η είδηση δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί ή να αγνοηθεί, και γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μια μικτή υποδοχή σε αυτό. Ωστόσο, αναμένουμε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα απευθυνθεί στον κόσμο, για να διαβεβαιώσει εκ νέου τους ανθρώπους ότι οι ενέργειες είναι θετικές και προς το συμφέρον όλων για την αποκατάσταση της ειρήνης στον κόσμο. Θα περάσει σε όλο τον κόσμο και πέρα από κάθε προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων για να το φιμώσουν.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε στο παρασκήνιο, αλλά αναζητώντας την πρώτη ευκαιρία για να εισαγάγουμε την αποκάλυψή μας. Δεν καλύπτετε μόνο η ιστορία μας εργαζόμενοι μαζί σας και με εσάς, αλλά και το γενικό ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε για την εξέλιξη σας σε μια περίοδο χιλιάδων ετών. Ωστόσο, αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μερικούς από τους διαφορετικούς πολιτισμούς που πρόκειται να συναντήσετε. Όλοι θα έχουν κάποια σχέση με σας, ακόμα και έστω αν έχει να κάνει με μια προσφορά στη γενετική εξέλιξη σας. Σε ψυχικό επίπεδο είμαστε όλοι από την Πηγή, αλλά έχουμε ταξιδέψει διαφορετικές διαδρομές ανάλογα με την επιλογή των εμπειριών μας. Οι διαφορές μεταξύ μας δεν υπάρχουν, αλλά ως εκ τούτου όλοι εξελίσσονται όπως εσείς εκτός από το ότι κάποιες ψυχές είναι σε υψηλότερα επίπεδα από ό,τι άλλες.

Στα αλματώδη βήματά σας γρήγορα θα βρείτε τον εαυτό σας να ανασηκώνεται στο επόμενο στάδιο της εξύψωσης σας. Πολλοί από εσάς έχουν ήδη προετοιμαστεί για ένα νέο τρόπο ζωής, που θα σας συστήνεται για την επιστροφή σας στις υψηλότερες σφαίρες που θα έρθετε με την Ανάληψη. Μια υπέροχη ζωή της εκπλήρωσης σας περιμένει η οποία θα φαίνεται σαν παράδεισος μετά από την εμπειρία σας στη δυαδικότητα. Θα μπορείτε όχι μόνο να καταλάβετε πώς η ενέργεια μπαίνει στη ζωή σας, αλλά και πώς να τη χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Η έμφαση θα δοθεί με διάφορους τρόπους που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, και όχι μόνο ως μέσο για διαστημικά ταξίδια.

Στη Γη ξοδεύετε τεράστια ποσά χρόνου ταξιδεύοντας με αυτές που βλέπουμε ως απαρχαιωμένες μορφές μεταφοράς. Δε θα είναι πλέον απαραίτητο να σπαταλάτε τόσο πολύ χρόνο με αυτόν τον τρόπο, και θα είστε προικισμένοι με την τεχνολογία που επιτρέπει τα σχεδόν στιγμιαία ταξίδια. Όλα βασίζονται στη χρήση της ελεύθερης ενέργειας που είναι καθαρή και μη ρυπογόνα. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν ήδη αναπτύξει κάποια σκάφη αυτού του τύπου, και τη τεχνολογία που είναι γνωστή σε αυτούς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας έχει απαγορευθεί η χρήση της ούτως ώστε να μην επηρεάζεται το κύρος των παραδοσιακών μεθόδων μετακίνησης, και για να εξασφαλίζουν ότι διατηρούν τη δύναμή τους σε σχέση με άλλες χώρες.

Τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα και οι πιο υπέροχες αλλαγές θα έρθουν με την ελευθερία που θα σας επιστραφεί. Έχετε συνηθίσει να ελέγχεστε σε οτιδήποτε κάνετε που έχετε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος. Θα πάρετε μια γεύση από αυτό πριν από την Ανάληψη, αλλά να θυμάστε ότι η ελευθερία έρχεται μαζί με την ευθύνη ώστε να μην επιδοθείτε σε δραστηριότητες που προκαλούν κίνδυνο ή βλάβη σε άλλους. Με τον ερχομό στα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης σας, θα έρθει επίσης μια πιο συμπονετική και ισορροπημένη κατανόηση του πώς να σχετίζεστε με άλλες ψυχές. Είναι η επιθυμία να είστε Ένα με όλες τις μορφές ζωής που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη θέση σας ανάμεσα σε αυτούς που θα ενταχθείτε. Γνωρίζουμε ότι η σκληρότητα των δονήσεων της Γης δεν είναι ευνοϊκή για μια ειρηνική συμβίωση, και είστε συνεχώς με την πρόκληση να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

Έχετε δοκιμαστεί και προσπαθήσατε για χιλιετίες χρόνου, συχνά επαναλαμβάνοντας τα ίδια μαθήματα πολλές φορές. Έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να υπάρξετε σε ένα προηγμένο πολιτισμό, και είστε καλοδεχούμενοι στις υψηλότερες σφαίρες. Υψώσατε τα δονητικά επίπεδα σας και αυτό θα εξασφαλίσει ότι είστε έτοιμοι να αναληφθείτε. Όσοι δεν είναι έτοιμοι δεν θα έχουν καμία διάθεση να αφήσουν τη δυαδικότητα, και θα συνεχίσουν με την επιλογή των εμπειριών τους στο ίδιο επίπεδο. Τα μονοπάτια που ανοίγουν για εσάς είναι σαφή και δεν θα μπορείτε να κινηθείτε πέρα από τη θέση σας. Ωστόσο, όλα είναι συνεχώς σε κατάσταση αλλαγής και θα κάνετε τελικά πρόοδο όπως κάνουν όλες οι ψυχές.

Αφήστε τις επίγειες προσκολλήσεις σας και αντί αυτών να είστε σε ετοιμότητα για να διευρύνετε τη συνείδησή σας ώστε να λάβετε αυτό που θα είναι ένας νέος τρόπος ζωής. Καθώς θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς και έχοντας την ευκαιρία να μας επισκεφθείτε στα σκάφη μας, θα δείτε από πρώτο χέρι το πώς ζούμε και αναμιγνυόμαστε με άλλους πολιτισμούς. Όλοι είμαστε σε υπηρεσία ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι μια ευλογία το να είστε σε θέση να το πράξετε. Τα Εγώ έχουν εξημερωθεί και οι ανάγκες του εαυτού μας δεν τίθενται μπροστά από οποιουδήποτε άλλου. Είμαστε μια κοινότητα σε αρμονία και θέτουμε τις ενέργειές μας στην υπηρεσία του Ανώτατου Δημιουργό. Παίρνουμε μεγάλη ικανοποίηση να το πράττουμε, και δε κάνουμε ούτε για μια στιγμή τη σκέψη ότι περιορίζει την ελευθερία μας με οποιοδήποτε τρόπο. Αγαπάμε την εργασία μας και η συμβολή που παρέχουμε στο Όλα Όσα Υπάρχουν είναι να βοηθήσουμε στην άνοδο όλων των άλλων μορφών ζωής.

Οι ζωές μας είναι πλήρεις και απολύτως ικανοποιητικές, και είναι μέσω επιλογής που υπηρετούμε με το δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο από ό,τι θα κάνατε κι εσείς βοηθώντας τους δικούς σας αδελφούς και αδελφές. Είμαστε εξ άλλου όλοι μια μεγάλη οικογένεια που αναγνωρίζει το δώρο της ζωής που μας δόθηκε από τον Πατέρα / Μητέρα Θεό μας, και έχουμε εφοδιαστεί με όλα όσα θα μπορούσαμε ενδεχομένως να χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε την ύπαρξή μας. Είμαστε, επίσης, συν-δημιουργοί με το Θεό, αφού καταλήξαμε σε μια υψηλότερη κατάσταση και είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τις εξουσίες αυτές με πλήρη ευθύνη. Στη Γη λίγοι κατανοούν πραγματικά τις πιθανές δυνάμεις που έχουν, και δεν συνειδητοποιούν ότι είναι υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο ο πολιτισμός τους έχει εξελιχθεί. Κατά συνέπεια, θα θερίσετε ό,τι σπέρνετε, κάτι το οποίο είναι ο λόγος που καταλήξατε στη δυαδικότητα. Ωστόσο, έχετε βρει το δρόμο σας έξω από αυτή και πολλοί είναι πλέον σε θέση να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να αναληφθούν.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και να σας ευχηθώ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που η απελευθέρωση από τη δυαδικότητα θα σας φέρει.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |

ο»Ώ

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge