Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, November 23, 2011

SaLuSa, November 23, 2011

Η δύναμη των ανθρώπων μεγαλώνει και αυτό που βλέπετε γύρω στον κόσμο είναι πόσα μπορείτε να πετύχετε όταν ενώνεστε σε έναν κοινό σκοπό. Μπορεί να σας πάρει χρόνο μέχρι την πλήρη επιτυχία, αλλά αφού κυλίσατε την μπάλα η ορμή της θα την πάει προς τα μπρος. Οι κυβερνήσεις θα προσέξουν τις απαιτήσεις σας ή θα τις αγνοήσουν με δικό τους ρίσκο. Έχετε δημιουργήσει τις συνθήκες που επιτρέπουν εμάς και άλλους να έρθουν να σας βοηθήσουν, και φυσικά εμείς δουλεύουμε στο παρασκήνιο και η επιρροή μας βοηθάει να κατευθύνονται δραστηριότητες με τρόπο χρήσιμο για εσάς. Όπως ξέρετε, καταγράφουμε αυτά που συμβαίνουν τώρα και επίσης αυτά που σχεδιάζουν οι Σκοτεινοί. Προσπαθούμε να σας βάλουμε σε ένα δρόμο όσο το δυνατόν λιγότερο ευμετάβλητο και όσο το δυνατόν αποτρέποντας βίαιες αντιπαραθέσεις. Όσο περισσότερο οι αρχές επιβάλλουν περιορισμούς σε ειρηνικές διαδηλώσεις, τόσο αυτές κερδίζουν υποστήριξη. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αφυπνίζονται τώρα ως προς το πώς ήταν σκλάβοι για αιώνες και δεν θα σταματήσουν να απαιτούν αλλαγή αν δεν ξαναποκτήσουν την αυτονομία τους.

Έτσι η μάχη συνεχίζεται, με τους Εργάτες του Φωτός να φέρνουν όλο και περισσότερο φως στη Γη, κάτι που ανεβάζει τις δονήσεις σε καινούρια ύψη. Να είστε βέβαιοι ότι όλα είναι σε καλό δρόμο, όπως σχεδιάστηκαν, και φτάσαμε στο σημείο όπου πρόκειται να γίνει κάτι πιο αποφασιστικό. Οι σύμμαχοι μας δουλεύουν σκληρά αλλά χρειάζονται την υποστήριξη μας κάπου – κάπου για να πετύχουν τους στόχους που τους βάζουμε. Όπως είπαμε και πριν, θα θέλαμε να δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς ένα βήμα που θα ανοίξει το δρόμο για ένα μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας σε ότι αφορά εσάς προσωπικά και όταν βλέπετε την ανάγκη να κάνετε κάποια βήματα για να προστατέψετε τον εαυτό σας από το αποτέλεσμα οποιουδήποτε γεγονότος. Σκεφτόμαστε τις πιθανότητες για έλλειψη τροφίμων και διακοπές στην παροχή ενέργειας που σε κάποιες περιοχές μπορεί να σας φέρουν προσωρινά σε δύσκολη θέση. Να έχετε στο νου σας ότι στο κοντινό μέλλον θα έρθουμε πιο κοντά σας και προφανώς θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Κανένα από τα προβλήματα που έχετε τώρα δεν θα σας επηρεάζει για πολύ καιρό, μιας και έχουν προβλεφθεί εκ των προτέρων και επιτράπηκαν.

Έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε ότι παρά τις τρομερές προβλέψεις για καταστροφές που συνοδεύουν την εποχή του τέλους, μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί τίποτε από αυτά που προφητεύτηκαν και μπορείτε να πιστωθείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δουλέψατε σκληρά για να ανεβάσετε τα επίπεδα δονήσεων και έτσι ξεπεράστηκε η ανάγκη για δραστικές αλλαγές. Παρόλο που υπάρχει ακόμη η ανάγκη για καθάρισμα και φυσικές αλλαγές, αυτές αντί να είναι ευρείας κλίμακας έχουν περιοριστεί μόνο σε τοπικό επίπεδο. Όταν μπορέσουμε να σας συναντήσουμε θα δουλέψουμε μαζί και θα τελειώνουμε πιο γρήγορα μ’ αυτά που σας δυσκολεύουν. Για αρκετό από το καθάρισμα δεν είναι απαραίτητη η παρουσία μας στη Γη και μπορεί εύκολα να γίνει κατευθείαν από το διάστημα. Πραγματικά αυτό το έχουμε κάνει για αρκετό διάστημα και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες από τις μεγάλες καταστροφές σας προκάλεσαν μόνο περιορισμένες ενοχλήσεις. Στην περίοδο των πυρηνικών δοκιμών που μόλυναν την ατμόσφαιρα σας, εμείς ήμασταν αυτοί που την καθάρισαν.

Έχουμε μεγάλο θαυμασμό για όλους εσάς καθόσον αναλάβατε την πρόκληση της δυαδικότητας γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία. Μόνο τώρα, πολλοί από εσάς έχετε αφυπνιστεί στην πραγματική σας ταυτότητα και το γεγονός ότι δεν είστε φυσικά σώματα αλλά Όντα του Φωτός. Μετά από χιλιάδες χρόνια και πολλές ζωές, βρήκατε την ικανότητα σας να επιδιώκετε αυτό που πραγματικά θέλετε και καταλάβατε ότι δεν εξαρτάστε από κανέναν άλλο. Δεν χρειάζεται πλέον να δέχεστε να είστε υπόδουλοι όπως στην περισσότερη ζωή σας και όλο και περισσότεροι από εσάς αναλαμβάνετε ευθύνες για την ζωή σας. Με τον καιρό θα γίνεται πλήρως ανεξάρτητοι και θα σας δοθεί η ελευθερία να επιλέξετε τις εμπειρίες σας και αυτή η μέρα δεν είναι τόσο μακριά. Είναι ζήτημα εξύψωσης του εαυτού σας έτσι ώστε να γίνετε Όντα των ανώτερων βασιλείων, και η Ανάληψη είναι μέρος αυτού του ταξιδιού.

Προς το παρόν αντιμετωπίστε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας γνωρίζοντας ότι είναι το μέσο προς ένα τέλος που θα σας δει να μπαίνετε σε μια καινούρια περίοδο εμπειριών. Δεν θα χρειαστεί να περάσετε μεγάλες περιόδους ανάκαμψης, αφού το έργο της αναδόμησης θα είναι πολύ γρήγορο. Μέχρι τότε θα έχουμε έρθει στη Γη και μαζί θα ετοιμάσουμε τη σκηνή για το κλείσιμο του κύκλου της δυαδικότητας. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας προετοιμαζόμασταν για πολύ καιρό στον ρόλο που πρόκειται να παίξουμε πολύ σύντομα, και ξέρουμε ότι γενικά είστε έτοιμοι να μας συνοδεύσετε. Τα επίπεδα συνειδητότητας πολλών από εσάς έχουν φτάσει σε σημείο που σας καθιστά αρκετά ενημερωμένους έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε τον υψηλότερο σκοπό για τον άνθρωπο και να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η χρονιά που έρχεται θα συνοδεύεται από τεράστιες επιτυχίες, με το ελάχιστο και όχι μόνο το ξεπέρασμα των εμποδίων που σας κρατούσαν χωριστά. Ανεξάρτητα από πολιτικά, θρησκευτικά, φυλετικά αίτια, η φυσική τάση του ανθρώπου είναι να είναι ήρεμος, ευγενικός και φιλειρηνικός. Μια και θα σταματήσουν οι πόλεμοι και η απειλή πολέμου, θα μπορείτε να δουλέψετε μαζί χωρίς να είστε σε κατάσταση φόβου και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει επίσης και η δικαιοσύνη και όπου είναι δυνατόν όλες οι αδικίες που έγιναν εις βάρος αθώων ανθρώπων θα αποκατασταθούν. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς γίνατε θύματα πλαστών οφειλών και αν βρίσκεστε σε περιπέτειες φυλάκισης θα ελευθερωθείτε.

Η πολιτική θα αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα υπάρχει χώρος για δωροδοκία και διαφθορά και η τιμιότητα και η διαφάνεια θα επιβεβαιώνουν ότι μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς που εκλέξατε. Έχουμε ήδη προσεγγίσει τους πολιτικούς που είναι του Φωτός και είναι απόλυτα αξιόπιστοι ότι έχουν τα συμφέροντα σας στην καρδιά τους όταν διορίζονται στις προσωρινές κυβερνήσεις τους. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν αλλά ο προγραμματισμός έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και αυτοί που θα δουλέψουν μαζί μας είναι έμπιστοι και ξέρουν τι αναμένεται από αυτούς. Στο μέλλον το πολιτικό σύστημα θα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο όπου θα έχετε πολύ μεγαλύτερη επιρροή ως προς το τι θα γίνει, και θα εξυπηρετεί τους ανθρώπους.

Αγαπητοί, η αναμονή σας σύντομα θα τελειώσει και το παρελθόν θα φαίνεται απλώς σαν ένα κακό όνειρο. Η ζωή θα γίνει γρήγορα απολαυστική και επιτέλους θα εκπληρώνονται οι προσδοκίες σας. Ήδη μια ηρεμία μπαίνει στις ζωές κάποιων ανθρώπων καθώς επιδρούν οι καινούριες ενέργειες και η γνώση ότι γίνονται ευεργετικές αλλαγές. Διατηρείστε καλά την εστίαση σας μπροστά και μην αφήνετε το παρόν χάος να φτάσει σε σας καθώς θα διαρκέσει πολύ λιγότερο απ’ όσο μπορεί να περιμένετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ευχαριστώ όλους εσάς που προσπαθείτε να φέρετε το φως στον κόσμο και μια μέρα θα καταλάβετε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθατε.

Ευχαριστούμε SaLuSa ,
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge