Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, November 21, 2011

SaLuSa, November 21, 2011

Αφού αποφασίσατε προς τα πού πηγαίνετε, μην αφήσετε κανέναν να σας απομακρύνει από τον στόχο σας και να ξέρετε ότι ετοιμαζόσασταν γι’ αυτή την περίοδο εδώ και πολύ καιρό. Φτάσατε μέχρι εδώ και θα πρέπει να ξέρετε τώρα πάνω σε τι δουλεύατε. Το κάρμα σας, σε όλες τις επιδιώξεις και όλους τους σκοπούς, θα πρέπει να βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του, και σ’ αυτή τη ζωή πολλοί από εσάς επιδιώξατε να το καθαρίσετε εντελώς. Μην στεναχωριέστε αν γνωρίζετε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει, αφού οτιδήποτε μένει θα καλυφτεί κατά την Ανάληψη από τον Νόμο της Ευσπλαχνίας και δεν θα μεταφερθεί. Εξαιτίας του κάρμα, υπέφεραν πολλές σχέσεις, αλλά θυμηθείτε ότι όταν αφήσετε αυτή τη διάσταση μπορείτε εύκολα να ξανασμίξετε. Θα δεχτείτε ότι η οικογένεια σας στη Γη τοποθετήθηκε εκεί για την επεξεργασία του συλλογικού κάρμα όλων σας και όταν τελειώσετε τους ρόλους σας θα κλείσει το θέμα. Συχνά, οι οικογένειες ενσαρκώνονται μαζί ξανά και ξανά, και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα μέλη τους παίζουν διαφορετικούς ρόλους πιθανά αλλάζοντας φύλο και συχνά αντιστρέφοντας του ρόλους τους. Αυτός είναι και ένας λόγος που θα πρέπει να αποφεύγετε να κρίνετε τους άλλους, αφού πριν επιστρέψετε σε ανώτερες διαστάσεις δεν θα έχετε μια πλήρη εικόνα που να εξηγεί τα «γιατί» και τα «διότι» των εμπειριών σας. Να είστε βέβαιοι ότι λόγω αναγκών κάποιες φορές θα έχετε παίξει και κάποιον ρόλο σαν ένας από τους σκοτεινούς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι άλλο εκτός του ότι είχατε ζωές με αρνητικές απόψεις.

Τα πάντα γύρω σας λειτουργούν τέλεια σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο και θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι μ’ αυτό. Διαφορετικά θα θεωρούσατε ότι ζείτε πραγματικά σε χάος με μικρές πιθανότητες να ξεφύγετε από τις συνέπειες. Οι μη φωτισμένοι από εσάς πιστεύουν έντονα ότι αυτό επικρατεί τώρα, και χωρίς την δική σας πίστη δεν θεωρούν ότι ο κόσμος μπορεί να γλιτώσει από τα προβλήματα του. Γι’ αυτό και παροτρύνουμε τους συμμάχους μας να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε την αποκάλυψη και στη συνέχεια να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Είναι πολύ σημαντικό για όλες αυτές τις ψυχές που έχουν πολύ μικρή ή καθόλου ιδέα από ποιόν πραγματικά να πάρουν βοήθεια. Πιστεύουμε ότι όταν θα έχουμε την επίσημη αναγνώριση και την πρόσκληση να προσγειωθούμε στη Γη, η παρουσία μας να αντιμετωπίζεται σαν φιλική και το σχέδιο μας να σας αφυπνίσουμε να είναι αποδεκτό από εσάς. Μέρος των διαδικασιών για κάτι τέτοιο φυσικά θα περιλαμβάνει την απομάκρυνση των σκοτεινών από κάθε θέση ισχύος, μιας και όταν αρχίσουμε την εκκαθάριση θέλουμε να μπορούμε να προχωρήσουμε γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις.

Το όνειρο σας τώρα γίνεται αληθινό, ότι μια μέρα θα έρθει η ειρήνη στη Γη και ο πόλεμος θα σταματήσει για πάντα. Η ειρήνη ήδη ξεκίνησε και για κάποιο διάστημα διατηρήσαμε εμείς την ειρήνη εκ μέρους σας. Όχι μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές τον τελευταίο μισό αιώνα σταματήσαμε προμελετημένες ενέργειες που αποσκοπούσαν στην έναρξη ενός άλλου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό γίνεται ακόμη και τώρα, αλλά παρεμβήκαμε και αποτρέψαμε την χρήση πυρηνικών. Υπάρχουν κάποιες σκοτεινές ομάδες που θησαυρίζουν όταν γίνεται πόλεμος και δεν έχουν καθόλου τύψεις με το να προμηθεύουν όπλα και στις δύο πλευρές που βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Αυτό γίνονταν για πολύ καιρό και αποδείχτηκε πολύ κερδοφόρο. Οι έμποροι του θανάτου πλέον κλείνουν και τα όπλα και ο εξοπλισμός τους σύντομα θα είναι παρελθόν. Υπήρχαν αρκετές φορές πριν από χιλιάδες χρόνια που δεν ξέρατε κάτι καλύτερο και το ανθρώπινο είδος είχε την έντονη τάση να βλέπει τους αγνώστους σαν απειλή για την ύπαρξη του. Τώρα έρχεστε κοντά, καθώς αναγνωρίζετε ότι όλοι είστε Ένα και ότι η πρόοδος θα είναι καλύτερη με την συνεργασία. Στο κάτω-κάτω, όλοι θα στοχεύετε στον ίδιο στόχο καθώς θα προσπαθείτε να επιστρέψετε στην Πηγή των Πάντων.

Κάθε ψυχή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μας δει πολύ σύντομα, και θα σας διαφωτίσουμε όπου υπάρχουν προσκόμματα που σας αποτρέπουν να δεχτείτε την αλήθεια όπως θα σας την δώσουμε. Τώρα σας φαίνεται δύσκολο ακόμη και να σκεφτείτε ότι τα πιστεύω σας μπορεί να αμφισβητηθούν, όμως αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Δεν σας έχουμε πει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας; και αυτή η συμβουλή δεν θα είναι ποτέ πιο χρήσιμη απ’ ότι τώρα. Με αυτόν τον τρόπο ο Ανώτερος Εαυτός σας θα σας φέρει σε καταστάσεις που θα σας δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Πάνω από αυτόν βέβαια έχετε και τους Οδηγούς και τους Αγγέλους σας και μπορείτε να απευθυνθείτε σ’ αυτούς αν χρειάζεστε καθοδήγηση. Ποτέ δεν είστε μόνοι σας, αλλά οι Οδηγοί σας δεν μπορούν να σας απαλλάξουν από όλες τις καταστάσεις, καθώς κάποιες πρέπει να τις βιώσετε γιατί είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σας.

Ζωντανέψτε το λόγο σας τώρα, γιατί θα είναι πολύ σημαντικός κάποια στιγμή όταν τα γεγονότα θα αρχίσουν να φαίνονται πολύ μπερδεμένα σε πολλούς ανθρώπους. Τότε θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους με τις γνώσεις σας και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν θα υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο διαχωρισμός της αλήθειας από το ψέμα δεν μπορεί να γίνει από κάποιον που δεν είναι ενημερωμένος, αλλά μπορεί να είναι μια δυνατή πρόκληση ακόμη και για τους Εργάτες του Φωτός. Το γεγονός ότι τα ΜΜΕ είναι πολύ συγκρατημένα και υπόκεινται σε λογοκρισία δεν βοηθάει, αλλά ο φόβος για τα αντικρουόμενα ψέματα δεν είναι πλέον τόσο μεγάλος και υπάρχει μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Η δωροδοκία και η διαφθορά είναι σχεδόν ενδημικές σε πολλές χώρες του κόσμου, και αυτό θα πρέπει να αλλάξει πολύ σύντομα. Όλα αυτά τα ζητήματα τα μελετούμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τρόπους να σας βοηθήσουμε. Τα ΜΜΕ πρέπει να κερδίσουν τον σεβασμό του κόσμου και αυτό ισχύει επίσης και για τους πολιτικούς στους οποίους αφθονούν οι τσαρλατάνοι και οι εγκληματίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει και αλλάζει πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη.

Οι εκκλήσεις για αλλαγή εκ μέρους σας, υποστηριζόμενες και από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αρχές δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση τους. Η ενέργεια έχει ας το πούμε έτσι, ζωή από μόνη της και προσελκύεται σαν ενέργεια που παίρνει ώθηση απ’ αυτό. Το γεγονός ότι θα πρέπει να έχει φτάσει αυτή η στιγμή δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, καθώς προετοιμάζατε την ώθηση της για πολλά χρόνια. Τώρα πρόκειται να δρέψετε την ανταμοιβή για την επιμονή σας ενάντια σε τόση αντίσταση, η οποία έχει αποδυναμωθεί σημαντικά από τις εισερχόμενες ενέργειες του φωτός. Ανεξάρτητα από τα ανεβοκατεβάσματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο προορισμός ήταν πάντοτε να νικήσετε τους σκοτεινούς, έτσι δεν υπάρχει τίποτε για να ανησυχείτε – είστε οι νικητές. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα το γιορτάζουμε μαζί, και τι στιγμές θα έχουμε. Δεν νομίζουμε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως πόσο μεγάλο επίτευγμα θα είναι και πόσο εκτεταμένες οι συνέπειες του. Πολλές ψυχές εξαρτώνται πολύ από το αποτέλεσμα και ετοιμάζονται να γιορτάσουν.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας αγαπώ όλους που δεχτήκατε αυτή την πρόκληση που σας πήρε από κάτω, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσατε και ανακάμψατε, δείχνοντας τη δύναμη της αγάπης και του φωτός.

Ευχαριστούμε SaLuSa ,
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge