Home > > Mike Quinsey - 22 Ιανουαρίου 2016

Mike Quinsey - 22 Ιανουαρίου 2016

Mike Quinsey

Ξέρετε πόσο γρήγορα μπορούν ν’ αλλάζουν τα πράγματα, κι ότι ξαφνικά και στα γρήγορα το μέλλον μπορεί να μην φαντάζει πια τόσο ζοφερό όπως πριν. Ο κόσμος αρχίζει να φοβάται με τις μεγάλες εταιρείες που παραπαίουν και χάνει την εμπιστοσύνη του στην αξία του χρήματος. Πολλά παίζονται στο παρασκήνιο από εκείνους που κρατάνε τη δύναμη στα χέρια τους, κι έχουν απώτερο σκοπό τους να αποτραβηχθούν από το Αμερικανικό δολάριο. Η σταθερότητα σε τέτοιους καιρούς είναι μικρή και βρισκόσαστε στο έλεος αυτών που ελέγχουν τις αγορές. Τα πράγματα αναπόφευκτα θα γίνουνε χειρότερα πριν ξαναμπούν στον ίσιο δρόμο με τις αγορές του χρήματος να ηρεμούν. Πολλά μπορούν να συμβούν σε διάστημα βραχύ, και δε μπορεί να γίνει σχεδόν τίποτε για ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι δυνάμεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που βρίσκονται επάνω στη Γη συμβάλλουν έτσι ώστε το αποτέλεσμα τελικά να σας είναι θεμιτό.

Οι δρόμοι που συγκλίνουν σε μια κατάληξη ικανοποιητική επί των πολλών αλλαγών που σταδιακά αποκτούν μορφή είναι πολλοί. Οι σκοτεινοί έχουνε ακόμα επιρροή, η δύναμή τους όμως να ορίζουνε το μέλλον σας φθίνει τάχιστα. Πολλές χώρες ανταμώνουν σε ένα κοινό μέτωπο αποκαλύψεων και η αναπροσαρμογή των περισσοτέρων σημαντικών νομισμάτων γίνεται ολοένα και πιο πιθανή. Όλα έχουν σχεδιαστεί πολύ πριν και θα γίνουν πραγματικότητα για την καλυτέρευση της ζωής του κόσμου. Οι αντιπαραθέσεις ως προς αυτό εξασθενούν και τίποτε δεν μπορεί να αποτρέψει τις επιθυμητές αλλαγές από την υλοποίησή τους. Τα πρώτα βήματα φαντάζουν να καθυστερούν στην επίτευξή τους, η αναπροσαρμογή όμως και ο διαμοιρασμός του πλούτου στον κόσμο προχωράει. Στην πραγματικότητα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει, παρότι ακόμα αυτό δεν διαφαίνεται.

Ο βιασμός των πόρων της Γης έχει πια καταλαγιάσει, και είναι σημαντικό να δοθεί ένα τέλος. Σίγουρα στο τέλος θα σταματήσει εντελώς καθώς δεν θα είναι απαραίτητος, αφού θ’ απολαμβάνετε τα οφέλη νέων τεχνολογιών. Παρόλα αυτά όμως, απαιτείται κάποιος χρόνος για την μετάβαση αυτή, με τους πόρους όμως και την βοήθεια που θα έχετε από τους διαστημικούς σας φίλους, τα πράγματα σύντομα θα απογειωθούν. Να έχετε υπομονή και να ξέρετε ότι επιτελείται ακόμα κάθαρση, η οποία γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Όταν θα απομακρυνθούν αυτοί που στέκονται εμπόδια μπροστά σας, γρήγορα θα επέλθει ειρήνη και η βοήθεια που θα έχετε θα είναι άμεση. Εάν μπορούσατε να γνωρίζετε την αλήθεια των πραγμάτων επάνω στον πλανήτη σας, θα επιβεβαιώνατε την πρόοδο που έχει γίνει. Πολλές είναι οι ομάδες εκείνες παντού στον κόσμο που συνεισφέρουν προς τις απαραίτητες αλλαγές, και η δύναμή τους είναι τρομερή καθότι έχουν τη βοήθεια των Δυνάμεων του Φωτός που περικλείουν τη Γη. Αυτές θα σας αποκαλυφθούν πλήρως την κατάλληλη στιγμή, μέχρι τότε όμως θα εργάζονται μαζί σας παρότι εσείς δεν τους αντιλαμβάνεστε. Πάντοτε είχατε την βοήθεια αυτών του Φωτός, σπάνια όμως έκαναν γνωστή την παρουσία τους. Διασφάλιζαν την προστασία σας, συντρέχοντας στην υλοποίηση του Σχεδίου για την Ανθρωπότητα σύμφωνα με τα πλάνα της Ιεραρχίας. Στην πραγματικότητα τρέχετε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του παλιού κύκλου.

Παρότι βιώνετε κάθε λογής ακρότητες, όπως οι κλιματολογικές αλλαγές, αυτά στο τέλος θα καταλαγιάσουν και οι αλλαγές θα κυμανθούν σε μέτριες τιμές. Αυτό θα διασφαλίσει την μη ύπαρξη ακροτήτων όπως αυτές που τώρα έχετε. Πορεύεστε προς καιρούς ειρήνης όπου ο κόσμος θα είναι ενωμένος και θα εργάζεται μαζί σαν ένα. Θα διαμορφωθεί μια ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ όλων των κρατών, και οι ομάδες εκείνες που δημιουργούσαν διαταραχές θα έχουν απομακρυνθεί. Με τέτοιες συνθήκες η αρμονία και η συνεργασία θα έρθουν μόνες τους και οι καρποί της Γης θα διαμοιράζονται ισομερώς. Καθώς θα περνάει ο χρόνος οι ελλείψεις και τα προβλήματα που τώρα βιώνετε θα έχουν εκλείψει κατά πολύ, χάριν των νέων και προηγμένων τεχνολογιών που θα σας έχουν δοθεί.

Ήδη αυτοί του Φωτός προετοιμάζονται να παρουσιάσουν ωφέλιμες αλλαγές, έτσι ώστε με την πρώτη ευκαιρία αυτές να προχωρήσουν. Σας είχανε αρνηθεί επί τόσο καιρό τις αλλαγές αυτές με τις οποίες θα μπορούσατε να είχατε βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι θεραπείες που συσχετίζονται με φάρμακα και εγχειρήσεις, πράγματα που επίσης θα καταστούν άχρηστα. Σας περιμένουν νέες μέθοδοι με τις οποίες θα αλλάξει ολοκληρωτικά ο τρόπος της αγωγής του σώματός σας προς την αντιμετώπιση των παθήσεων και των ασθενειών. Ακόμα κι αυτές όμως στο τέλος θα καταστούν αχρείαστες, καθώς με τη συνεχιζόμενη αύξηση των δονήσεών σας θα αναταθείτε πέρα από το σημείο εκείνο όπου θα μπορούν να υπάρχουν καν αρρώστιες και παθήσεις. Αυτές οι αλλαγές δεν απέχουν πολύ από την υλοποίησή τους, οπότε έχετε πολλά στα οποία να προσβλέπετε.

Θα βιώνετε αυτά τα οποία σκέφτεστε, κι αυτός είναι ο Νόμος της Έλξης ο οποίος σας φέρνει αυτά στα οποία επικεντρώνεστε. Ακόμα και τώρα ξεκινάτε να διαμορφώνετε το μέλλον σας τριγύρω σας. Έτσι, καλό κάνει να θυμόσαστε ότι εάν έχετε την τάση να εστιάζετε επάνω στην αρνητικότητα γύρω σας, είναι πιθανότερο να προσελκύετε περισσότερα από τα ίδια. Κάνοντάς το αυτό τους χαρίζετε ενέργεια, δε σημαίνει αυτό όμως κι ότι δεν μπορείτε να παρατηρείτε την αρνητικότητα γύρω σας. Γι’ αυτό συνίσταται να κρατάτε τις σκέψεις και τις πράξεις σας όσο το δυνατόν περισσότερο επικεντρωμένες προς το Φως. Να μην φοβόσαστε ποτέ σας γιατί ετούτη η ενέργεια θα προσελκύσει ακριβώς αυτό που σας δημιουργεί προβλήματα. Δεδομένου ότι μπορείτε να είσαστε κατά βάση ένα πολύ θετικό άτομο, τότε τα συμβάντα που διαδραματίζονται γύρω σας θα είναι απίθανο να σας ενοχλήσουν.

Το Φως συνεχίζει και αυξάνει σχετικά γρήγορα, τόσο ώστε οι σκοτεινοί δεν μπορούν να ανακτήσουν το έδαφος που χάνουν. Συνεπώς μπορείτε να πορεύεστε στην ημέρα σας με σιγουριά για το ασφαλές του μέλλοντός σας. Εντούτοις, υπάρχουν σημεία όπου έχει συσσωρευτεί αρνητική ενέργεια και αυτά θα πρέπει να εξαγνιστούν. Είναι αναπόφευκτο να μην υπάρξουν δυσφορία και ταλαιπωρία ενόσω επιτελούνται οι αλλαγές αυτές, όπου όμως είναι εφικτό οι ψυχές θα ειδοποιούνται από πριν για τυχόν κινδύνους. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει και το κάρμα και κάποιες ψυχές θα βιώσουν πλήρως τις αλλαγές που γίνονται. Να είσαστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και ότι όλοι οι άνθρωποι θα βρεθούν εκεί όπου θα έπρεπε να είναι.

Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις δεν είναι ακόμη έτοιμες να φανερωθούν ανοιχτά, και δεν θα διακινδυνέψουν σύρραξη με τους σκοτεινούς. Απειλούν κάθε ‘εισβολέα’ που τυχόν εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης σας, οπότε να θεωρείτε ότι το κάθε σκάφος που βλέπετε προέρχεται από τον κρυφό τους στόλο. Φυσικά κανένα σκάφος τους δεν θα έρθει τόσο κοντά στην Γη ώστε να προκαλέσει πρόβλημα. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις είναι ειρηνικές και θα προβούν μονάχα σε αυτοάμυνα εάν απειληθούν, όμως σίγουρα δεν θα ξεκινήσουν επίθεση εναντίων σας. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες μακράν πιο ανεπτυγμένες απ’ αυτές του δικού σας πολιτισμού και μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους εάν τύχει και τους επιβληθεί μια τέτοια κατάσταση.

Συνεχίστε να σκορπίζετε το Φως, και με τον τρόπο αυτό θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε προς την επιτάχυνση του τέλους των δραστηριοτήτων των σκοτεινών. Τα ψωμιά τους έχουν σχεδόν τελειώσει οπότε χαλαρώστε σίγουροι ότι είσαστε ασφαλείς από τις απειλές τους, και οι Γαλαξιακές Δυνάμεις μαζί με ακόμα υψηλότερες οντότητες θωρούν με προσοχή την πρόοδό σας.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες σας και το δρόμο της ολοκλήρωσης.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |