Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, April 18, 2012

SaLuSa, 18 Απριλίου 2012

Λίγοι από σας έχουν οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις ως προς το τι συμβαίνει, παρόλο που κάποιοι δεν έχουν ακόμα πειστεί ότι αυτό είναι προς το συμφέρον της ανθρώπινης φυλής. Τέτοιοι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν επαφή με αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, και ως εκ τούτου δεν διαθέτουν επαρκείς πληροφορίες ώστε να μπορούν να προβούν σε μια συνειδητή απόφαση. Σπάνια έχουν τα επίπεδα της συνείδησης που απαιτείται για να δουν πέρα από τις φυσικές αλλαγές, και μερικοί έχουν λίγη ή καθόλου γνώση της Ανάληψης. Ωστόσο, αυτοί μαζί με όλους τους άλλους, θα έχουν την ευκαιρία, πριν από το τέλος του έτους, να μάθουν για τα γεγονότα και πώς θα τους επηρεάσουν. Τελικά, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεται, οι έσχατοι καιροί θα αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων είτε είναι έτοιμοι ή όχι. Ένας νέος κύκλος σημαίνει μια νέα αρχή και δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί να διαιωνίζεται οτιδήποτε παλιό. Πράγματι, είναι προς το συμφέρον όλων να προχωρήσουν σε μια νέα εμπειρία, που συνάδει με το σημερινό τους επίπεδο εξέλιξης.

Όπου βρίσκουν ανθρώπους που είναι σε σύγχυση, ζητάμε από τους Εργάτες του Φωτός να είναι τολμηροί και να παρέμβουν, διότι οι γνώσεις τους είναι ζωτικής σημασίας αυτή τη στιγμή, και μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν τη δοκιμασία τους και να μειώσουν την πιθανότητα να είναι φοβισμένοι αυτοί οι άνθρωποι. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν υπάρχει τίποτα να φοβόσαστε εκτός από τον ίδιο τον φόβο, και ανεξάρτητα από τις περιστάσεις ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει μέσα από κάποια καταστροφή. Όλα προγραμματίζονται για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές θα είναι έτοιμες να αναληφθούν. Ωστόσο, δεν ασκείται καμία απολύτως πίεση σε εκείνους που επιλέγουν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση, που όμως για να συνεχίσουν αυτή την εμπειρία θα πρέπει να μετακινηθούν κάπου αλλού. Δεν θεωρείται ως αποτυχία ότι δεν έχουν φθάσει στο σημείο της Αναλήψεως, διότι έχετε απεριόριστη ζωή και απόλυτη ελευθερία για να συνεχίσετε εφ' όσον το επιθυμείτε την εμπειρία σας στις χαμηλότερες δονήσεις. Τελικά κάθε ψυχή θα ανέβει κάποια στιγμή, καθώς είναι αδύνατο να συνεχίσει να αντιστέκεται στις υψηλότερες δονήσεις για οποιοδήποτε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αποστολή μας έχει ήδη απογειωθεί στη διάρκεια των τελευταίων μηνών, καθώς έχουμε εμπλακεί πιο άμεσα στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Γη, και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τα τελευταία υπολείμματα των σκοτεινών δυνάμεων να βγουν από το δρόμο σας. Στη συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα άλλο στάδιο που θα μπορούμε να συμμετέχουμε περισσότερο στη ζωή σας, βοηθώντας σας να ανεβείτε. Θα συναντήσετε την Αστρική σας Οικογένεια και τα όντα της Εσωτερικής Γης που είναι επίσης συγγενείς σας, και θα έχετε πολλά να πείτε. Η ιστορία σας δεν είναι καθόλου ακριβής και υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποκατασταθούν τα οποία είτε έχουν διαστρεβλωθεί ή παραποιηθεί, και αφορούν πολλά από τα επονομαζόμενα «αξιοσέβαστα» Ιδρύματα.

Κάθε μέρα βρισκόμαστε πιο κοντά στο να πάρουμε μέτρα που θα φέρουν την ημέρα της δήλωσης της ύπαρξης μας, και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε ένα άλλο στάδιο της αποστολής μας. Θα είναι μια στιγμή μεγάλης χαράς σε όλο τον κόσμο, για να γιορτάσετε την νέο-σύστατη ελευθερία σας. Παλιές διαφορές και ιστορικές διαφωνίες θα ξεθωριάσουν μέσα στο παρελθόν, όπου ανήκουν. Θα αποκαλυφθεί ότι έχουν διαδραματιστεί σκόπιμα από τους σκοτεινούς, για να κρατήσουν ζωντανή την ιδέα του διαχωρισμού. Τώρα θα δείτε πόσο γρήγορα οι άνθρωποι μπορούν να ενωθούν με συναισθήματα φιλίας και καλής θέλησης. Στην καρδιά όλων σας επιθυμείτε διαρκή ειρήνη, και αυτό είναι που θα αποκτήσετε επί μακρόν.

Αγαπητοί μου, όταν λέμε ότι τα πάντα θα διευθετηθούν, το εννοούμε, και η ζωή θα γίνει πολύ ευχάριστη και ικανοποιητική. Ο τύπος των ανησυχιών που έχετε τώρα θα αφαιρεθεί, και η ζωή σας από αγχωτική, θα γίνει ευχάριστη με το ελεύθερο χρόνο για απολαύσετε χαλαρωτικά χόμπι και παιχνίδια. Ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνετε σκλάβοι στην εργασία σας, ή να ζείτε σε ένα επίπεδο που θα ήσασταν πάντα σε ανάγκη. Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που θα διευθετήσουμε για την ανύψωση σας και η ζωή θα γίνει σύντομα μία ευχάριστη εμπειρία. Η διαφορά του παρόντος με το παρελθόν είναι αυτό στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και μια πολύ σημαντική πτυχή της υπηρεσίας μας προς εσάς.

Οι σκοτεινές δυνάμεις αποκτούσαν συνεχώς εφευρέσεις που θα έπρεπε να σας έχουν φέρει σε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, αλλά αντ 'αυτού έχουν χρησιμοποιηθεί για να προωθήσουν τις δικές τους στρατιωτικές φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον κόσμο. Πολλά σας έχουν αρνηθεί τα οποία σύντομα θα τεθούν στην διάθεση σας και θα έχουν μία μεγάλη επίδραση ειδικά πάνω στα συστήματα επικοινωνιών και μεταφορών. Οι ελλείψεις σε τρόφιμα θα αποτελούν παρελθόν και κανείς δεν θα πεθάνει ποτέ ξανά από δίψα. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη θα αντικαταστήσουν το φόβο και την αμφιβολία, και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ενωθούν στη συνειδητοποίηση ότι πρόκειται για μία Ανθρώπινη φυλή, ανεξάρτητα από το χρώμα ή οποιεσδήποτε άλλες διαφορές.

Στο δικό μας επίπεδο, καταλαβαίνουμε ότι οι πνευματικές δονήσεις τοποθετούν τις ψυχές σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαχωρίζονται από εμάς, καθώς μπορούμε να ερχόμαστε και να φεύγουμε, όπως κάνουμε με σας στη Γη. Όσο περισσότερο ανυψώνεστε, τόσο περισσότερο καταλαβαίνετε ότι υπηρεσία προς τους άλλους σημαίνει να βοηθάτε όσους ακολουθούν τα βήματά σας. Και πάλι η ιστορία σας κάνει ελάχιστη μνεία στην αλληλεπίδρασής μας με σας, ενώ έχουμε μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη του πολιτισμού σας. Μια σειρά από μυστηριώδη αντικείμενα που σας φαίνεται ότι δεν έχουν καμία θέση στην παρούσα ιστορία σας είναι αποτελέσματα των επισκέψεών μας στη Γη σας. Μερικές φορές παραμένουν κρυμμένα από κοινή θέα επειδή η ύπαρξή τους δεν μπορεί να εξηγηθεί, ενώ επιπλέον υπάρχει απροθυμία να αναφερθεί η πιθανότητα να συνδέονται με εξωγήινους επισκέπτες.

Ανοίξτε το μυαλό σας σε όλες τις πιθανότητες καθώς πρόκειται να μάθετε περισσότερα για εμάς και να είστε σίγουροι πως θα σας πούμε για τις πολλές επαφές μας μαζί σας. Εμείς και άλλοι πολιτισμοί έχουμε αναθρέψει τα είδη σας για χιλιάδες χρόνια, και είστε το αποτέλεσμα πολλών διαφορετικών ειδών που προώθησαν το DNA σας, ενώ η αρχική σας καταγωγή είναι από τους Λύριους. Αυτά είναι μέρος της εξέλιξης σας για την οποία θα σας δοθούν περισσότερες πληροφορίες, δεδομένου ότι είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια.

Η συσώρευση πλούτου τελικά δεν θα είναι πλέον απαραίτητη, δεδομένου ότι θα έχετε πάντα αρκετά για τις ανάγκες σας. Θα ανακατανεμηθεί και έτσι θα αποκατασταθεί εν μέρει η ποιότητα ζωής σας, ενώ επίσης θα διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα μείνει άπορος ή σε ανέχεια. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι πολύ σύντομα θα γίνουν κινήσεις απομάκρυνσης από τις παλιές μεθόδους της ιατρικής περίθαλψης, και μετακίνησης σε πιο φιλικές και αποτελεσματικές μεθόδους. Θεραπευτικά επιμελητήρια και θάλαμοι θα αντικαταστήσουν την ανάγκη επίσκεψης στα σημερινά νοσοκομεία. Οι τεχνολογικά προηγμένες μέθοδοι είναι απόλυτα επιτυχημένες και πολλοί θα είστε σε θέση να θεραπευτείτε στιγμιαία. Θα μπορούσατε να πείτε ότι θα σας κάνουμε όλους «καινούργιους» και πάλι, ακόμη και όταν λείπουν άκρα ή οποιαδήποτε άλλα μέρη του σώματος.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και τόσο ευχαριστημένος που μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να περιμένετε πολύ σύντομα. Ζείτε πάντα με την αγάπη στις καρδιές σας.


Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Saradis/Vasiliki

Share |

ο»Ώ

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge