Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 16, 2012

SaLuSa, 16 Απριλίου 2012

Όταν μιλάμε για τους συμμάχους μας, αναφερόμαστε γενικά σε εκείνους που είναι Εργάτες του Φωτός, στην πρώτη γραμμή των γεγονότων που γίνονται με την υποστήριξή μας. Είναι αυτοί που ετοιμάζουν το δρόμο για τη μεγαλύτερη προώθηση των προγραμμάτων μας, που είναι η αποκατάσταση της κυριαρχίας και η διάνοιξη του δρόμου προς την Ανάληψη. Ωστόσο, στην ουσία κάθε Εργάτης του Φωτός εν αγνοία ή όχι, είναι μέρος του Θείου Σχεδίου, για να διασφαλίσει την επιτυχία του. Αυτό που θα κάνει ο ερχομός μας είναι να μας επιτρέψει να δώσουμε τις λεπτομέρειες του γιατί είμαστε εδώ και να αποκαλύψουμε ότι θα επιταχύνουμε τις αλλαγές για να ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες το συντομότερο δυνατό. Πιστεύουμε ότι θα ηρεμήσουμε τις σκέψεις των ανθρώπων σχετικά με τις προθέσεις μας και θα δείξουμε ξεκάθαρα ότι ερχόμαστε ειρηνικά.

Η αποστολή μας έχει αλλάξει πρόσφατα από αυτούς με παθητικό ρόλο σε αυτούς που αντιμετωπίζουν άμεσα τις σκοτεινές δυνάμεις, και εμείς επιβάλλουμε το διάταγμα που έχει δοθεί στις στρατιωτικές σας αρχές ότι η χρήση των πυρηνικών όπλων δεν πρόκειται να επιτραπεί. Εμείς ανοίγουμε το δρόμο για την διακήρυξη της παγκόσμιας ειρήνης, που από εκείνο το σημείο και μετά η χρήση οποιουδήποτε όπλου θα απαγορευτεί. Ως ένα πρώτο βήμα σε τέτοιες εκδηλώσεις, χρειαζόμαστε ειλικρινείς και αξιόπιστους ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας, που θα δεσμεύονται από τέτοιες αποφάσεις. Ακόμη, μετά την απομάκρυνση των Σκοτεινών, θα υποστηρίξουμε τέτοιες συναντήσεις, καθώς τις χρειαζόμαστε για να εμπλακούμε πλήρως στις αλλαγές. Ως εκ τούτου θα προωθηθείτε σε μια νέα εποχή, όπου τα δικαιώματά σας θα αποκατασταθούν, και η εξουσία θα επιστρέψει στο λαό.

Γνωρίζοντας τι είναι μπροστά σας ζητάμε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία στην πορεία σας, καθώς θα είναι βραχύβια. Πράγματι, θα έχετε ενημερωθεί για τους λόγους, και θα είστε σε θέση να δείτε πέρα από τα άμεσα προβλήματα. Υπάρχει ένα σχολαστικό σχέδιο με το οποίο θα αποφευχθεί η δημιουργία χαοτικών συνθηκών και έχουμε προβλέψει όλα τα πιθανά σενάρια. Ότι μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως ανυπέρβλητο πρόβλημα, δεν θα παρουσιάζει καμία δυσκολία για μας έχοντας κατά νου τις πηγές που έχουμε στη διάθεσή μας. Θυμηθείτε, Αγαπημένοι μας, έχουμε εκατομμύρια των σκαφών που εμπλέκονται στις αλλαγές μέσα στο ηλιακό σας σύστημα και μπορούν να είναι μαζί σας χωρίς καμία χρονοτριβή. Έχουμε την τεχνολογία για να κρατήσουμε τη Γη σας σε ισορροπία, και αυτό το έχουμε κάνει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και όπου υπάρχει μόλυνση, καθώς τη διατηρούμε υπό έλεγχο έως ότου να μπορεί να καθαριστεί εντελώς.

Για εμάς, η Αποκάλυψη θα αντιμετωπιστεί ως το αποκορύφωμα της επιτυχίας, αφού στη συνέχεια θα μπορούμε να εμπλακούμε άμεσα μαζί σας και υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Είναι σαφές ότι μόλις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απελευθερωθούν από τον έλεγχο των Illuminati, πολλά που έχουν γίνει πρόσφατα και δεν δημοσιοποιήθηκαν θα αποκαλυφθούν. Για παράδειγμα, η παρούσα δραστηριότητα για να φέρει στη δικαιοσύνη τους εγκληματίες που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδα, αλλά δεν είναι. Ωστόσο, θα πάρει σε τέτοιες διαστάσεις, που σύντομα θα είναι αδύνατο να αγνοηθεί. Σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας κέντρα ειδήσεων, και από τη στιγμή που θα συστηθούμε σε σας, αυτό θα είναι αναγκαιότητα. Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε τα μέσα για να παρέχουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι κάθε ψυχή έχει επίγνωση του τι έρχεται, και ότι ο καθένας έχει ότι χρειάζεται και την δυνατότητα να ανέβει.

Εν τω μεταξύ, πρέπει να πούμε ότι οι Εργάτες του Φωτός τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά καλά να σας φέρουν μέχρι εδώ. Μερικοί υπέφεραν από τα προβλήματά τους, αλλά είχαν σταθερή πίστη και δυνατή θέληση να συνεχίσουν το έργο τους. Η Πνευματική Ιεραρχία έχει συμβάλει στη διασφάλιση της επιτυχίας, οργανώνοντας για πολλούς Εργάτες του Φωτός να ενσαρκωθούν στη Γη ειδικά σ’ αυτό το σημαντικό χρονικό διάστημα. Να είστε βέβαιοι ότι εάν έχετε ακόμα μια ανεκπλήρωτη εργασία, θα κληθείτε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα πάρει πολύ να το μάθετε, και πολλοί θα χρειαστούν για να δουλέψουν εντός των κοινοτήτων τους. Αν είστε εν γνώσει για το μέλλον, πρέπει να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με όσους χρειάζονται ενημέρωση. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, και σαφώς όσο περισσότερο μπορείτε είναι να ανοίξετε το μυαλό των ανθρώπων σε άλλες πιθανότητες, τόσο το καλύτερο.

Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί με την καθημερινή της ρουτίνα, καθώς αυτό που έρχεται δεν θα την αλλάξει για αρκετό καιρό ακόμη. Είναι η αναδόμηση της κοινωνίας σας που δημιουργήσει πρώτα μια βάση για το νέο πρότυπο, και στη συνέχεια η ζωή σας μπορεί να βελτιωθεί λίγο-λίγο καθώς θα καλύπτουμε τις ανάγκες σας. Πρόκειται να απαλλάξουμε την κοινωνία σας από τις ελλείψεις που δημιουργήθηκαν σκόπιμα για να σας κρατήσουν σε συνθήκες φτώχειας και υποδούλωσης, έτσι ώστε να εξυψωθείτε σε ένα επίπεδο ζωής που θα είναι μια απολαυστική και ευχάριστη εμπειρία. Δεν σκοπεύουμε να σας βάλουμε μέσα στην πολυτέλεια, αλλά να σας δώσουμε όλες τα αναγκαία που ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ακρότητες μεταξύ πλουσίων και φτωχών, και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να μην απολαμβάνεται ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Να έχετε υπομονή τώρα που είμαστε τόσο κοντά στη συνάντηση, καθώς επίκεινται συναρπαστικές στιγμές και έχουμε προγραμματίσει κάποιους εξαιρετικούς τρόπους για να το γιορτάσουμε. Φυσικά θα θελήσετε να δείτε τις εκατοντάδες από τα σκάφη μας, και μια θαυμάσια υπερπτήση θα πραγματοποιηθεί. Αυτό θα εξαλείψει τον φόβο και όταν δείτε ότι είμαστε μέλη της ανθρώπινης φυλής η σχέση μεταξύ μας θα είναι αναμφισβήτητη. Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε η οικογένειά σας, έτσι θα περιμένετε η εμφάνισή μας να είναι πολύ παρόμοια με τη δική σας. Όπως έχετε ανακαλύψει υπάρχουν επίσης ανθρωποειδή ανάμεσά μας, αλλά έχετε κατά νου ότι είναι επίσης ιδιαίτερα εξελιγμένα και μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Απλά και μόνο η παρουσία μας ανάμεσά σας θα πρέπει να είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε Όντα της Αγάπης. Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε την ικανότητά σας να "αισθάνεστε" την ενέργεια κάθε ατόμου, αλλά γνωρίζουμε ότι θα νιώσετε τη δική μας της ειρήνης και της αγάπης για σας όταν θα συναντηθούμε.

Σημαντικά γεγονότα είναι τώρα εβδομάδες μακριά και όχι μήνες, αλλά χρειάζονται αρχικά μια ταξινόμηση για την εκδήλωσή τους, καθώς χρειάζεται αρκετή οργάνωση. Προφανώς, ανυπομονούμε να προχωρήσουμε με τα καθήκοντά μας, αλλά πρέπει ακόμα να βεβαιωθούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι στις μεθόδους μας να επισπεύδουμε τα πράγματα, όπως θα έχετε διαπιστώσει. Έχουμε μια εκτεταμένη άποψη για όλα όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό όλες μας οι ενέργειες γίνονται προσεκτικά με τη σειρά δρομολογώντας την επιτυχία, και αυτό είναι που σας υποσχόμαστε.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |